Şimdi Ara

Youtube Kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi uzun konumuz vardı ondan sonra tekrar bazılarını denemeye çalışmaya karar verdim

Youtube kanalı açacağım her şey sıfırdan olacağından

Oyun Kanalı açmak istemiyorum çünkü bir çok oyun kanalı var ve hem özenti denilmesini hemde zaten o kadar iyi bir bilgisayarım yok
    Bilgi kanalı içinde zaten bir çok kanal var ve yenileri çıkıyor bu da hem tarzıma da uygun olmayan bir şey
    Makyaj kanalı açacak halim zaten yok
    Video Editleme yapamadığım gerçeği
    Remix falan zaten benden o kadar uzak ki denemedim değil denedim ama hiç anlamadığım ve yapamadığım bir şey

Youtube kanalında ilk olarak yazılı yayınlar daha sonra ses eklentili olarak devam edebilirim ki zaten bu konuda karar aldım

Şuan için açıkçası aklıma gelen bir şey yok

Diyeceksiniz ki bu konudan bizene

Bu konuyu açmamın sebebi aklınıza bir şey geliyorsa paylaşın ki belki güzel fikirler çıkar ve birisini seçer başlarım.

KONU TROLL DEĞİLDİR TROLL YORUMLARDA ATMAYIN LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKizil -- 30 Mart 2016; 9:22:07 >

• troll yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

troll yorum

Troll yorumun sayesinde mesajım yukarı çıktı sağ ol sayende 2,3 kişi daha görecek
  • GÜNCEL
  • Bu konudan bize ne

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Bu konudan bize ne

Seni ilgilendirmiyorsa boş yorum atmana gerek yok
  • GÜNCEL

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theakoles

Takip

Takip ?
  • sen buralarda yeni misin sincabb
  • DarKizil kullanıcısına yanıt
    Bende aynı konuyu merak ediyorum yani takip ediyorum konuyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Ne hoşuna gidiyorsa onu yapmalısın şundan youtube da çok var diye düşünme o kadar çok kişi arasında belki konu olarak olmasa da işleyiş olarak özgünlüğü yakalayabilirsin.
    2-Yapamıyorum beceremiyorum bunları deme kendini şartlandırma böyle dersen gelişimini engeller ve özgüvenini düşürürsün.
    3-İlgi alanın ne ise o konuda ilk önce kendini güzelce geliştir hemen atlama youtube işine hevesin kaçmasın yani

Tek ihtiyacın olan azim dostum

Geçenler biri 1 sene arayla çizdiği 2 resmi paylaşmıştı aradaki farkı görsen öhh dersin tek yaptığı ise her gün bir şeyler çizmek öyle kurs falan da almamış bulursam editlerim mesajı mı

bu cevabım açtığın diğer konuyu da kapsıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themono -- 30 Mart 2016; 22:40:43 >
  • Kelin yağı olsa kendi başına sürer.

• şu youtube işinden bi bıkmadınız. olmuyor arkadaş bırakcaksınız zaten. vaz geçin bu sevdadan. youtube artık çocuk mecrasına döndü bu işler için. adam akıllı açacaksanda ingilizce açacasın ki dünya ya ulaşabilesin. türkiyede hitap edeceğin kitle çok kısıtlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.