Şimdi Ara

Youtube'dan Video 1080p inmiyor [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
24.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunu geçen hafta falan youtube dan linkin önüne ss yazarak 1080p video indire biliyordum ama nedense bugün kaç sefer denmeme rağmen hep 720p sonucu çıkıyor. Diğer tüm siteleri ve programları denedim hem 720p artık 1080p indirmek yasaklandı mı bilen varsa lütfen bi yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkin Can -- 23 Ocak 2014; 9:11:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkin Can

Öncelikle Herkese Merhaba...
    Sorunu geçen hafta falan youtube dan linkin önüne ss yazarak 1080p video indire biliyordum ama nedense bugün kaç sefer denmeme rağmen hep 720p sonucu çıkıyor. Diğer tüm siteleri ve programları denedim hem 720p artık 1080p indirmek yasaklandı mı bilen varsa lütfen bi yazarsa sevinirim

O video normalde 1080p mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

quote:

Öncelikle Herkese Merhaba...

O video normalde 1080p mi ?
    hayır sadece linki yapıştırıp arattığmda 720p çıkıyo sonuçlarda 1080p çıkmıyo indirme seçeneklerin de
  • quote:

hayır sadece linki yapıştırıp arattığmda 720p çıkıyo sonuçlarda 1080p çıkmıyo indirme seçeneklerin de

Video normal olarak 1080p değil ise indirirken olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur Yurumez

quote:

Video normal olarak 1080p değil ise indirirken olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Bende bir iki gündür aynı sorundan muzdaripim.
    Video 1080p olmasına rağmen indirme seçeneklerinde 1080p çıkmıyor. (jdownloader ve Eagleget)

• quote:

Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz

Bende bir iki gündür aynı sorundan muzdaripim.
    Video 1080p olmasına rağmen indirme seçeneklerinde 1080p çıkmıyor. (jdownloader ve Eagleget)

Alıntıları Göster
    sizlik bi durum yok, youtube editörleriyle alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

sizlik bi durum yok, youtube editörleriyle alakalı

Alıntıları Göster
    IDM v6.18 ile 1080p gözüküyor.
    Çok garip 1 hafta önceye kadar diğer programlarla indiriyordum ama şimdi 1080p gözükmüyor. Sadece IDM görüyor 1080p yi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok garip 1 hafta önceye kadar diğer programlarla indiriyordum ama şimdi 1080p gözükmüyor. Sadece IDM görüyor 1080p yi.

IDM den bende denedim iniyor teşekkür ederim başka türlü hiçbir yerden inmiyodu
  • quote:

quote:

IDM den bende denedim iniyor teşekkür ederim başka türlü hiçbir yerden inmiyodu

Alıntıları Göster
    idm güncelledikten sonra indirebiliyrum daha öncesinde eski sürümle 1080 inmiyordu.

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli18 -- 26 Kasım 2013; 11:42:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanli18

idm güncelledikten sonra indirebiliyrum daha öncesinde eski sürümle 1080 inmiyordu.

edit: düzeltme

Alıntıları Göster
    bende 1080p indiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

Normal indirin ve hd dönüşütürücülerle 1080p dönüştürün....
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

bumudur yani çözüm arkadaşım?site vb bişi var mı direk 1080p çıkartan?
  • quote:

quote:

quote:

maalesef.İmtoo ful sürümünü indirin size bundan başka çözüm yok...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

maalesef.İmtoo ful sürümünü indirin size bundan başka çözüm yok...

Alıntıları Göster
    Idm'den de artık 1080p inmiyor bilmiyorum sadece bende mi ama artık kesin olarak youtube bizim orjinal görüntü de izlememizi istemiyor :(

• quote:

Idm'den de artık 1080p inmiyor bilmiyorum sadece bende mi ama artık kesin olarak youtube bizim orjinal görüntü de izlememizi istemiyor :(

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar , konuyu hortlatacağım ama aynı sorun benimde basıma geldi , Youtube'den 1080p video indirmem icap etti ve idm ile arkadasın yasadığı sorunu yasadım , video 1080 p izlenebiliyor ama indir dediğimde 720 p ye kadar müsade ediyor , linke ss ekledim oradan indirdim bu seferde bozuk indi full hd si , idm yi güncelledim bu sefer 1080p indirme seçeneği belirdi ama genede tıklayınca hicbisey olmadı . Bu gece epey ugrastım anlıyacagınız ve tüm forumları taramama ragmen sorunun çözümünü bulamadım , deneme yanılma ile sonunda sorunu çözdüm .
    Googleye bu sorunu yazınca bu sayfa çıkıyo o yuzden aynı dertten muzdarip arkadaslar için çözümü buradan açıklıyorum .

YTD Video Downloader isimli programı kurdum arkadaslar bu pro ile videolar 1080 ile indirilebiliyor , küçük ama kullanıslı bir program , su an Serdar Kılıç Doğadaki Adam serisini bununla 1080p kalitede youtubeden indiriyorum . Tek sorunu aynı anda 3 dosyayı indiriyo ama kuyruga istediğiniz kadar ekleyebiliyosunuz sırayla indiriyo iste 3er 3er , ayrıca program ile inen videonun hangi formatta olmasını ayarlıyosunuz kendisi dönüştürüyo , elinizdeki videolarıda dönüstürebiliyosunuz aynı zamanda video conventer gibide çalısabiliyo .

Önemli uyarı , yükleme esnasında her secenege next demeyin zira internet eklentisi falanda yükmek istiyo , o seçenekleri iptal ederek yüklemenizi tavsiye ederim .

Buda programdan görüntü. Mavi olanlar youtubeden inen 1080p ler , sarı olanlarda elimdeki bikaç video , telefon için dönüstürüyorum , iki isi aynı anda yapıo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahapcemil -- 20 Ocak 2014; 6:02:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vahapcemil

Merhaba arkadaşlar , konuyu hortlatacağım ama aynı sorun benimde basıma geldi , Youtube'den 1080p video indirmem icap etti ve idm ile arkadasın yasadığı sorunu yasadım , video 1080 p izlenebiliyor ama indir dediğimde 720 p ye kadar müsade ediyor , linke ss ekledim oradan indirdim bu seferde bozuk indi full hd si , idm yi güncelledim bu sefer 1080p indirme seçeneği belirdi ama genede tıklayınca hicbisey olmadı . Bu gece epey ugrastım anlıyacagınız ve tüm forumları taramama ragmen sorunun çözümünü bulamadım , deneme yanılma ile sonunda sorunu çözdüm .
    Googleye bu sorunu yazınca bu sayfa çıkıyo o yuzden aynı dertten muzdarip arkadaslar için çözümü buradan açıklıyorum .

YTD Video Downloader isimli programı kurdum arkadaslar bu pro ile videolar 1080 ile indirilebiliyor , küçük ama kullanıslı bir program , su an Serdar Kılıç Doğadaki Adam serisini bununla 1080p kalitede youtubeden indiriyorum . Tek sorunu aynı anda 3 dosyayı indiriyo ama kuyruga istediğiniz kadar ekleyebiliyosunuz sırayla indiriyo iste 3er 3er , ayrıca program ile inen videonun hangi formatta olmasını ayarlıyosunuz kendisi dönüştürüyo , elinizdeki videolarıda dönüstürebiliyosunuz aynı zamanda video conventer gibide çalısabiliyo .

Önemli uyarı , yükleme esnasında her secenege next demeyin zira internet eklentisi falanda yükmek istiyo , o seçenekleri iptal ederek yüklemenizi tavsiye ederim .

Buda programdan görüntü. Mavi olanlar youtubeden inen 1080p ler , sarı olanlarda elimdeki bikaç video , telefon için dönüstürüyorum , iki isi aynı anda yapıo.

Şuan yüklüyorum programı inşallah olur şimdiden teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

Şuan yüklüyorum programı inşallah olur şimdiden teşekkür ederim :)

Alıntıları Göster
    Alternatif olarak YOUTUBE DOWNLOADER HD programını kullanabilirsiniz.Video Bitrateleri oldukça iyi indiriyor.Uzun süredir kullanıyorum isteyen onuda deneyebilir.

Not: Eğer video 1080P değil 720P ise en fazla 720P indirirsiniz.Aynı şekilde, 480P olan videoyu 720P olarakta indirmeye çalışsanız indirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: quArex

Alternatif olarak YOUTUBE DOWNLOADER HD programını kullanabilirsiniz.Video Bitrateleri oldukça iyi indiriyor.Uzun süredir kullanıyorum isteyen onuda deneyebilir.

Not: Eğer video 1080P değil 720P ise en fazla 720P indirirsiniz.Aynı şekilde, 480P olan videoyu 720P olarakta indirmeye çalışsanız indirmez.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şmidi YTD Video Downloader programyla ilk 1080p videoyu indirdim program 1080p videoları indiriyor youtubeden Teşekkür ederim çözümü burada paylaştığın için

• quote:

arkadaşlar şmidi YTD Video Downloader programyla ilk 1080p videoyu indirdim program 1080p videoları indiriyor youtubeden Teşekkür ederim çözümü burada paylaştığın için

Ne demek kardeş , faydalı olabildiysem ne mutlu :) Konunun başına [çözüldü] ibaresini eklersen diğer arkadaslar da istifade ederler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahapcemil -- 22 Ocak 2014; 20:52:15 >
  • quote:

quote:

Ne demek kardeş , faydalı olabildiysem ne mutlu :) Konunun başına [çözüldü] ibaresini eklersen diğer arkadaslar da istifade ederler .

Alıntıları Göster
    Bir tane daha program buldum adı Direct Video Downloader diye bir program bununla hem 1080p hemde 4k video indirebilirsiniz. Youtube ve diğer bazı video sitelerinde de çalışıyormuş.
    Güzel bir program bunu da bi deneyin derim.

http://www.tamindir.com/direct-youtube-downloader/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkin Can -- 25 Ocak 2014; 12:32:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.