• Bütçe: $1000-$1500 • Ülke: ABD • Durum: İyi-Mükemmel • Kamera Türü: Hibrit Dijital • Kullanım amacı: Youtube ve Fotoğrafçılık • Fotoğrafçılık Stili: Tümü • Video Stili: Vlog ve Üst- Aşağı (çizim) • Gerekli Özellikler: 4k • Taşınabilirlik: Gün için iyi geziler. • Düşündüğünüz kameralar: Sony a6700, Sony ZV-E10 ve Sony ZV-E10 ii • Halihazırda sahip olduğunuz kameralar: Yok • Notlar: Telefonumda anları fotoğraf ve video yoluyla belgelemekten her zaman keyif almışımdır ve bununla uğraştım film fotoğrafçılığıyla ilgileniyorum ama daha çok yönlü ve güçlü bir şey istiyorum. Yukarıdan aşağıya çizim videoları ve ara sıra vlog ve seyahat videoları da kaydettiğim bir YouTube kanalı başlatmak istiyorum. A6700 ile ilgili asıl endişem pil ömrü ve aşırı ısınma endişesi, çünkü şu anda ana seçeneğim bu. 4K kayıt yapmak istiyorum ama fiyat aralığına göre daha iyi bir seçenek var mı? Videolarımın çizim videoları için bazı hızlandırılmış kliplerle birlikte 5-20 dakikalık olmasını isterim ama a6700 bunu ne kadar iyi (ya da kötü) halledebilir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yutagg -- 7 Ocak 2025; 13:5:33 > |
Bildirim