Şimdi Ara

Youtube İçin Yeni Başlayana 4K Video Kamera Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanÖztürk1979 -- 16 Haziran 2018; 23:41:57 >

• hem 4k video hem slow motion özelliği olan video kameralar.
    fotografium.com
    Fotografium.com | Fotografium.com
    https://fotografium.com/urun/sony-rx100-miv-m4

fotografium.com
    Fotografium.com | Fotografium.com
    https://fotografium.com/urun/sony-fdr-x1000v-4k-action-cam-8034

Gopro hero4
    Dji osmo

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    hocam 3000 TL ye kadar bütçem var
  • iyi o zaman sony rx100 IV tam sana uygun hem 4k videosu var hem de boru değil 1000fps hızında video çekebiliyor. 1'' sensöre sahip yani video kalitesi de iyi. ekranı 180 derece dönebiliyor. yani bunla youtube için vlog kamerası olarakta kullanılabilir. yani kısaca youtube için içerik üreten biri için bu makine en idealidir.
  • Panasonic g70 veya gx8 tavsiye ederim g70 ile 14-140 lens 900 euro civarinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam dediklerinizde çok haklısınız. Yurtdışında youtuberların en çok tercih ettiği kamera bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sanki samsung s6 nın goruntusu daha iyi gibi bu kameradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanÖztürk1979 -- 16 Haziran 2018; 23:42:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ilginç bir durum s6 rx100 ıv ten daha net görüntü veriyor.tabi Ali cengiz oyunu falan yoksa
    Valla benim enistede gidip kameraya ayrica para verene kadar cepten cekersin , goruntu aynidir dediginde baya iddialasmistim ama su son gordugum biraz hayal kirikligi oldu.
    Zaten cihaz 4k da 30 fps imis.

• YouTube'da kullanmadan kasıt nedir, önce onu bi netleştirelim. Sabit ışık altında makineyi tripota koyup herhangi bir masa vs üzerinde mi içerik üretilecek yoksa mobil özellikleri öne çıkan gezme-dolaşma türü bir içerik mi üretilecek? Bu da önemli bir karar. Eğer ilk bahsettiğim konuysa enişten tam yerinde bir f/p cevap vermiş. RX100 serisi video öncelikli tasarlanmış modeller değil zannımca, biraz daha DSLR keyfini kompakt kamerada tatmak isteyenlerin seçimi olabilir. Sabit ışık alında ISO 100-400 aralığında bu iki sensörün bariz farkını göremezsiniz, attığınız sözkonusu videodada benzer görüntüler var. Hatta o mantıkla S6 ile 5DMIII ü öyle bi kıyaslarsınız ki fark göremezsiniz. Öncelikle S6'nin temiz fotoğraf üretip çıkabileceği ISO oranı bellidir, RX100e haksızlık etmeyelim orda, ayrıca her iki makinenin diyafram değeri (f) yakın gibi gözükse de 1"inch sensor ile 2.5"inch sensor ün bokeh değerleri aynı olmaz, sensör büyüklüğü her zaman avantajdır. İkinci bahsettiğim türde bi çekim söz konusuysa aksiyon kameralarına bakabilirsin.

Bu arada konuyla alakasız ama YouTube'da kanal kurma furyası başladı, özellikle aksiyon kamerasını alan sokaklara oraya buraya çıkmaya başladı, onbinlerce abonesi olan kanallarda bomboş saçma sapan içerikler, hiçbir bilgi deneyim vermeyen incelemeler, abone olun abone olun lakırdısıyla geçen videolar, videoda 3-4 dakika bişeyler anlatılıyo yaklaşık 1 dakikası abone olun lafıyla geçiyor.... Başta güzel gibiydi Youtube ortamı, TV bağımlılığı yerine seçici olup bu içeriklere yönelmek mantıklı gibiydi, ama gördüğüm kadarıyla YouTube ortamı TV den daha hızlı kirleniyor.

• valla ben youtube vlog kanallarını severek takip ediyorum, aynı zamanda bilgilendirici teknoseyir,photoshop dersleri veren kanalları falan da takip ediyorum. youtube ta ne kadar çok içerik olursa o kadar iyi, keşke ben de içerik üretip youtuba atabilsem. sesimi beğenmediğim için vlog çekemiyorum yoksa bende de öyle bir istek var içten içe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 15 Şubat 2016; 20:43:30 >
  • Şunada göz atıverin bari, tabi abonede olursanız sevinirim :)
    Kaşif Panda
    Youtube İçin Yeni Başlayana 4K Video Kamera Tavsiye

• rx100 m4 var gayet net ve sinematik görüntüsü var , memnunum ama a7s2 alacagim icin satmayi dusunuyorum ilginen varsa iletisime gecsin

• quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

rx100 m4 var gayet net ve sinematik görüntüsü var , memnunum ama a7s2 alacagim icin satmayi dusunuyorum ilginen varsa iletisime gecsin

benimde ev kredisi taksitlerim bitsin hemen gidip sony a7 II alacağm.
  • Hocam sabit ışık altında yani stüdio ortamında hazırlanacak videolar olacak büyük ihtimalle.nasıl yapılır vs tarzında.söylediklerinizi çok anlayamadım kusura bakmayın çünkü sizin kadar bilgiye sahip değilim.Bir telefona sırf kamerayla çekim yapmak için 2000-2500 vermek yerine aynı paraya iyi bir 4k kayıt yapan kamera bulamaz mıyım ? aksiyon kameralarının açık alandaki tanıtım videolarını izledim ama görüntüden hiç memnun kalmadım.Ne yapmam lazım kafam karman çorman oldu.
    Bu arada youtube kanalları hakkında söylediklerinize hak veriyorum ancak içeriklerin iyi ya da kötü olmasından ziyade insanımızın uyuşturucuya , kumara , kavgaya ve gereksiz işlere yönelmesini izlemektense onların ürettikleri kötü içerikli videoları izlemeyi tercih edeceğimi söylemek isterim.Üretmek herzaman güzeldir ve toplumumuzun en büyük yarasınında bu olduğu kanaatindeyim.Arkadaşımızında dediği gibi youtube ortamı ne kadar yaygın olursa hepimiz o kadar fazla para kazanırız.
    Kaşifpanda kanalı gayet başarılı kardeşim.Ancak sol üstteki panda biraz göz alıyor.Ya daha küçük yap ya da başka yere taşı bence.Seslendirme kısmında ise R harflerini biraz fazla vurguluyorsun ve duraksayarak anlatıyorsun bu da dinleyenlerin motivasyonunu bozuyor.Biraz çalışırsan gayet başarılı bir youtube kanalı sürdürebilirsin.Ayrıca konularını seçerkende daha dikkat çekici konular ya da konuyu daha dikkat çekici hale getirecek başlıklar kullanmalısın.Bunlar tamamen yapıcı eleştirilerdir.Kesinlikle yanlış anlama beni.Başarılar.
    Ben ise öncelikle konu anlatımlı videolar hazırlamayı düşünüyorum , şu an sistem kurma aşamasındayım.
    Özbey kardeşim illaki seslendirme yapcaz diye bir durum yok.Bak youtube da milyon tıklanan videolar gördüm ben ; kanaldaki 300 videoda tek kelime konuşulmuyor hatta alt yazı bile yazmayan kanallar var ; tamamen vücut diliyle anlatımda var.Yani önemli olan senin istemen ve yılmaman.Biraz araştır ; bu şekilde yapan kanallar nasıl yapıyor takip et ve sende kendi kanalını oluştur.Youtube da şu an en önemli şey kaliteli içerik.Eğer kaliteli içerik sunabilirsen her şey olur diyorum.Seslendirme kısmı denizde kum meselesi.Saygılar..

• Arkadaşlar Ben de çocuğumun merakı olduğu ve için youtube için kamera almayı düşünüyorum. profesyonele param yetmek ama dandikte birşey olmasın belki bişeyler yaparız. bunun için sony ax53 düşünüyorum. Ben yeterli olacağını düşünüyorum hatta fazla bile gelebilir daha çok evde olacak ama dışarısını da düşünerek ihtiyacı giderir.

Forumda ki bir arkadaşa : bir gün param olursa sony a7s2 almayı ve fotografçı olmayı çok isterim. Bir yerde kamerayı inceledim dibim düştü.
    pahalı makina ama meraklısına. Beni çok aşar. bu işten para kazanıyor olmak lazım.
    Selamlar Saygılar...
  • 3000 Liran varsa iphone 7 al. Pişman olmazsın:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.