Şimdi Ara

YouTube doymuyor! Artan reklamlardan sonra şimdi de 4K videolar ücretli oluyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
12.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye ayda 1 sakız parasına reklamsız video izliyorsun, indirebiliyorsun cihazına istediğin cözünürlükte.
    Youtube müziği ücretsiz kullanıyorsun özellike iphone cihazlarda ilaç gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zengin fakir belli olsun YouTube doymuyor! Artan reklamlardan sonra şimdi de 4K videolar ücretli oluyor 

Asıl kriz Netflix'te dünya para veriyoruz yine 480p

2023 geldi lan 48* mi kaldı daha niye var 480?

• youtube ile sürekli haşır neşir olana belki yarar ama ben o kadar kullanmıyorum ayrıca işin gerçeği ödeme yapmaya üşeniyorum

• Aile paketi satın alıyorum. Aylık 26₺. 13₺ papara iadesi oluyor. 13 liraya geliyor. Paketimi aile üyeleriyle 5 kişiyle paylaşıyorum. Yani toplamda 6 kişi yararlanmış oluyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Revanced'in resmi bir apksi yok şuanda, o attığınız linklerdeki apklere de güvenilmez bence. Onun yerine internette Revanced'i kendi başına derlemek için gerekli bilgiler var, o şekilde yapmak daha mantıklı.

• Android için hiç sıkıntı deyil, hertürlü apk ile çözüm var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kahveden daha ucuz fiyata 26 TL ye 6 aylık premium kullanıyorum. Aylık 4 küsur yapıyor siz de yapabilirsiniz arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt

Apple Music: 30 lira (Aile)

Amazon Prime: 8 lira (Bireysel)

Netflix: 58 lira (Aile)

YouTube Premium: 26 lira (Aile)

122 lira ediyor aylık :(

• scientia kullanıcısına yanıt
    Netflix güncelleme yaptı üst paket 98₺

• Hkocan H kullanıcısına yanıt

Max 2 kişi izleyebiliyor benim paketimde. Daha dün çekti.

• Yutub bremiyum karşim

• scientia kullanıcısına yanıt
    YouTube doymuyor! Artan reklamlardan sonra şimdi de 4K videolar ücretli oluyor düzeltiyorum 93₺ 4k görüntü paket

• Hkocan H kullanıcısına yanıt

Benden çok babam kullanıyor. YouTube doymuyor! Artan reklamlardan sonra şimdi de 4K videolar ücretli oluyor 

• Apple Music, iCloud, Prime Video, Netflix aboneliklerim var. Lakin bana özel bir şey sunmayan Youtube Premium sakız parası olsa vermem, hatta bunu yazarken daha fazla enerji kaybederim daha iyi :D

İnternetteki tek video izleme/yükleme sitesi değil, yıl 2022. Sadece alternatiflerinin popülerleşip içerik üreticilerini o yöne kaydırması yeterli.

• Dostum sakin. Adam ‘bence’ demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube’da genelde sesin önemli olduğu videoları izliyorum. Film belgesel falan pek izlenmez orda. Neden 4 k diye tutturayım. Premium var zaten de. Çoğu zaman arka planda dinliyorum zaten.

• 360p Picture in picture akarrrrrrrr

• Youtube'da 4K içerik izlemişliğim azdır , genelde 1080p/60fps özellikle 60fps olursa 4k yı hiç aramıyorum bile .

ama 4k yı ücretli yaparsa kendi ayağına sıkar youtube .

• Antinatalizm A kullanıcısına yanıt
    Peki, onların giriş yapmasını sağlamak icin google hesabınızı mı veriyorsunuz

• Bence youtube, aylık premium ödemesini hakediyor. Tabi benim gibi çoğunlukla youtube'da takılan kişiler için diyorum bunu. Müziği youtube music'ten dinliyorum, güncel konuları youtube'tan takip ediyorum. Eğlenceli içerikleri youtube'dan izliyorum. Yani günün birçok anında kullanıyorum. O yüzden bu miktarı hakediyor benim gözümde.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.