Şimdi Ara

Youtube Kanalı Kurdum Desteğinizi ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ben 18 yaşında bir kardeşinizim ve ortalama 2 senedir twitch yayınları youtuberları vs. izleyen biriyim ve yani öyle enes batur veya izleyici tabiriyle bot oyunda gibi oyuncuları izlemiyorum Jaho Pintipanda vs. gibi insanları izliyorum ve yalan yok yaptığım şeyden keyif alıyorum eğer biraz daha iyi bir ekipmanım veya internetim olsaydı twitch yayını ile başlardım bu işe ama şu anda o kadar durumum yok ve bende elimdekileri kullanarak bir youtube kanalı oluşturup videolarımı çekip yapabildiğimin en iyisi şekilde editleyip paylaşıyorum eğer ilginizi çekicek olursa veya bana verebileceğiniz bir tavsiye olursa youtube kanalımın ve facebook sayfasının linkini yazacağım şimdiden destekleriniz, tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Youtube -www.youtube.com/fakirinsan

Facebook -www.facebook.com/fakirkardesiniz

Konu yanlış kategorideyse lütfen silmek yerine doğru kategoriye taşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: tazy34

Öncelikle ben 18 yaşında bir kardeşinizim ve ortalama 2 senedir twitch yayınları youtuberları vs. izleyen biriyim ve yani öyle enes batur veya izleyici tabiriyle bot oyunda gibi oyuncuları izlemiyorum Jaho Pintipanda vs. gibi insanları izliyorum ve yalan yok yaptığım şeyden keyif alıyorum eğer biraz daha iyi bir ekipmanım veya internetim olsaydı twitch yayını ile başlardım bu işe ama şu anda o kadar durumum yok ve bende elimdekileri kullanarak bir youtube kanalı oluşturup videolarımı çekip yapabildiğimin en iyisi şekilde editleyip paylaşıyorum eğer ilginizi çekicek olursa veya bana verebileceğiniz bir tavsiye olursa youtube kanalımın ve facebook sayfasının linkini yazacağım şimdiden destekleriniz, tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Youtube -www.youtube.com/fakirinsan

Facebook -www.facebook.com/fakirkardesiniz

Konu yanlış kategorideyse lütfen silmek yerine doğru kategoriye taşır mısınız?

Hayırlı olsun bende biraz ucundan uğraşıyorum kanal adını bence değiştir ve güzel bi kanal logosu yapmanı tavsiye edebilirim bende tavsiyeler alabilirim ilgini çekerse buda benim kanal
    Discover SOVOS® Classical Music Channel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.