Şimdi Ara

Youtube MCN Partnerliklerine girmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gençler, aranınızda mutlaka youtube kanalı olan vardır.

bakın net söylüyorum, Youtube Multi-channel Networklere (MCN) girmeyin. Neden mi?

* Kafadan %25-35 komisyon alirlar
    * Dersiniz ki olsun, zaten sizi 'reklaminiz yapacaz, herkese tanitacaz' diye kandirmislardir, ondan komisoyn onemli degil dersiniz.
    * Zaten artik Youtubeda direk araci MNC lere partnera ihtiyaciniz olmadan partner olabiliyorsunuz. Eskiden bu yoktu, biraz ondan da girmistik
    * Size kontrat yollarlar okursunuz 5-10 sayfa, ama onlinedir, orada oyle dolambacli ifadeler varki , mesela

- eger ayda 150$ yapmazsaniz hic odeme yapmazlar, tabi bunu oyle bi anlatmistlardir ki, mesela siz 1 yilda 2 bin dolar kazanmis olun, son ay 150$ i gecmezse odeme yapmazlar. Ama MNC efendi pasa gibi paralari youtubedan cukkalamaktadir bu ara

- cikmak isterseniz 3 ay once haber vermeniz yeterli yazar kontratta, ama dipte bir kosede, son karar MCN verir der

* Internette yabanci, yerli bir cok insanin sikayetini gorebilirsiniz, youtubeda ise az, direk kaldirtirlar videonuzu

* tanitacaz derler, binlerce kanal vardir altalarinda, sadece 2 tane kanali tanitirlar, onlarda zaten 100 bini asmistir. 100 bini astiktan sonra beni tanitma aslanim zaten, beni taniyan tanimis.

* Zaten tanitmasi da fasafiso, ulan zaten 50 tane twitter takipcin 100 tane facebook likein var. Tanitmasi orasi. Onlar da zaten diger kanal sahipleri

neyse ben uyarimi yapayim da, bu yazdiklarima inanmayanlar gitsin MNClere uye olabilir, bu devir de beygir cok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhun -- 21 Kasım 2015; 15:41:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.