Şimdi Ara

Youtube Video Etiketlerinin Rütbe Almasını Nasıl Sağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir oyun kanalım var. Bu kategoride milyonlarca kanal olduğu için mi bilemiyorum ama video etiketlerim bir türlü rütbe almıyor. Benzer videolardan bakıyorum. Rütbeli etiketleri ekliyorum ancak ne arama hacmi artıyor ne etiketler rütbe alıyor..

Video başlığında, açıklamada ve etiketlerde kullanıyorum aynı kelimeyi ama yine de rütbe almıyor. VidIQ ile seo puanıma bakıyorum, ne hacimli etiketler yükseliyor, ne eklediğim etiketler rütbe alıyor...

Nerede hata yapıyorum allah rızası için bilen birisi söyleyebilir mi? Bir ton kaynak okudum ancak işe yaramıyor bir türlü etiketlerle ilgili çok sıkıntı çekiyorum.

Şunun önüne geçemedim (rütbe alan 1 adet etikette kanalımın ismi zaten)

Teşekkürler...

• Oyun kanalı maalesef diğer kategorilere göre biraz daha yoğun olduğundan hemen hacim veremeyebilir. Haliyle rekabette yoğun oluyor. Zamanla yükselebilir ama moralini bozma izlenme sayısı, beğenme, yorum vb. büyük etkenlere sahip. Bunun yanı sıra düzenli olarak video atman, görüntü kalitesi, ses kalitesi, bitiş ekranı, kart eklemen, filigran eklemen Youtube algoritmasının kanalını önerme ihtimalini arttırıyor. Yani her şey zamanla yerine oturacaktır. Bugün yüklediğin bir video bir, iki ay sonra zirveye çıkabilir veya üç, dört ay sonra biraz sabretmek gerek sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DimaGe34 -- 19 Eylül 2020; 0:4:37 >
  • DimaGe34 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam

Ses ve görüntü kalitesi anlamında inanın çok özenliyim. Dikkat etmeye çalışıyorum üstelik her video bir öncekinden daha iyi olsun diye de uğraşıyorum. Kimse izlemiyor biliyorum ama uğraşmaya devam ediyorum

Onun haricinde herhalde hiç bitiş ekranı olmayan kart eklenmemiş videom yok. Artık video yüklerken standarttım oldu. Aynı zamanda küçük resimleri de asla video içinden almıyorum photoshop ile kendimce tasarlamaya çalışıyorum.

Fligran dediğiniz kanal logosu ise neredeyse tüm videolarımda bulunuyor sağ üst köşeye koyuyorum..

Aklında şimdi de altyazı eklemek var. oyun kanalı olsa bile Türkçe ve İngilizce altyazı eklemek acaba nasıl bir etki yaratır video etkileşimi anlamında bilemiyorum.

Yani haftada 5 video atmak yerine altyazısı ile uğraşılmış senkronlanmış 2-3 video atmak daha mı efektif olur acaba?

• Her eklediğiniz ek seçenekler tabikide etki yapmaktadır. Altyazı olsun, kayıt tarihinin bile etki yaptığını söyleyenler var. Haftanın her günü video atılabilir ama haftada iki veya üç video kaliteli atmak daha başka bir durum, hem izleyen açısından hemde algoritma açısından. Sakın yanlış yaptığını düşünme bazı kanalların izlenmeleri, yorumları, beğeni, abone sayıları satın aldıkları için çoğu emek harcayan kanalı maalesef eziyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DimaGe34 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Sağolun sizler gibi insanlar oldukça motivasyonum da olacaktır.
  • Ben teşekkür ederim, mutlu oldum yardımım dokunduysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.