Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Belki bir yerde gözümden kaçmış bir ayar olabilir diye emin olmak istedim. Bilgi için teşekkürler. Demek ki bu durum herkeste varmış. Zaten çok bir sorun teşkil etmiyor.  

Alıntı

metni:
    Belki reklam engelleyici DNS, VPN vb. konfigürasyonlar ile bunlardan kurtulabilirsiniz.

Bu arada maalesef çözüm olmuyorlar. Zaten paylaştığım görseli VPN açıkken almıştım. VPN'de pi-hole mevcut. Trafiği kontrol ettiğim o reklam kutucuğu bilinen Google reklam hostlarından gelmiyor. Sanırım bu sebepten engellemeleri zor.

Duzenleme: Yazim hatasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 24 Ekim 2020; 0:9:0 >
  • Hocam anlatım çok güzel olmuş sadece merak ettiğim şu. Bu Saı dediğin uygulama ne işe yaptırıyor ben vanced manager ve micro g dediğin uygulamaları indirip kurdum. Saı dediğin ile ne işlem yapıcaz anlamadım. Şu an zaten çalışıyor vanced.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim. 🙂

Kendim takip ettiğim kadarıyla bu "coğrafi reklamların" önlenmesinde yol kat edildi. Örneğin ana ekranda çıkmaya başlayıp kendiliğinden oynatılan reklamlar engellenebildi. Arama sonuçlarındakiler de bir süre engellenebildi, ama sonra tekrar peyda oldu. Bu bahsettiğimiz reklamlardan da bir Vanced güncellemesiyle kurtulabilmemiz mümkün. Sorunun yani reklam kaynağının sizin bahsettiğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. Vanced'e güncelleme gelse ya da uBlock Origin'in de bir uygulaması falan çıksa keşke, rahatlarız 😁

• Legolasx kullanıcısına yanıt

SAI, Vanced Manager'ı kurmadan Vanced'in güncel sürümlerinden istediğinizi kurmak için kullanabileceğiniz bir yöntem. Vanced Manager'ı kullanarak Vanced'i ve MicroG'yi kurduysanız başka bir işlem yapmanıza gerek yok.  

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Saı dediğiniz uygulamayı kaldırıyı mı hocam şu an yüklü hala

• Legolasx kullanıcısına yanıt

Manager kuruluysa Vanced için SAI'ye ihtiyacınız yok, kaldırabilirsiniz. 🙂👍 Ama başka zaman apks türünden uygulama kurmak isterseniz, ki bu pek sık rastlanan bir durum değil, SAI'ye ihtiyacınız olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Manager kuruluysa Vanced için SAI'ye ihtiyacınız yok, kaldırabilirsiniz. 🙂👍 Ama başka zaman apks türünden uygulama kurmak isterseniz, ki bu pek sık rastlanan bir durum değil, SAI'ye ihtiyacınız olabilir

Teşekkürler :)

• Merhabalar,
    Push bildirimleri gelmiyor artık. Nasıl düzeltebilirim?
    3 defa silip, yeniden kurulum yaptım. Bana mısın demiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Merhabalar,
    Push bildirimleri gelmiyor artık. Nasıl düzeltebilirim?
    3 defa silip, yeniden kurulum yaptım. Bana mısın demiyor.

Bildirim Sorunlarını Düzeltme

1. Önce Vanced Microg'yi sonra Youtube Vanced'i kurun.
    2. Google hesabınızla giriş yapın.
    3. Cihazınızın pil optimizasyonunu Microg için devre dışı bırakın. Bunun için dontkillmyapp.com adresinden yararlanabilirsiniz.
    4. Youtube Vanced → Ayarlar → Vanced Ayarları → Microg ayarları yolunu izleyin.
    5. Google Device Resigtration etkinleştirin. Birkaç saniye bekleyin, geri dönün ve Google Cloud Messaging ekranına geçip Youtube Vanced'i listede görün.
    6. Google Cloud Messaging menüsünde "receive push notifications" etkinleştirin. Sağ üstteki üç noktaya dokunarak Advanced seçin, buradaki mobil ve Wi-Fi ayarlarını manuele değiştirip sonra tekrar otomatiğe geri alın.
    7. Bildirimleriniz çalışmalı

Maalesef, yapılabilecek her şeyi yaptım ama yinede bildirim yok.

• Hangi aşamada sorun yaşıyorsunuz?

Cihazınızın modeli ve işletim sisteminizin sürümünü de paylaşabilir misiniz?

Yazılanların hepsini yaptım. Ama yinede bildirim yok.

Samsung S9+, Android 10 cihaz.

Telefondan kaynaklı bişi var ama çözemedim.

• 15.38.35 root versiyonu elinde olan var mı? vanced eski sürümlere koymamış bunu, yeni version 10 saniyede açılıyor 15.38.35 e dönmem lazım.

edit: buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 31 Ekim 2020; 12:8:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Yazılanların hepsini yaptım. Ama yinede bildirim yok.

Samsung S9+, Android 10 cihaz.

Telefondan kaynaklı bişi var ama çözemedim.

Eğer MicroG ayarlarındaki Google Device Registration ve Google Cloud Messaging ayarlarında sorun yoksa işletim sisteminiz MicroG'nin arka planda çalışmasını engellediği için bildirim alamıyorsunuz. Android sürümü 9 veya daha yeni olan resmî işletim sistemiyle çalışan Samsung cihazların pil tasarrufu adına yaptıklarının önüne geçmek maalesef çok zor. Bu yüzden sizin sorununuzla ilgili başka bir çözüm bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 3 Kasım 2020; 18:31:30 >

Elle yapılabilecek her şeyi yaptım ama nafile. Yapacak bir şey yok, orijinal youtube uygulamasına geri döndüm.

• Sana nasıl dua etsem az kalır bende nasıl güncellesem diye düşünüyordum:))

• Hâlâ MIUI optimizasyonu kapatmak gerekiyor mu? Bu olay aşıldıysa yükleyeceğim yoksa uğraşmayacağım. Mi note 10 lite var ve son sürüm yazılım yüklü. Bu arada rehber harika olmuş teşekkürler.

Edit: Denedim hâlâ durum aynı bende vazgeçtim yüklemekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 8 Kasım 2020; 18:32:30 >
  • kadir.uluag kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi günlerde kullanın. 🙂 Siz güncelleme demişken, yeni güncelleme de yayımlandı, Manager'dan bakmak aklınızda bulunsun.

• SoldaTr kullanıcısına yanıt

Evet MIUI optimizasyonunu en azından Vanced kurulumu için kapatmak gerekiyor. Bunun sebebi, ayrık apk dosyaları kurulumu gerektirmesi.

Kendim de birkaç yıllık MIUI kullanıcısı olarak size resmî yerine custom rom kullanmanızı salık verebilirim (Vanced'den başka sebeplerden de ötürü) 🙂

Yorumunuz için teşekkür ederim. 🙂

• Geçtiğimiz hafta YouTube Vanced güncelleştirildi.

Youtube Vanced'i Manager ile kurup güncelleştirmelerini kolayca takip edebilirsiniz.

http://ww25.vanced.app/?subid1=20211005-1820-10cc-a4bd-be84ccd805b7/

Vanced'in 15,43,32 güncelleştirme notları

• ExoPlayer V1'e dönmek için ayar eklendi.
    • YouTube'un yeni tasarımıyla gelen iri “Oluştur” düğmesini kaldırma seçeneği eklendi.
    • Eski özellikler için birtakım düzeltmeler
    • Bir önceki sürümün üzerine Google'ın ekledikleri

Not:

Vanced.app sitesine ulaşamayanlar vancedapp.com sitesinden deneyebilirler. Vanced.app sitesinin sunucu veya alan adıyla ilgili bir sorunu var anladığım kadarıyla. Vancedapp.com adresini Vanced'in Telegram, Reddit veya Discord adreslerinden onaylayabilirsiniz.

https://vancedapp.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 9 Kasım 2020; 12:0:25 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.