Şimdi Ara

YouTube doymuyor! Artan reklamlardan sonra şimdi de 4K videolar ücretli oluyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
12.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnşallah, oluşur. Alışkanlıkları değiştirmek zor ama bence oluşursa su YouTube zorbalığından kurtarırız belki.

• darkaura kullanıcısına yanıt

Bu kadar zihin işkencesi yaparak zorunlu değil gibi gösterip aslında zorunlu yapıyor premiumu. Adam gibi direkt ücretli yapsa herkes ücretsizini alır, bu kadar nefret toplamaz. Kendi adıma konuşuyorum, bu kadar iğrenç bir politika izleyen şirkete miksen para ödemem

• Vanced müthiş bir şey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hökümet yanlısı youtube yineticisi: Tüm dünyada griz var yeeenim o yüzden bu zamlar.

• Ya olm sizin gibi tipler niye her ortamda var? 1080p bana ideal falan değil! 4K - HDR - OLED TV kullanıyorum masamda. Cayır cayır 4K kullanmam lazım, 1080p benim için çamur bir görüntü.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum da güncel donanımlarda bu özellik yok mu? 7 yıllık iPhone 6s çatır çatır H265 video çekip oynatıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • youtube facebook gibi çöplük olma yolunda hızla ilerliyor.

• Fpremium fiyatı ucuz olmalı ve kalmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Para vermek zorumuza gidiyor anlıyorum. Ama 2006'dan beri adamlar bütün video ve video arşiv ihtiyacımızı bir tl talep etmeden giderdi. Son 10 yıldır bir şeyler öğrenmem gerektiğinde en temel aracım youtube. Bir şekilde karşılığını istediklerinde bence sorun yok.

• msegmx M kullanıcısına yanıt

Hocam aile paketi için tek hesap mı oluyor? Mesela ben arkadaşlarımın izlediklerini, önerilerini, video geçmişlerimizin görünmesini istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca bedava kullandınız sıkıntı yoktu üç kuruş para isteyince yok battı, yok ayağına sıktı, yok cartblock kullanırım(beleşken bile kullanıyordu).

Ücret verenlerin elbette farkı olması lazım. Aile üyeliği olmuş 26 TL. Papara veriyor zaten yarısını 13 TL. Hayrına dağıttım arkadaşlara. Şaka mısınız la siz? 13 TL nedir. 5 e bölsen 3 lira etmez. Papara olmadan bile gruplara girip alsanız yıllık 50 lira düşüyor kişi başı. 1 Aylık netflix in yarı fiyatı.

• Adamlar sektöründe tekel oldu

• darkaura kullanıcısına yanıt

Netflix, Spotify ve Youtube bambaşka kulvarlarda. Aynı şeyler değiller. Ayrıca yıllardır Youtube'un gelir modeli reklam üzerineydi. Ücretli üyelik muhabbetiyle gelirini arttırma konusunda agresifleşmeye başladı. Reklam dozunu arttırdı, daha da arttıracak ve şimdi de yıllardır verdiği 4K hizmetini ücretsizlere kaldırıyor.

• 1080p izliyince ne oluyor kör mü oluyorsunuz? 4k baya ciddi bi çözünürlük ve sunucularını zorluyor demek ki. E bunu da ücretli yapmak istemeleri gayet normal.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.