Şimdi Ara

youtube video açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu yanlış yeremi dogru yeremi açtım bilmiyorum ama ,, son bir aydan beri youtube de videolara tıkladığımda açılacak gibi oluyor ama bir müddet sonra (An error occurred.Please try again later.) diye yazı çıkıyor video ekranında ,ne yapmam lazım,,daha önce bir problem yoktu sorunsuz izliyordum,1 aydır böyle,ayrıca resimlerde falan sorun yok sadece video izleyemiyorum,,,ne yapmam ve nasıl yapmam gerektiği konusunda yardimcı olursanız sevinirim ,pek anlamam bu işlerdende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 15 Mayıs 2011; 10:41:55 >

• bendede aynı sorun var video izleyemıyorum 1 aydan berı site aılıyor ama video yok baslamayıor
  • bu youtube bende hiç açılmıyordu neredeyse 1 senedir geçen hafta bilgisayara format attık şimdi hiçbir sorun yok
  • epey bir araştırmadan sonra hallettim,host dosyasındanmış,2011 host dosyasını indirip eskisini silip yenisinin adını host1 yapıp etc klasorüne yapıştırdım sorun çözüldü,problemsiz açılıyor videolar,,,bilmeyene tarif edebilirim nasıl yapacağını
  • Bendede mozilla da sorun var ie açıyor youtube videolarını mozilla yok açmıyor ne iştir anlamadım ya.Aksi gibi mozilla diğer sitelerdeki flash videoları açıyor ama youtube bi garezi var galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.