< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YouTube doymuyor! Artan reklamlardan sonra şimdi de 4K videolar ücretli oluyor (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yuh ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17tl cips parasına dünyaca içerik veriyorlar hala beğenmeyen var.
-
Hocam telefon faturasının bile aylık en ucuz 75-80 olduğu yerde bence bu kadar online platformu 122 ye kullanmak da ucuz :) Yine aynı örneği veriyorum en normal zurna dürüm bile 75 lere dayandı bu kadar aylık üyeliğin 2 öğle yemeğinden daha ucuza gelmesi bence normal. Ben 3 sene önce falan pahalı buluyordum bunları ama şu an gerçekten enflasyon altı zam alıyor neredeyse çoğu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çok direndim fakat olmuyor arkadaşlar. Adamlar tüm açık kapıları kapatmış. Bluetooth kulaklığım var, yemin ediyorum youtube reklam başlayınca dıt dıt diye öterek kendiliğinden sesi yükseliyordu.
Reklamlardaki ses patlamaları ve araç kullanırken “reklamı atla” tıklama gereksinimi tehlikeye sokuyordu.
En son “ Nerden aldınız siz bu arabayı?!!!” diye bağıran teyzenin ses tonuna daha fazla dayanamadım.
Kişisel tavsiyem, çevrenizdekilere premium aile üyeliği alacağınızı ve isterlerse 50₺ ye yıllık aile üyesi yapabileceğinizi söyleyin. İllaki kabul edenler oluyor.
Yokmuş böyle rahatlık. Reklam yok, arka planda dinleme var, video indirme var.
Ben pes ettim yani
Sözde soykırım diye video yükledim, tarihçi anlatıyor videoda hem de yabancı, adamlar direkt nefret söylemi diye strike attı, inceleme istedim, hiç bir açıklama yapmadan aynı şeyi söylediler. Nasılsa milyonlarca içerik üreticisi var diyorlar, umursamıyorlar. Aynı şekilde Erlik'in videosuna da geldi, 5 kuruş kazandırmam böyle bir oluşuma, zaten reklamlardan milyonlar kazanıyorlar.
-
Ben uzun süredi öğrenci hesabı+Papara olarak uyguna kullanıyorum. Geçen telefonun şarjı bitince annemin telefonundan izleyim dedim izlemez olaydım. Sürekli olarak reklam fıttırıyor biryerden. Dayanılacak gibi değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herifler her gün milyarlarca insana bedava 4k bandwith sağlayacak kadar reklam geliri elde etmiyor demek ki.
İsteseler o reklam engelleyicilerin hepsinin çalışmasını engellerler. Ayrıca premium bizim ülkede çok ucuz ve gelen özellikleri kullanışlı
-
Yani hocam, çok haklısınız. Amerikalıların meşhur adamı aşağı doğru yatırıp burnuna su dökmesi gibi işgence şeklini almış durumda
Kısacık videolara en az 2 reklam gömmüşler.
Tekel oluşturduğu fikrine tamamen katılıyorum.
DNS değiştirdiğimde, tarayıcı farketmeksizin Google a robot olmadığımı ispatlamak zorunda kaldığım bir ortamda, adamların kurallarıyla oynamak zorundayız. Her şey ellerinde.
Alternatif Dailymotion var. Youtube dan beter.
-
delirttiniz adamı, yeter be
-
Youtube artık wetube olsun, netflix ve diğerleri gibi prodüksiyon işinede girip kendi yayınlarını yapsın. Kendi yayınları ücretli, kullanıcı yayınları reklamlı (premiumlu hariç) olsun bitsin.
La içerideki 4k videoların çoğu clickbait ve orijinal değil. Çözünürlüğü şişirilmiş videoları değil de çekim orijinali 4kları alsa bari..
Telefonda , bilgisayarda çözümü var reklamın da Tv'de yok. Orada da android box gerekiyor.
+Spotify
+Disney
+Tv platformları
Vs derken ben geçen hesapladım 500₺'yi buluyor.. Her şeyi özgürce izlemenin bedeli :)
Türkiye'deki fiyatlar çok iyi. Amazon, Disney, YouTube, Spotify, Xbox Game Pass; valla bunlara laf eden çarpılır. Tavuk dürüm 40 lira oldu en ucuz yerde alooooo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten her gün saatlerini geçirdikleri platforma aylık 18 lira vermek istemeyenlerin ağlayışlarını okumak çok komik. Bu kadar zaman harcayıp fayda görüyorsunuz, bu kadar zor olmamalı aylık bu miktarı ödemek. Sonra ağlarlar neden X Türkiye'de hizmete açılmıyor Y bize servis vermiyor diye.
-
github
GitHub - revanced/revanced-manager: 💊 The official ReVanced Managerhttps://github.com/revanced/revanced-manager
Android üzerinde derlemeler artık çok daha kolay.
Buradan YouTube, music, TikTok, reddit uygulamaları patch yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Haklısın. 10$ bile etmiyor.
-
Youtube Vanced
Hamleler yanlış ama Youtube Premium almamak da yanlış. Alın gitsin bedava gibi bir şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılmış zaten, adamlar sektörü yalnız başına götürüyor. Yaklaşabilen başka bir platform yok.
Ne kadar ekmek, o kadar köfte olayına döndürdüler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X