Şimdi Ara

Youtube'un pkk politikasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkaslar 2 gun once youtube da pkk kanallarini ve karakol baskinlarini bu adiler costura costura yayimlamislar bende her samanki gibi 101 ihbarımı yaptım orda apaçık teror propagandası yapılıyor dıye ıhbar var ne yaptıysam sılmıyorlar vıdeoyu! En sonunda actim agzimi yumdum gozumu amerika baskani obama nin avrupanin kabul ettigi terör orgutunun nasil olurda kabul edip yayimlanmasina izin verirsiniz diye o zaman sizde pkk destek veriyorsunuz dedim hic kaleye bile almadan otomatik cevap veriyorlar.. Simdi gercek soruma gelelim..
    Bu buyuk forumda muhakkak avulat vardir ve insallah bu mesaji okur ;) youtube dava etmem icin bir gerekce sayilir mi bu? Maddi manevi dava degil sadece pkk ihbari videolari silmesi icin karar cikartmak!!

Eger konu yanlis yerdeyse mod arkaslar tasirsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devlet bile artık adamlarla görüşüp isteklerini yerine getirmeye çalışırken kimi kime şikayet edeceksin?
  • Önüne gelen video şikayet ediyor.Ondan sonrada youtube neden engellendi diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-ompLo

Devlet bile artık adamlarla görüşüp isteklerini yerine getirmeye çalışırken kimi kime şikayet edeceksin?

Devlet yapiyorsa daha fazla asker olmesin diye daha fazla eve ates dusmesin diye.. Ben fransada yasiyorum burda karar cikartirsam baglayiciligi olabilir.

Sadece olabilir mi olamaz mi onu ogrenmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: K-ompLo

Devlet bile artık adamlarla görüşüp isteklerini yerine getirmeye çalışırken kimi kime şikayet edeceksin?

maalesef +1

• quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Önüne gelen video şikayet ediyor.Ondan sonrada youtube neden engellendi diyorsunuz.

o sana yotube tarafindan taninmis bir hak. eger bir turk olarak sikayet etmessen adamlar karinca gibi cogaliyor.
    en azindan 100 ihbardan 2 sini basardim her turk vazifesini yerine getirse adamlarda konunun ciddiyetini anlayacaktir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.