< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 12 Eylül 2020; 18:30:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (11. sayfa)
-
-
MIUI 12 mi kullanıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 13 Eylül 2020; 2:37:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirme durumları nasıl
Lenovo p2 (Android 7) kullanıcısıyım.
Bu, güncel sürümde YouTube uygulamasından kaynaklanan bir hata olup Google'ın düzeltmesi bekleniyormuş.
Bilgi için teşekkürler
hocam bu faydalı konu için sonsuz teşekkürler. birkaç ay önce xiaomi telefonuma YT Vanced kurmayı denemiştim ama hatalarla karşılaşıp yapmamıştım. şimdi sizin rehberinizle birkaç dakikada yaptım. nimet resmen bu YT Vanced.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 29 Eylül 2020; 4:31:33 >
Rica ederim, hoş yorumunuz için teşekkürler, iyi günlerde kullanın. 🙂
Aklınızda bulunsun: Telefonunuzda MIUI 12 kuruluysa YouTube'ün ve Vanced'in ekran içinde ekran (PiP) modu çalışmayabilir, bu durumda PiP kullanmak isterseniz cihazınızın ayarlarından Ek Ayarlar ➡️ Tam ekran hareketleri yolunu izleyip "Düğmeler"i seçmeniz işinizi görecektir.
MIUI 11 yüklü. MIUI 12 kurarsam yaparım bunu, tekrar teşekkürler. Bunu bu kadar geç kurduğum için kendime kızıyorum şuan. Daha önce New Pipe kurmuştum ama o kullanışsız gelmişti, hesapla giriş yapilmiyordu onda. Mi Tv Stick'e de Smart Youtube apk'sini kurdum o da güzel Tv için.
Merhaba
Videoların normal YouTube de degilde vanced de açılmasının bir yolu yok mu ?
Samsung telefonlarda vanced'dan bildirim almak için ne yapmak gerekiyor? Abonelik bildirimleri gelmiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tugi136
Merhaba
Videoların normal YouTube de degilde vanced de açılmasının bir yolu yok mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 6 Ekim 2020; 4:11:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr James WilsonSamsung telefonlarda vanced'dan bildirim almak için ne yapmak gerekiyor? Abonelik bildirimleri gelmiyor
Daha önceden geliyor muydu? Eğer bildirimleriniz asla çalışmadıysa cihaz modeliniz ve işletim sistemi yazılımınızı paylaşır mısınız?
Eğer daha önce çalışıp bir süredir çalışmıyorsa ve kök (root) dizin erişimi olmadan kullanıyorsanız şu şekilde çözebilirsiniz:
- Önce Vanced MicroG'yi ardından Youtube Vanced'i kurun.
- Google hesabınızla giriş yapın.
- MicroG için pil optimizasyonunu devre dışı bırakın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız dontkillmyapp.com'dan bakabilirsiniz.
- Vanced microG Settings'i açın.
- Google device registration'u açıp etkinleştirin. Birkaç saniye kayıt için bekleyin. Daha sonra bir geri gelip Google Cloud Messaging menüsünü açın ve listede Vanced'i görünce sonraki adıma geçin.
- Google Cloud Messaging menüsünde sağ üstteki üç noktadan Advanced'i seçin. Mobile Network ve Wi-Fi ayarlarını önce manuele alın sonra otomatiğe tekrar geçirin.
- Sorununuz çözülmüş olmalı.
Vanced'i kök (root) dizin erişimiyle kullanıyorsanız Youtube bildirim ayarlarından planlı özeti kapatmanız gerekebilir.
Google Cloud Messaging başlığında Vanced görünmüyorsa veya kaydolmuyorsa
- Cihazınızda kayıtlı hesaplardan mavi logolu Google hesabınızı kaldırın, MicroG'nin verilerini temizleyin ve tekrar hesabınıza giriş yapın.
veya
- Vanced'i cihazınızdan kaldırıp tekrar kurun
-
Varsayılan olarak vanced yapın YouTube kendi uygulamasini iptal edin . Uygulama yöneticisi kısmından .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçtiğimiz hafta hem Vanced hem de Manager güncelleştirildi.
Youtube Vanced'i Manager ile kurup güncelleştirmelerini kolayca takip edebilirsiniz.
http://ww25.vanced.app/?subid1=20211005-2108-2526-81af-095de507d946/
Manager'in 1,3 ve 1,3,1 güncelleştirmesinde eklenenler:
- Yeni arayüz
- Yeni root yükleyici, bu sayede imza onaylamasını devre dışı bırakma ihtiyacı ortadan kalkıyor.
- İndirme işlemlerinde verimlilik iyileştirmeleri
- Süper yumuşatma
- Vanced Müzik eklendi
- İnternet'e bağlanamayınca uygulamanın çökmesi düzeltildi
- Dil seçici düzeltildi
- Birtakım yazılımsal mantık hataları düzeltildi ve iyileştirmeler yapıldı
Vanced'in 15,38,35 güncelleştirme notları
- Otomatik terkar ve otomatik oynatma arasında bağlantı kuruldu
- Reklam engelleme yöntemi baştan aşağı değiştirildi, genel performansta iyileştirmeler
- SponsorBlock kılavuzu eklendi (bawm)
- SponsorBlock düğmeleri iyileştirildi
- Varsayılan çözünürlük düzeltildi
- Erişilebilirlik ayarı düzeltildi
- Tablet ayarları ve kaydırmaları düzeltildi
- Ufak tefek iyileştirmeler
Music 3,86,51 güncelleştirmesi
- Sürüm güncellendi
MicroG 0,2,12,203316 güncelleştirmesi
- Giriş ekranında Huawei cihazlar için uygun düğme eklendi
-
Arkadaşlar eski sürüm vanced sorunsuz kullanıyordum ama güncelledikten sonra ilk açılışta sorun yok şimdi girmeye çalıştığımda bağlantı sorunu diyor. Music uygulaması da aynı şekilde internet bağlantısı yok diyor. Sorun nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: cevo_61
Arkadaşlar eski sürüm vanced sorunsuz kullanıyordum ama güncelledikten sonra ilk açılışta sorun yok şimdi girmeye çalıştığımda bağlantı sorunu diyor. Music uygulaması da aynı şekilde internet bağlantısı yok diyor. Sorun nedir?#sorungiderme etiketli 6. maddedeki çözümü uyguladınız mı?
Eğer bu çözüm işe yaramadıysa lütfen cihazınızın yazılım bilgilerini ve kurulu Vanced ve MicroG sürümlerini paylaşın.
-
Eski sayfalara bakmadım cevabı varsa affola,
Vodafone video pass bunda geçiyormu tecrübe eden varmı dır?
quote:
Orijinalden alıntı: JustNaiR__
Eski sayfalara bakmadım cevabı varsa affola,
Vodafone video pass bunda geçiyormu tecrübe eden varmı dır?Video Pass, stok YouTube uygulamasında geçerliyse bunda da geçerli olmalı çünkü içerik Google/YouTube tarafından geliyor, bu yüzden de varsayılan ayarları değiştirmediğiniz sürece paket dışı kullanımla karşılaşmazsınız. Eğer SponsorBlock'u aktifleştirerek kullanacaksanız kendi sunucusuna video başına birkaç kilobayt veri çekebilir ve gönderebilir
Teşekkür ederim yanıtınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X