Şimdi Ara

YouTube TV uygulamasına ebeveyn kodu özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube TV uygulamasına ebeveyn kodu özelliği geldi
    YouTube, TV uygulaması için ebeveyn kodu özelliğini kullanıma sunuyor. Yeni özellik, ebeveynlere çocuklarının YouTube'da ne izlediklerine ilişkin daha fazla kontrol veriyor.

Ayrıca Bkz.YouTube Premium, Türkiye’de zamlandı: İşte yeni fiyatlar

YouTube Kids, akıllı TV'lerde kullanımdan kaldırıldığından bu özellik kullanışlı. YouTube, yetişkin içeriklerini filtreleyen Kısıtlı Mod gibi ebeveyn kontrolleri sunarken, ebeveyn kodu ekstra güvenlik katmanı sağlıyor.

Ebeveynler, YouTube'un akıllı TV'lerde normal uygulamaya geçmesinden bu yana bu özelliği talep ediyor. Birçoğu, çocuklarının yanlışlıkla uygunsuz içeriğe erişebileceğinden endişe duyduklarını dile getirdi. Ebeveyn kodu, bu endişeleri giderecek ve çocukların YouTube'u daha güvenli kullanmasını sağlatacak.

YouTube’u oturum kapalı izlemek, 13 yaş ve üzeri diğer üyelerin hesaplarına erişmek, TV’den hesapları kaldırmak için 4 haneli PIN’i girmek gerekecek. YouTube ebeveyn kodu özelliğini kademeli olarak kullanıma sunacak.

YouTube ebeveyn kodunu etkinleştirmek ve sıfırlama adımları

1. Akıllı TV’de YouTube uygulamasını açın

2. Ayarlar’a girin.

3. Ebeveyn kodu sekmesine gelin.

4. 4 haneli kodu ayarlamak veya sıfırlamak için talimatları uygulayın.

Kaynak:https://support.google.com/youtubekids/thread/313146158/add-a-parent-code-to-the-youtube-app-on-your-tv

• Teşekkürler. Güzel bilgi.

• Bu bilgi 8 yaşındaki oğlumun hiç hoşuna gitmedi. Çünkü YouTube uygulamasını sınırsızca korkunç video izlemek ve küçük kardeşini korkutmak için hatta ona kötü örnek olmak için kullanıyordu. Şimdi bunu yapamayacak YouTube TV uygulamasına ebeveyn kodu özelliği geldi YouTube TV uygulamasına ebeveyn kodu özelliği geldi YouTube TV uygulamasına ebeveyn kodu özelliği geldi 

• münşi kullanıcısına yanıt
    Öncelikle haddime değil. Buradan tutup iki satırla ebeveynlik dersi verecek de değilim. Sadece benzer durumda olan aileler için uyarmak istiyorum, bu işlerin şakası yok. Küçükken komik yaramazlık olarak görülür, büyüyünce travmalar ortaya çıkar. Mümkün olduğunca şiddetten korkudan uzak tutmakta fayda var. Yani bunun şakası dahi yapılmamalı... Baş edemiyorsanız mutlaka ki uzman psikolog. Onada erişiminiz yoksa (?) en azından bir yapay zekaya sorun, olanlar normal mi diye...

Ayrıca hazır yeri gelmişken söyleyeyim, Youtube'da iğrenç bir kanal var çocukları korkutmaya çalışan, ben onu kamuoyuna sunacaktım forum'a anlatacaktım bir türlü işlerimden fırsat bulamadım.

Yeni bir farkındalık hareketine geçmemiz lazım. Sapkın içeriğe hayır. Youtube Kids'te yayınlanmaması umrumda değil. Normal Youtube'dan halen erişim oluyor, kulaktan kulağa yayılıyor, buna kimsenin hakkı yok. 1 tane bile bir çocuğu zehirleyemeyeceksiniz.

• Başlık, "YouTube TV" uygulamasına değil "Youtube uygulamasına şifre geldi" olmalı.

YouTube TV ülkemizde kullanılmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.