Şimdi Ara

YOUTUBE KANALI OLANLAR BURAYA!!! (DESTEKLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Youtube'da amatör içerik üretiyorum ve bunları yayınlıyorum.
    Konuyu açmamın sebebi youtube da yayın yapan arkadaşları bir araya toplamak ve biribirimize destek olmamızı saglamak.
    Malum çoğu youtube yayıncısı reklamlardan para kazanıyordur.
    Eğer birbirimizden haberimiz olursa kanallarımızı takip edersek hep beraber kanallarımızı geliştirebiliriz.Ayrıca youtube reklamlarımıza tıklayarak birbirimize destek olabiliriz
    Arkadaşlar benim kanalım http://www.youtube.com/channel/UCoU5qwDF1mwWmmH5jPIIIRg/videos
    Sizde kanalınızın linkini bırakın bu aileye katılın.

• kanal ismini almalısın kardeşim yani patent gibi yapmalısın url nin sonuna senin kanal isminin gelmesi lazım bu sayede aynı isimli, bi kanal açılamaz
    örneğin benim kanalım bu isim hakkını aldım kanalımın
    http://www.youtube.com/user/TipikGamer
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

kanal ismini almalısın kardeşim yani patent gibi yapmalısın url nin sonuna senin kanal isminin gelmesi lazım bu sayede aynı isimli, bi kanal açılamaz
    örneğin benim kanalım bu isim hakkını aldım kanalımın
    http://www.youtube.com/user/TipikGamer

hoca baktım ama daha hak kazanamamışım
    Uygunluk gereksinimleri

Kanalınıza özel bir URL almak için hesabınızın iyi durumda olması ve başka birkaç gereksinimi daha karşılaması gerekir:

500 veya daha fazla abonesi olmalıdır
    Kanal en az 30 günlük olmalıdır
    Kanal bir fotoğrafı kanal simgesi olarak yüklemiş olmalıdır
    Kanal bir kanal resmi yüklemiş olmalıdır
    Resmi web sayfanızı kanalınızla ya da +Sayfanızla bağlayarak ve doğrulayarak da özel bir URL almaya hak kazanabilirsiniz.

fakat çalışmalara devam...
    Bu arada kanalınıza abone oldum reklam kullanmıyorsunuz galiba

• youtube da 6 yıl önce bir video yüklemiştim ozamanlar hotmail hesabımla yüklemiştim şimdi google hesabına dönmüş bu videoyu kaldırmak istiyorum nasıl yaparım?
  • umit.fidan U kullanıcısına yanıt
    ben hobi olarak yapuyorum kardeşim zaten kanalımın hakkında kısmında detaylı açıklama mevcut teşekkür ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklion7861

youtube da 6 yıl önce bir video yüklemiştim ozamanlar hotmail hesabımla yüklemiştim şimdi google hesabına dönmüş bu videoyu kaldırmak istiyorum nasıl yaparım?

o hesapla youtube ye giriş yap.sonra profil resmine tıklayıp içerik olusturma studyosuna girip videonu silebilirsin.

Bu arada adsense hesabım durduruldu.Gerekçe olarak hit sitelerinden hit almam ve kendi videolarıma tıklamam gösterildi.Sağlık olsun birdaha deniycem.
  • Merhaba arkadaşlar,

bazen akşamları canım sıkıldığında gitarı elime alıp bir şeyler tıngırdatıyorum. Bunları arada sırada kaydediyorum. Kanalım bu:

YOUTUBE KANALI OLANLAR BURAYA!!! (DESTEKLİ)youtube
    Bu kanalda anonim yada çeşitli sanatçılara ait türküleri ve şarkıları anlık olarak (provasız) cover'lanmıştır. ***Bu kanaldaki bütün videolar CC lisansıyla, herhangi bir ticari amaç, gelir...vb. gözetilmeden paylaşılmıştır. Tüm içerikler, ticari kullanımlar için uygun olmayabilir. İcra edilen eserlerin tüm hakları, eserlerin asıl sahiplerine ve yayıncı şirketlere aittir. ( videoların açıklama kısmında ilgili bilgiler verilmiştir) Herhangi bir hak iddiasında bulunulmamaktadır. Telif haklarını ihlal ettiği düşünülen video(lar) hakkında istek gelmesi halinde kanaldan kaldırılacaktır. Bu kanaldaki tüm müzikler "cover" dır. Kısa videolar şeklinde hazırlanmıştır.
    https://www.youtube.com/channel/UCPm9bCuBED1_E5ZGuQmtUiw

100 den fazla video var kanalda. Yalnız şimdiden söyleyeyim öyle büyük beklentiyle girmeyin. Amatör eğlendiren lezzetli çipetpetpetler...  YOUTUBE KANALI OLANLAR BURAYA!!! (DESTEKLİ) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.