Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

samsung s8 kullanıcısıyım. önceden beri vanced kullanıcısıyım.son sürüm vanced veya yt music arka planda çalarken bir süre sonra kendiliğinden duraklıyor. pil optimizasyonuyla ilgili ayarları değiştirdim,arka plandaki uykuya geçmeyle ilgili ayarları değiştirdim, sildim yeniden yükledim ama nafile. şarkı çalmaya başlıyor tuş kilidi yapıyorum ve bir süre sonra kendiliğinden duruyor. çözümü bilen var mı?

• Android 9 (Pie) kullanıyorsanız işiniz zor. :/

https://dontkillmyapp.com/samsung

Bu adresteki yönergeleri uygulamayı denediniz mi?

Alıntı

metni:
    Galaxy S8 (j6ltedx) ve sonrasıAmiral gemisi Galaxy S8'in piyasaya sürülmesiyle (ve daha önceki bazı deneylerle), Samsung, Uygulama güç monitörü adı verilen pil ömrünü uzatmak için kusurlu bir girişim başlattı .Uygulamalarınızın düzgün çalışması için lütfen onları Uygulama güç monitöründe beyaz listeye ekleyin .Nasıl yapılır:Ayarlar> Cihaz bakımı> Pil açın ve altta size en sık kullanılan uygulamaların bir listesini göreceksiniz. Uygulamaları seçip ardından büyük Güç tasarrufu düğmesine dokunarak tek tek veya bir grup içinde yönetebilirsiniz . Uyuyan uygulamalar alttaki Uyuyan uygulamalar listesinde görünecektir (listeyi genişletmek için dokunun). En aşağıya doğru kaydırdığınızda İzlenmeyen uygulamaları bulacaksınız . Bunlar, özellikle Uygulama güç monitörü adlı şeytanın erişiminden hariç tutmak (beyaz liste) istediğiniz uygulamalardır .İçeride ne zaman Gözlenmeyen uygulamalar menüsü, sen 3-nokta menüsüne dokunabilirsiniz eklemek veya listeden silme uygulamalar için. Bunlardan herhangi biriyle uğraşmak yerine , pil ömrü üzerinde çok az etkisi olduğu veya hiç etkisi olmadığı ve yalnızca Galaxy cihazınızın normal çalışmasını engellemeye hizmet ettiği için Uygulama güç monitörü özelliğini tamamen kapatabilirsiniz .Aşırı ve bazı durumlarda düpedüz yanıltıcıdır, diğer Android cihazlar onsuz iyi idare ederken, sizi Samsung'un yazılımına güvenmek için korkutma taktikleri kullanmak.

• YouTube Vanced güncelleştirildi.

Youtube Vanced'i Manager ile kurup güncelleştirmelerini kolayca takip edebilirsiniz.

http://ww25.vanced.app/?subid1=20211006-0107-5624-9800-e85bbf7b25ce/

Vanced'in 15,40,37 güncelleştirme notları

• Yeni izleme çubuğu - zaman çizelgesi özelliğini açma kapama ayarı eklendi
    • Bazı cihazlarda video başlıklarının görünmemesi düzeltilmeye çalışıldı
    • Daha çok dil destekleniyor
    • Reklam ayarlarında seçenek sayısı arttırıldı
    • Bir önceki sürümün üzerine Google'ın ekledikleri

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt

evet malesef hala çözüm bulamadım. bu yönergeleri daha önceden de yapmıştım.diğer yabancı forumlarda da konuyla ilgili fazla bilgi bulunmuyor veya bunların aynısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

#sorungiderme etiketli 6. maddedeki çözümü uyguladınız mı?

Eğer bu çözüm işe yaramadıysa lütfen cihazınızın yazılım bilgilerini ve kurulu Vanced ve MicroG sürümlerini paylaşın.

Alıntıları Göster

Evet verileri sil yaptığım zaman bağlantı sağlanıyor ama biraz kullandıktan sonra veya genelde Vanced Ayarları kısmından birkaç değişiklik yaptıktan sonra uygulamadan çıkıp tekrar girince yeniden bağlantı problemi oluyor. Verileri sil yapınca yine düzeliyor ama her seferinde kişisel ayarları yeniden yapmak gerekiyor ve bir süre sonra yine bağlantı sorunu oluyor.

Cihazım Huawei mate 10 - Android 10 - root yok - pil tasarrufu kapalı

MicroG ve Vanced son sürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 12 Ekim 2020; 13:52:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• easavran E kullanıcısına yanıt

Selamlar, yaşadığınız sorunla ilgili biraz araştırma yaptım fakat Vanced gruplarında bununla ilgili başka bir çözüm bulamadım. İsterseniz https://telegra.ph/Troubleshooting-for-vanced-03-19 adresinden tüm sorunların çözümlerine ulaşabilirsiniz, Telegram grubundan veya Reddit alanından iletişim kurabilirsiniz.

t.me/Vanced

reddit.com/r/Vanced/

discord.gg/wYrRPgv

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Merhaba, sürekli aynı sorunla sürekli karşılaşmanız maalesef çok can sıkıcı. :/ Vanced'in ayarlarını veya dosyalarını bozan başka bir programın çalışması mümkün olabilir. Cihazınızdaki programları ve ayarları gözden geçirmenizi, işe yaramıyorsa da bir önceki gönderideki bağlantıları kulanmanızı tavsiye edebilirim. Bu sırada F-Droid'den NewPipe'ı indirip kullanmak işinizi görebilir

https://f-droid.org/tr/packages/org.schabi.newpipe//

https://newpipe.net//

• quote:

Merhaba, sürekli aynı sorunla sürekli karşılaşmanız maalesef çok can sıkıcı. :/ Vanced'in ayarlarını veya dosyalarını bozan başka bir programın çalışması mümkün olabilir. Cihazınızdaki programları ve ayarları gözden geçirmenizi, işe yaramıyorsa da bir önceki gönderideki bağlantıları kulanmanızı tavsiye edebilirim. Bu sırada F-Droid'den NewPipe'ı indirip kullanmak işinizi görebilir

https://f-droid.org/tr/packages/org.schabi.newpipe//

https://newpipe.net//

Eski sürüm vanced kullanırken sorun yoktu aylardır kullanıyorum. Bu yeni güncellemelerden sonra kafayı yedi. Vanced Ayarları kısmından birkaç değişiklik yapınca hemen bağlantı sorunu oluyor hiç ayarlara girmeden kullanırsak sıkıntı yok.

Bu bahsettiğiniz program ne işe yarıyor acaba

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Öyleyse Vanced'in eski sürümlerinden birini kurmak şimdilik işinizi görecektir. Vanced güncelleme alınca bu konuya yanıt olarak ekliyorum.

https://www.mediafire.com/folder/773e97cz2ezx1/AddFree_Youtube_BackgroundPlay_Enabled

NewPipe, açık kaynak kodlu bir YouTube istemcisi. Arayüz ve özellikleri bakımından YouTube/Vanced uygulamasından daha farklı, ama Vanced ile ortak özelliklerinin arasında reklam engelleme ve arka planda oynatma var.

• artık Türkçe dili sallamıyorlar, root versiyonunda config_tr yi internetten kendim bulup zipliyorum ama nonroot versiyonda paket adı değişik olduğu için anlayan birinin config_tr yi alıp paket adını değiştirip yeniden paketlemesi lazım.

• quote:

Öyleyse Vanced'in eski sürümlerinden birini kurmak şimdilik işinizi görecektir. Vanced güncelleme alınca bu konuya yanıt olarak ekliyorum.

https://www.mediafire.com/folder/773e97cz2ezx1/AddFree_Youtube_BackgroundPlay_Enabled

NewPipe, açık kaynak kodlu bir YouTube istemcisi. Arayüz ve özellikleri bakımından YouTube/Vanced uygulamasından daha farklı, ama Vanced ile ortak özelliklerinin arasında reklam engelleme ve arka planda oynatma var.

Eski sürüm kullanıyorum aylardır zaten ama sağda solda ara sıra reklam çıkıyor yeni sürümde hiç reklam yokmuş ben de yeni sürümü yükleyip hiç ayar yapmadan olduğu gibi kullanıyorum şimdilik. Ara sıra bağlantı gidince de verileri sil yapıyorum düzeliyor geçici çözüm.

Newpipe uygulamasını yükledim ama vanced gibi içeriği zengin değil üyelik girişi filan yok sanırım. Vancede ek olarak video indirme var sadece gördüğüm. Alternatif olarak kalsın yine de ama vanced tam olarak YouTube uygulamasını karşılıyor Newpipe aynı oranda karşılamıyor benim gördüğüm kadarıyla

• Selamlar,

Uygulamayı kurduğumdan beri telefonun sesi kısıldı. Müzik sesleri falan düşük çıkmaya başladı. Özellikle bluetooth ile araç teybine bağlanınca kalite baya düştü. Daha önce bu şekilde bir şikayet aldınız mı ? Telefonum Mi 9T

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Eski sürüm kullanıyorum aylardır zaten ama sağda solda ara sıra reklam çıkıyor yeni sürümde hiç reklam yokmuş ben de yeni sürümü yükleyip hiç ayar yapmadan olduğu gibi kullanıyorum şimdilik. Ara sıra bağlantı gidince de verileri sil yapıyorum düzeliyor geçici çözüm.

Newpipe uygulamasını yükledim ama vanced gibi içeriği zengin değil üyelik girişi filan yok sanırım. Vancede ek olarak video indirme var sadece gördüğüm. Alternatif olarak kalsın yine de ama vanced tam olarak YouTube uygulamasını karşılıyor Newpipe aynı oranda karşılamıyor benim gördüğüm kadarıyla

Alıntıları Göster

Evet, yeni sürümde reklamların engellenmesi çok daha başarılı. Fakat bu bağlantı hatası sorununun bilinen başka bir çözümü de yok. Vanced kusursuz diyemem, ama Huawei markalı telefonlarda sorun yaşanıyor. Hesabınıza giriş yaparken Huawei için ayrı seçenek olduğunu görmüş olabilirsiniz. Mesela başka tarz sorunlar da Xiaomi/Redmi telefonlarda da resmî romdayken yaşanabiliyor, custom rom kullanırken olmuyor. Bir sonraki Vanced güncellemesi sizin karşılaştığınız sorunu çözebilir de çözmeyebilir de

NewPipe farklı bir uygulama. Haklısınız, Youtube/Vanced'in tamamen yerine geçmiyor fakat iyi bir alternatif. Onu da kullanıyorum, benim gözüme çarpan eksiklikleri şu şekilde.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Abonelik akışı ve ana akış özelleşmiyor.Yorum yazılmıyor.Bildirimler yok.Kanallardaki oynatma listelerine erişemiyor.Kanallara abone olma, videoları oylama özellikleri yok.Premium ve üyelikle ilgili hiçbir şeye erişim yok.

Gerçi bunların hepsi bir şekilde login olabilmeye de bağlı. NewPipe müzikçalar ve film oynatıcı olarak tercih edilebilecek uygulamalardan biri benim gözümde. 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Incursio

Selamlar,

Uygulamayı kurduğumdan beri telefonun sesi kısıldı. Müzik sesleri falan düşük çıkmaya başladı. Özellikle bluetooth ile araç teybine bağlanınca kalite baya düştü. Daha önce bu şekilde bir şikayet aldınız mı ? Telefonum Mi 9T

Sesle ilgili raporlanmış sorunlara baktığımda sizinkine benzer bir sorun göremedim.

Kurulan bir programın diğer uygulamaların sesini kısması çoğu zaman mümkün olmuyor.

Cihazınızın ayarlar menüsünden ses ve titreşim ayarlarına baktığınızda nasıl görünüyor? Cihazınız root erişimliyse ses modu kurulu ve bir şekilde çakışmış olabilir. Telefonun hoparlörü ve/veya 3,5mm ses çıkış yuvası tozdan tıkanmış olabilir. Belki o anda bir uygulama (Discord, Skype, WhatsApp vb.) telefonunuzun mikrofonundan ses aldığı için medya sesleri kısık kalıyor olabilir. Bunlar şimdilik aklıma gelen olası sebepler

• quote:

Sesle ilgili raporlanmış sorunlara baktığımda sizinkine benzer bir sorun göremedim.

Kurulan bir programın diğer uygulamaların sesini kısması çoğu zaman mümkün olmuyor.

Cihazınızın ayarlar menüsünden ses ve titreşim ayarlarına baktığınızda nasıl görünüyor? Cihazınız root erişimliyse ses modu kurulu ve bir şekilde çakışmış olabilir. Telefonun hoparlörü ve/veya 3,5mm ses çıkış yuvası tozdan tıkanmış olabilir. Belki o anda bir uygulama (Discord, Skype, WhatsApp vb.) telefonunuzun mikrofonundan ses aldığı için medya sesleri kısık kalıyor olabilir. Bunlar şimdilik aklıma gelen olası sebepler

Alıntıları Göster

Hocam şöyle telefonun sesi tümden az çıkıyor. Bunu da ilk olarak şuradan anladım. Kulaklığımda son ses açamazdım şimdi ancak son ses yeterli oluyor. Araba teybinde ise bluetoothtan radioya geçince sesi yarı yarıya indirme ihtiyacı hissediyorum. Sesin kısık çıkması problem değil ama bass performansı falan da düştü sanki. Sizin söylediğiniz alanlar da dahil olmak üzere çoğu şeyi denedim. Açıkçası bana uygulamayı öneren arkadaşımda da mi 9t var. Onun de telefonun sesi az çıkıyor :D Belki de mi 9t özelinde bir durum vardır. Telefon yurtdışı cihaz olduğu için yeniden rom yüklemem lazım durumu geçmek için yeniden uygulamayı yüklediğimde sesin azalmayacağını bilsem hemen rom atacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Incursio

Hocam şöyle telefonun sesi tümden az çıkıyor. Bunu da ilk olarak şuradan anladım. Kulaklığımda son ses açamazdım şimdi ancak son ses yeterli oluyor. Araba teybinde ise bluetoothtan radioya geçince sesi yarı yarıya indirme ihtiyacı hissediyorum. Sesin kısık çıkması problem değil ama bass performansı falan da düştü sanki. Sizin söylediğiniz alanlar da dahil olmak üzere çoğu şeyi denedim. Açıkçası bana uygulamayı öneren arkadaşımda da mi 9t var. Onun de telefonun sesi az çıkıyor :D Belki de mi 9t özelinde bir durum vardır. Telefon yurtdışı cihaz olduğu için yeniden rom yüklemem lazım durumu geçmek için yeniden uygulamayı yüklediğimde sesin azalmayacağını bilsem hemen rom atacağım.

Alıntıları Göster

Tekrar baktım, ses şiddeti ve kalitesiyle ilgili Vanced başlıklarında bir sorun raporlanmamış.

Mi 9T ile ilgili yerlere baktınız mı? Donanım Haber başlığı ve MIUI Türkiye forumları yardımcı olabilir

Vanced'i kurunca ses düzeyinin veya hoparlör performansının bariz şekilde düştüğünü ifade ediyorsunuz, değil mi?

Vanced'i kaldırınca ses düzeyi veya hoparlör performansı düzeliyor mu?

Kullandığınız cihazın ve yazılımların özelliklerini belirtebilir misiniz?

1. YouTube Vanced sürüm sayısı
    2. İndirirken kullandığınız link
    3. Kurulum yöntemi 
    4. Cihaz
    5. Rom
    6. Substratum/swift teması var mı, varsa adı
    7. Çökme oluyorsa hata günlükleri (del.dog veya pastebin.com a gönderin)
    8. Sorunun ayrıntılı tanımı
    9. Sisteme yüklenmiş modlar
    10. Stok Youtube uygulamasında bu durum gerçekleşiyor mu? Aynı sürüm numarasına sahip olan stok uygulamayla deneyiniz, indirmek için APKmirror bağlantısını kullanabilirsiniz.

Bu raporu buradan paylaşabilirsiniz ya da Discord veya Telegram üzerinden İngilizce yazıp göndererek doğrudan geliştiricilere ulaştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 15 Ekim 2020; 0:33:8 >

• Merhaba arkadaşlar vanced yüklüyorum 3-5 saat güzel kullanıyorum Gmail hesabim ile giriyorum microg yükledim sonra kendiliğinden kapanıyor silip yükleyince açılıyor sonra tekrar kapanıyor ne yapmam lazım telefon oneplus7pro

• Faydalı bir konu. YT Vanced'i ben de uzun zamandır kullanıyorum. Bu konuya her denk geldiğimde aklıma güncellemek geliyor, az önce yine güncelledim. Merak ettiğim bir konu var. Aşağıda gösterdiğim reklam kutucuğunu engellemenin bir yolu var mı? YT Vanced'in ayar menülerinden ilgili ayarları yapmıştım zaten; reklam, sponsor atlama, kalite, vs. Ama aşağıda görünen reklam kutucuğu ben elle kaldırmadığım müddetçe çıkmaya devam ediyor.

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

• ahmetkbdy A kullanıcısına yanıt

Selamlar

Alıntı

metni:
    sonra kendiliğinden kapanıyor silip yükleyince açılıyor sonra tekrar kapanıyor

Burada ne anlatmak istediğinizi anlayamadım. Uygulama çöküp açımaz hâle mi geliyor, yoksa hesabınızdan çıkış yapılıp tekrar oturum açamıyor musunuz?

Uygulamayı vanced.app adresinden edindiğiniz Manager ile mi kurup kullanıyorsunuz?

• Selamlar, yorumunuz için teşekkür ederim. 🙂

Bahsettiğiniz reklam Google tarafından gösterilen "bölgesel reklamlar" kategorisinde, bu tür reklamlar geliştiricilerin filtresinden kaçabiliyor. "Bölgesel reklamlar" bilinen hatalar arasında var ve çözümü için benim bildiğim kadarıyla bir yıldır uğraşılıyor. Bunlardan kurtulmak için bildiğim harici bir yöntem yok maalesef. 😕 Belki reklam engelleyici DNS, VPN vb. konfigürasyonlar ile bunlardan kurtulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.