Şimdi Ara

YouTube Music, Spotify'ı hedef alıyor: İşte gelecek yeni özellik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube Music, Spotify'ı hedef alıyor: İşte gelecek yeni özellik
    Podcastler YouTube Music’e geliyor. Podcast bölümünün başındaki isim olan Kai Chuk, müzik akış hizmetine yakın zamanda podcastlerin ekleneceğini söyledi. Chuk’ın açıklamasına göre, YouTube Music, podcast izlemek için de podcast dinlemek için de en iyi platform olacak.

Ayrıca Bkz.YouTube için yeni çözünürlük seçeneği yolda: '1080p Premium'

Sesli ve videolu podcastler yayınlanacak

Kullanıcılar, YouTube Music’e eklenen podcast yayınları arka planda ücretsiz olarak ancak reklamlı dinleyebilecek. Sesli yayınlar, özel podcast rozeti ile belirtilecek. YouTube Music’in gelişmiş kitaplık araçları da sunacağı belirtildi.

Google'ın podcast ürün lideri Chuk ve Steve McLendon, YouTube Music'in podcast özelliklerinin amacının yayın yapan insanlar için harika araçlar oluşturmak olduğunu söyledi. Chuk, "Üreticilere odaklanıyoruz, başarılı ve faydalı buldukları sürece bu bizim için başarıdır" diyor.

Kaynak:https://9to5google.com/2023/02/23/youtube-music-podcasts/

• Spotify zaten YouTube ile YouTube Music bir arada satan kurum ile nasıl savaşacak ki haksızlık var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YouTube nedense bana düzensiz geliyor. Ya da ben fazla takıntılıyım. Ses kalitesinde de daha alt seviyede olduğunu düşünüyorum.

• barballow kullanıcısına yanıt
    yt music in ses kalitesi daha iyi

• Uzun süredir youtube music kullanıyorum.Spotify'dan tutun deezer hifi'a kadar kullandım

Her şeyiyle güzel uygulama.Sadece android tv'de shuffle seçeneği yok.Başlık açtım ilgilenen dahi olmadı

• cok uzun yillar sporify kullandim ama artik kesfet ve yeni oneriler kisminda aylarca ayni sarkilari yada albumleri onerdigi icin Spotify, kullanmayi biraktim. YMusic kullaniyorum ve her girdigimde artik yeni oneriler alabiliyorum.

Yoksa sporify aylarca ayni sarkiyi onerip duruyor sifir gelisme.

• ExclusivePack kullanıcısına yanıt

Neye göre bu yorumu yaptınız acaba? YT 256 kbit/s Spotify ise 320 kbit/s destekliyordu yeni bir güncelleme gelmedi ise.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

256 ile 320 kb arasındaki farkı anlaman imkansız

• Bir süre Deezer kullandım, Papara'da kampanyası olsa, Spotify ile aynı fiyata gelse Deezer kullanırım. Hem çalma listeleri güzel hem de ses kalitesi kıyaslanamaz.

• canhoroz kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyleri YT müzik için düşünüyordum.

YT müzikteki yapay zeka algoritması çok kötü. Rasgele actigı her şarkı için ben ne alaka şimdi diyorum. Yeni önerisi yok. Benim yıllardır dinlediğim şarkıları döndürüp döndürüp bana geri sunuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt

Yazdığım yorumda zaten farkı anlamak gibi bir durumdan bahsetmedim hocam, Lakin sonuç olarak azda olsa kalite farkı o arkadaşın yazdığı durumun tersi.

• sepulturgay kullanıcısına yanıt

YTMusic i hic kullanmamis olabilir misin? Sonucta diger platformlardaki davranisinizi bilemez. Ben misal Youtube uzerinden de muzik dinledigim icin hic bana konu disi oneri yapmadi ve hep benzerleriyle ileriye gitti. Belki bundan fark olabilir. Ben de bilemedim :) Sahsi olarak Spotify kullanmiyorum artik, tek sebebi Oneri yapamamasi yoksa diger seyler hepsine ayni gibi geliyor bana :D

• canhoroz kullanıcısına yanıt
    ben bir kaç defa kullanmaya çalıştım , alışamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet artsa da Spotify'dan geçecek iyi bir platform bulsak güzel olur.

• Şu "YouTube music ses kalitesi çöp yaa" diyen tayfanın bir çoğu JBL takıp "abi efso ses" diyen tayfa olduğuna yemin edebilirim

• ExclusivePack kullanıcısına yanıt
    Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Diğer yorumlarda da yazıldığı gibi Spotify ses kalitesi YouTube Music'e göre daha kaliteli. Stüdyo kaydı olan kayıtlar var amatör kayıtlar var videodan sese dönen kayıtlar var. Bunların hepsinin aynı kalitede olduğunu düşünmek bana pek mantıklı gelmiyor.

• spotify 320 kbps, youtube music 256 kbps; spotify ogg formatında iken youtube music aac formatını kullanıyor. dolayısıyla aac daha kaliteli oluyor. -youtube music an itibariyle en geniş arşive sahip müzik servisi.

• Kısaca AAC hem kalitesi hem de boyutları itibariyle kayıplı müzik formatları için en iyi ses kalitesini sunan formattır.

• AAC

Gelişmiş Ses Kodlama veya AAC dosyaları (MPEG-4 AAC olarak da bilinir) çok az yer kaplar ve özellikle mobil cihazlar üzerinden veri akışı için idealdir. Müzik dakikası başına 1 MB'den az veri gerektiren ve aynı bit hızında MP3'ten daha iyi ses veren AAC formatı, iTunes/Apple Music, YouTube ve Android tarafından kullanılır.

Ogg Vorbis

Ogg Vorbis, Spotify'ın kullandığı ücretsiz, açık kaynaklı ses codec'idir. Veri akışı için mükemmeldir ancak sıkıştırma bazı veri kayıplarına neden olur. Aynı bit hızında daha iyi ses vermesi nedeniyle, uzmanlarca MP3'ten daha verimli bir format olarak kabul edilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.