Şimdi Ara

Youtube'tan video indirebilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 gündür youtube'tan video indirilmiyor.Jdownloader vs gibi programlar linki görüyor fakat indirmiyor,çözüm için jdownloader'ın yeni eklentiler çıkartmasını mı beklemek lazım?Diğer meşhur indirme programlarını da denedim hiçbiri indirmiyor,mozilla'nın youtube eklentileri gibi minik ıvır zıvır şeyler de sonuçsuz kaldı.youtube video çalınmasını önmelemk için mi bunu yaptı acaba?İşin kötüsü bu konuyla alakalı güncel hiçbir açıklama da bulamadım.

• orbit in grab özelliğini kullan
  • idm den şaşma , idm siz bilgisayar bilgisayar değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

idm den şaşma , idm siz bilgisayar bilgisayar değildir.

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

orbit in grab özelliğini kullan

Siz orbit ve internet download meneger ile video indirebiliyor musunuz bende kurulu bunlar inmiyor artık dener misiniz?
    Orbit,jdownloader,İDM ne kullanırsanız kullanın watch.htm olarak kaydediyor ve dosya boyutu ne olursa olsun kb'lik bir dosya olarak indiriyor,deneyerek görebilirsiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n79 -- 5 Ağustos 2011; 23:31:49 >
  • Ben istediğim video'u indirebiliyorum Opera internet tarayıcısını yükleyip aşağıdaki eklentiyi kur işlem tamam

https://addons.opera.com/addons/extensions/details/extendtube/
  • quote:

Orijinalden alıntı: n79

Siz orbit ve internet download meneger ile video indirebiliyor musunuz bende kurulu bunlar inmiyor artık dener misiniz?
    Orbit,jdownloader,İDM ne kullanırsanız kullanın watch.htm olarak kaydediyor ve dosya boyutu ne olursa olsun kb'lik bir dosya olarak indiriyor,deneyerek görebilirsiniz???

Firefox kullanıyorum İdm ile denedim herşey normal
  • bende firefox eklentisi ve android telefonumla indirebiliyorum üstelik bütün çözünürlüklerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İdm le tam hız kesintisiz iniyor tarayıcını kaldırıp tekrar kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.