Şimdi Ara

Youtube Kanalı Açacağım İsim Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün bir arkadaşımın Adsense üzerinden 700-800 $ Dolar kazanması üzerine bende bir youtube kanalı açmaya karar verdim ekibimiz 3 kişilik olacak Gameplay,Video İnceleme yapmayı düşünüyoruz kanalımızda tek bir sorun var 2 saatir düşündük taşındık bir türlü kulağa güzel gelen bir isim bulamadık yardımlarınızı bekliyorum DH den yaratıcı şeyler çıkar eminim

• yeter be yeter bari siz gameplay video inceleme yapmayın 29039021310 tane kanal var böyle nedir lan sizin reklamlarınızdan çektiğim yeter. gidin şarkı falan söyleyin grup kurun
  • yutup kanalı
  • İsimsiz Tube
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

yeter be yeter bari siz gameplay video inceleme yapmayın 29039021310 tane kanal var böyle nedir lan sizin reklamlarınızdan çektiğim yeter. gidin şarkı falan söyleyin grup kurun

Sen sesimizi hiç duymadın sanırım

• Para için he ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

Para için he ?

Hocam bu sıralar para lazım en kolay yolu bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube kanalı önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paralı kanal olsun
  • Levelcap intheworks devsain nickbunyun mongolfps chaboyy sgtmerral varken tutmaz. Fakat bf3 de türkçe oyunu yorumlarsan ( silah loadoutları vs) tutabilir çünkü neredeyse hiç kimse yapmadı yada multiplayer oyunlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HardKlavye olsun :D bu arada 700-800 kazanan arkadaş benim
  • XFrikik olsun..

Kafadan 1 milyon abone.
  • arkadaşın bi freddiew falan zaar

oyun videoları da tutmuyor artık,çok var.denk geliyorum 9-10 yaşındaki bebeler almışlar mikrofonu minecraft videosu çekiyorlar bir de salak salak beyler falan diyorlar sinir oluyorum yazık lan her gün pc'de çocuklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih798

Levelcap intheworks devsain nickbunyun mongolfps chaboyy sgtmerral varken tutmaz. Fakat bf3 de türkçe oyunu yorumlarsan ( silah loadoutları vs) tutabilir çünkü neredeyse hiç kimse yapmadı yada multiplayer oyunlarda

Daha onu video çekerken kaldırıcak bilgisayarım olmadı Bu yaz sonunda olucak Allah kısmet ederse

PointBlank,Dota,Minecraft,Team Fortress 2 Vs Çekmeyi Düşünüyoruz Hocam Genellikle Full Multi Olacak Bireysel Video Çekmiyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrkrkmz -- 21 Haziran 2013; 20:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: fatih798

Levelcap intheworks devsain nickbunyun mongolfps chaboyy sgtmerral varken tutmaz. Fakat bf3 de türkçe oyunu yorumlarsan ( silah loadoutları vs) tutabilir çünkü neredeyse hiç kimse yapmadı yada multiplayer oyunlarda

Daha onu video çekerken kaldırıcak bilgisayarım olmadı Bu yaz sonunda olucak Allah kısmet ederse

PointBlank,Dota,Minecraft,Team Fortress 2 Vs Çekmeyi Düşünüyoruz Hocam Genellikle Full Multi Olacak Bireysel Video Çekmiyeceğiz

Belki tutabilir

• Türkiyede youtubedan para kazanılmadığını biliyor musun ?

Kanalımı ziyaret et imzamda boşa demediğimi anlarsın

Ha birde,yapsanız bile

TUTMAZ

KONU KİLİT LÜTFEN MESAJ YAZMAYINIZ ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 22 Haziran 2013; 2:34:18 >
  • Sabriye mesaj atan bebe değil misin ? Yeter lan çöplüğe çevirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: İKaan

Sabriye mesaj atan bebe değil misin ? Yeter lan çöplüğe çevirdiniz.

Sabriyi izlemiyorum ben videoları çok sıkıcı geliyor
  • biri zilyon tane kanaldan sıyrılmanı sağlayacak fikir bulacak onu da sana söyleyecek ha?

• quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

biri zilyon tane kanaldan sıyrılmanı sağlayacak fikir bulacak onu da sana söyleyecek ha?

/>

Sadece kanal için isim istemiştim fikir istemedim ki bulduk zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: İKaan

Sabriye mesaj atan bebe değil misin ? Yeter lan çöplüğe çevirdiniz.

Sabriyi izlemiyorum ben videoları çok sıkıcı geliyor

Diyene bak videolarını görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Hail The King -- 22 Haziran 2013; 15:55:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.