Şimdi Ara

Youtube ve Diğer Video Sitelerinde Yavaşlık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 5-6 gündür video sitelerinden bir film veya müzik videosu bakamıyorum. Youtube giriyorum hızım 10 Mbit ve videoyu 360p bile izleme yapılamıyor.

Uydunet benim sağlayıcım acaba başka sağlayıcıları kullanıp, şu sıralar bu saçmalıkla uğraşan varmıdır. Artık delirme noktasına getirdi. Eve geliyorum bir oyun videosu bir film izleyelim diyoruz ama bu saçma sıkıntıdan video izlemek imkansız halde. Komut istemine youtube ping attığım zaman 180ms arası bir değer geliyor buda beni baya sinir etti. Şimdi hızım kötü ping vs. diyeceksiniz ama buyrun bunlar değelerimdir.

Test bakımıncan bir sorunun yok gözüküyor teknit servisi arıyorum sinyalin iyi diyor ama bu nedir video açma izleme sıkıntısı bitmiyor. Yani tüm video içerikli sitelere bir sınırlama gelmiş %90 bende feci yavaş, yada bende garip bir sorun var.

• Ben de 2-3 gündür DNS kurcalayıp duruyorum ama bir değişiklik yok, benden kaynaklanmadığına emin sayılırım. Sadece video siteleri değil bazı yabancı siteler de yavaş...
    Uydu değil normal ADSL kullanıyorum.
  • Bende vpn kullarak cozuyorum bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba modem içerisinden mtu ayarını bulup 1450 yapıp dene olmassa geri 1492 ye çekersin ama bazen ondan kaynaklı olabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.