Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arada oluyor öyle, hallettiğinize sevindim, iyi günlerde kullanın. 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 11 Temmuz 2020; 18:44:36 >
  • Nedense artık güncellemede gelmiyor önceden sıkça gelirdi sanırım youtube işi zorlaştırdı.
  • Anladığım kadarıyla Youtube mobil program tarafına yeni özellik sunmadıkça veya bug fark edilmedikçe Vanced de güncellenmiyor. Gerçi son birkaç ayda bazı arayüzlerde değişim oldu, fakat bunu da Google sunucu tarafından hallediyormuş. Kaldı ki son güncellemeyle apk yerine apks formatına geçildi, ortalık karıştı. 🤣 Yeni sürüm ne zaman gelir, nasıl gelir, neler getirir, bilmek zor. 🙄😁
  • Ben şimdiye kadar ogyoutube kullanıyordum. Onda mini izlemede ekran boyutu ayarlama ve ileri giri sarma özelliği çok işime yatıyordu. Ogyoutube güncellemeyi bıraktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    OG YouTube'ü geliştiricisi uzun bir süre önce terk etti. Ama onun yerine bildiğim kadarıyla Vanced ve NewPipe hâlâ güncelleniyor. NewPipe bir ay önce, Vanced şubat ayında güncellendi.

Hatta Vanced'e bir sonraki güncellemede reklam engellemenin yanısıra video içindeki sponsorlu içerik kısmını atlama seçeneği de gelecek.
    [Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Vanced ve newpipe denedim. Ama hiç biri ogyoutube gibi kullanımı kolay değil. Yada alışkanlıklar. 2 gün normal youtube kullanamadım. Reklammı izliyorum video mu belli değil.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Hocam birde Baska youtube uygulaması var oturum acma indirme artı muzik kısmı arkaplan vs hepsi var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemone_2 C kullanıcısına yanıt
    Hangi program? Newpipe de mini oynatıcı çok küçük.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Hangi program? Newpipe de mini oynatıcı çok küçük.
    Konu nedir? Mesaj silindiği için göremiyorum. Tahminlerim üzerinden yanıtlayacağım: Mini oynatıcı yerine ekranı bölerek Vanced'i kullanabilirsiniz, bir nebze işinizi görür. Premium apk'lerin hepsi crackli korsan oluyor, eğer mevzu buysa. Eğer Youtube Premium aboneliğiniz yoksa Vanced'de indirme yapılmıyor. Normal kullanım için Vanced'i, indirme işleri için NewPipe'ı kullanabilirsiniz. Hesap ve ödeme bilgileriniz de ne olduğu belirsiz uygulamalar yerine sizde kalır.
    Biri ymusic.io tavsiye etti. O hepsinden berbat. Hala ogyoutube kullanmaya çalışıyorum. Her girişte vbellek temizleme yapınca açılıyor. Keşke ogyoutube projesi devam etse.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Biri ymusic.io tavsiye etti. O hepsinden berbat. Hala ogyoutube kullanmaya çalışıyorum. Her girişte vbellek temizleme yapınca açılıyor. Keşke ogyoutube projesi devam etse.
    En son güncelleneli beri üç yılı aşkın süre geçmiş. Geliştiricisine ulaşılabilecek bir bağlantı da kalmamış. Unutmanın zamanı gelmiştir belki. 😕
  • MIUI 12 kullanıp ekran içinde ekran (picture in picture, PIP) ayarları uygun olmasına rağmen bu özelliği kullanmada sorun yaşayan kullanıcılar için geçici bir iki çözüm yolu:
    Telefonunuzun Ayarlar menüsünden Ek Ayarlar -> Tam Ekran Görünümü yolunu izleyin.
  • "Tuşlar" seçeneğini ayarlarsanız PIP modu çalışıyor.
  • "Tam Ekran Hareketleri" ile kullanıyorsanız, Youtube Vanced açıkken telefonunuzun sağ üstünden kaydırıp çark simgeli "Ayarlar" kısayolunu kullanırsanız da biraz hatalı da görünse alıştığınız şekilde PIP olarak kullanabilirsiniz.
    Bunun dışında, aşağıdan kaydırarak veya MIUI 12'nin kendi PiP modunu kullanırsanız video arka planda oynamaya devam ediyor fakat görüntüsü gelmeyebiyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel uygulama ya özellikle de şu youtube reklamlarından kurtuldum ona seviniyorum.
  • 2 gündür internet bağlantısı yok hatası alıyorum neden acaba ? vabced manager dan tekrar kurulum yaptım ama sorun çözülmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

2 gündür internet bağlantısı yok hatası alıyorum neden acaba ? vabced manager dan tekrar kurulum yaptım ama sorun çözülmedi
    Anladığım kadarıyla "Lütfen bağlantınızı kontrol edin" veya "İnternet'e bağlanın" hatası alıyorsunuz. Bunun bilinen bir çözüm yöntemi var. Şu adımları izleyin:

1. MicroG'nin ve Google Play Hizmetleri'nin "verilerini" temizleyin. Bunun için cihazınızın Ayarlar -> Uygulamalar menüsüne gidin.

2. MicroG ve Vanced'i kaldırın.

3. Cihazınızı kapatıp açın.

4. MicroG ve Vanced'i cihazınıza kurun. Burada dikkat etmeniz gereken, eğer Vanced V15 kuruyorsanız gerekli MicroG'yi önce kurun, sonra Vanced'i kurun.

5. Uygulamayı başlatın, hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Bu adımlardan sona eğer hâlâ bağlantı hatası alıyorsanız, bildirimleri almada sorun yaşıyorsanız vb. Vanced ve MicroG için "pil optimizasyonu" ayarlarını devre dışı bırakmanız gerekir. Bunun için dontkillmyapp.com ve benzeri sitelere bakabilirsiniz.

Eğer bu çözüm işe yaramadıysa lütfen cihazınızın yazılım bilgilerini ve kurulu Vanced ve MicroG sürümlerini paylaşın.

• Youtube Vanced, 15,33,34 sürümüne güncellendi. Bu sürümün en belirgin özelliği SponsorBlock'un entegre edilmiş olması. Bunun dışında, stok uygulamadaki yenilikler ve Vanced iyileştirmeleri de mevcut.

Vanced nereden indirilir? https://vanced.app/
    SponsorBlock nedir? https://sponsor.ajay.app/
    Manager ile güncelleme yapacaklara ufak bir not: Youtube 15,33 çok taze bir sürüm olduğu için Türkçe tercümesi yetişmemiş, bu yüzden kurulumda sorun yaşayabilirsiniz. Manager uygulamasının verilerini silerseniz veya Vanced için dillerden Türkçe'yi seçmezseniz yeni sürüme sorunsuzca güncelleyebilirsiniz.
    manager hata verince indirdiği dosyaları buldum, zipledim. config.tr yi de apkpuredan indirdiğim YouTubeun içinden çektim zipin içine onu da koydum, SAI ile yükledim. sorunsuz Türkçe kullanıyorum.

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 23 Ağustos 2020; 1:36:18 >
  • Kurulum dilini default ( English ) yaptığım halde dil Türkçe oldu. Hayattaki tek şansımı istemeden buradamı kullandım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: CSHBILAL

Kurulum dilini default ( English ) yaptığım halde dil Türkçe oldu. Hayattaki tek şansımı istemeden buradamı kullandım acaba
    Arayüzde çok fark edilmiyor ama yine de eksik yerler baya var. İyi günlerde kullanın, şansınız bol olsun 😊👍
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.