Şimdi Ara

YouTube doymuyor! Artan reklamlardan sonra şimdi de 4K videolar ücretli oluyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
12.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle reklamsız alışınca başka birinde reklam görünce sinir oluyor insan tahammül kalmamış :d

• Ben kesinlikle doğru bir hamle olarak görüyorum. 4K içeriklerin boyutu oldukça fazla. Kalite isteyen parasını ödesin. Herkes canı istediği kadar içerik yüklüyor. Maliyetler ne kadar yüksek kimsenin haberi yok

• Millet alışmış beleşe. Zaten 16 mbit internetin var ne işin var senin 4k ile

• Bedava makarna var yer misin?

• Bende an itibariyle youtube premium oldum deneme başlattım sonra da aboneliğe devam. 16tl hiç bir şey. Netflix olmuş 70tl... 4k değil de 8k yı premiuma özel yapmaları lazım. İleri vadelik yatırım için. 4k ücretsiz verilsin ama HDR özelliğini sadece premiuma koyabilirler. Bence bu çok daha mantıklı olur HDR izlemek isteyen mecbur abone olur. Bu da çok saçma yıl 2023 olacak ama madem birşeyleri özelleştirecekler sadece HDR için özelleştirmeye gitmeleri gerek 4k nın herkese açık olması lazım.

• 16 tl yi veremiyorum diyen insanda bilgisayar olmama gibi bir ihtimal yok. Önüne gelen de Youtube dan para kazanma derdinde zaten. Adamda bir şekilde para kazanmak zorunda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • X4eros X kullanıcısına yanıt
    Dün tesadüfen internet kafede FHD monitörden izliyim dedim cidden dediğin gibiymiş. Bence sebebi nasıl olsa çoğunluk telefondan izliyor diye küçük ekrana yeterli gelmesinden dolayı kalite yükseltmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • premium fiyatını arttırmasında naparsa yapsın.

• Yaptıkları yanlış ama premium gerçekten rahat ilk 3 ay zaten ücretsiz üstüne ben 1 hesabımla telefon,tablet bilgisayar,tv hepsinde reklamsız seyrediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hard kapitalizm !!!! der geçerim

• Papara %50 iade ve üniversite öğrenci hesabi ile alinabilir.

• Zaten premium şart oldu, o kadar reklam hiçbir şekilde çekilmiyor

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    yok üstad, hesaplar karışmıyor.

ilk ay bedava, yani abone ol, süre dolmadan iptal et, birşey ödemezsin. hem nasıl çalıştığını anlamış olursun.

• 1 TL değil 0.50 kuruş olsun gene para vermem

• İnternette can sıkan bir duruma gelirse bağımsız yazılımcılar için ekmek kapısını açar google'nin abartmış olduğu yapılanmaları geçersiz kılan web eklentileri/pluginler veya script'ler ortaya çıkar şahsen google vereceğim bağışı script geliştiricisine veririm neden mi? Tek akıllı kendisinin olmadığının tekelciliğin kolay bir iş olmadığını dünyada tek ve en iyi yazılımcıların sadece kendi bünyesinde olmadığını yani haddini bildirmek kendini beğenmişliği umursamazlık yıkıcı pazarlamacılığın önüne geçmek için bağımsız geliştiricilere buradan alın size ekmek kapısı youtube platform açıklarını arayın geliştirin legal ortamca kullanabilecek yasa uygun bir yazılım oluşturun geriye google yapılan kapak seslerini duyarak bundan haz alın. Tabi ki siz yapmazsanız ben yapacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 3 Ekim 2022; 19:53:23 >
  • 4-5 kişi bir araya gelip de premium alamıyor musunuz ? Para değil yani simit parası kadar birşey . Şu konuya yazarken o enerjiyi harcıyorsun zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.