Şimdi Ara

Youtube, oyun hizmetini bütün kullanıcılara açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube, oyun hizmetini bütün kullanıcılara açtı
    YouTube, geçtiğimiz sene başlattığı ve Premium abonelerine açık olan mini oyunların oynanabildiği "Playables" hizmetini bütün kullanıcılara açtı. Artık Youtube'da web sitesi, Android veya iOS uygulaması üzerinden oyun oynamak mümkün.

75'ten fazla oyun yer alıyor

Youtube'un kütüphanesinde, satranç ve bulmaca oyunlarından Angry Birds Showdown, Trivia Crack ve Cut the Rope gibi popüler gündelik mobil oyunlara kadar 75'ten fazla oyun bulunuyor. Oyunlara erişmek için Keşfet menüsünden Playables seçeneğine tıklamak yeterli. Henüz Türkiye'de kullanıma sunulmayan hizmet, yakında zamanda aşama aşama devreye girecek.

Ayrıca Bkz.Google’ın yapay zekası Gemini, Opera tarayıcısına entegre ediliyor

Son zamanlarda teknoloji şirketleri, kullanıcıları cezbetmek ve platformda tutmak içim gündelik oyunlar sunmaya başladı. Daha önce Netflix, LinkedIn ve New York Times benzer oyun hizmetlerini kullanıcılara sunmuştu. Youtube da aynı yola girerek, kullanıcılarına eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayacak oyun hizmetini devreye aldı.

Kaynak:https://blog.youtube/news-and-events/youtube-playables/

• Bende keşfet bölümünde: trending, music, live, gaming ve sports var. Playebles yok. Gaming'de ise oyunla ilgili videolar var. Napcez şimcik?

• aynı taktikler önden alıştır sonra daya hiç şaşmaz

• ''Henüz Türkiye'de kullanıma sunulmayan hizmet, yakında zamanda aşama aşama devreye girecek.'' ben premium kullanıcısıyım ve aylardır var bu hizmet bende. Ayrıca yine buradan öğrenmiştim taa o zamanlar oyun hizmetinin Türkiye'de de başladığını bunu da belirtmek isterim... Özetle haber içeriği düzeltilmeli.

• kadirengin22 K kullanıcısına yanıt
    Bende yok. Neden acaba?

• Ben de baktım. Bende de yok.

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt
    Web sitesinden (tarayicdan) youtube acip orada kesfete tiklayinca sol sekmede hazir oyunlar kisminda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne hayalleri vardı bu Google'ın stadiayı açacaktık YouTube'da video izlerken ne güzel bir oyunmuş bu bölümü oynasak ne güzel olurdu diyecektik hemen stadia da o bölüm açılacaktı ve o bölüm oynayacaktık ah ah Google hayallerimizin içine etmeyi nasıl başarıyorsun

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Solda Oyun yazıyor ama o oyun videoları gösteriyor, premium üyesiyim ve Playables çıkmıyor bende.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.