Şimdi Ara

Youtube Video indirme sorunu (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım yerinde güvenlik amaçlı bir program var ve ben bu yüzden hotstop sheildi kurdum. Youtubede videoları izleyebiliyorum fakat indiremiyorum Sunucuya ulaşılamayor vs. hatalar veriyor. Ayrıca dikkar ederseniz İDM indir butonuna tıkladığımda 40 tane indirme seçeneği var ve hiç biri videoya ait değil. Orbit de denedim chromun eklentilerini de denedim hiç biriyle inmiyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Video İndirme Sorunu (SSL ile)

YouTube'dan video indirirken "SSL YouTube" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu sorunun nasıl çözüleceği konusunda sana yardımcı olabiliriz.

SSL, Güvenli Yuva Katmanı'nın kısaltmasıdır ve web sitelerinin ve sunucuların kimliğini doğrulamak ve bilgi alışverişini şifrelemek için kullanılır. YouTube, kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için SSL sertifikaları kullanır.

Bu hata genellikle, indirme yazılımının veya tarayıcının YouTube'un SSL sertifikasını doğrulayamadığında ortaya çıkar. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Tarayıcını veya indirme yazılımını güncelle: En son yazılım sürümleri, SSL sertifikalarını doğrulamada daha iyidir.
    • Güvenlik ayarlarını kontrol et: Güvenlik yazılımı veya güvenlik duvarı, YouTube'a bağlanmayı engelleyebilir. YouTube'un güvenilir bir site olarak eklendiğinden emin ol.
    • Bilgisayarının saatini ve tarihini kontrol et: Bilgisayarının saati ve tarihi yanlışsa, SSL sertifikası doğru şekilde doğrulanamayabilir.
    • Farklı bir indirme yöntemi dene: YouTube videolarını indirmek için başka yazılımlar veya çevrimiçi hizmetler mevcuttur. Farklı bir yöntem denemek sorunu çözebilir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra bile hatayı almaya devam ediyorsan, YouTube destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Bu eklentiyi deneyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_92607726/f_//tm.htm#92607726

Teşekkür ederim hocam sorunsuz indi.
    Çok sağol
  • Rica ederim hocam.
  • quote:

Rica ederim hocam.

Hocam sen anlarsın diye bir şey daha sorayım. Belki bir yol gösterirsin bana
    Yukarıda da bahsettim kısıtlama var. ve Hoststop sheildi yükledim. Fakat facebooka girmiyor. Program sadece Youtube engelini kaldırdı Nasıl girebilirim faceye
  • Spotflux ve zanmate ile engellenmiş adreslere girebilirsiniz. Alternatif olarak norton dns kullanılabilir. 198.153.192.1 / 198.153.194.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

Arkadaşlar çalıştığım iş yerinde güvenlik amaçlı bir program var ve ben bu yüzden hotstop sheildi kurdum. Youtubede videoları izleyebiliyorum fakat indiremiyorum Sunucuya ulaşılamayor vs. hatalar veriyor. Ayrıca dikkar ederseniz İDM indir butonuna tıkladığımda 40 tane indirme seçeneği var ve hiç biri videoya ait değil. Orbit de denedim chromun eklentilerini de denedim hiç biriyle inmiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_84365696/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Spotflux ve zanmate ile engellenmiş adreslere girebilirsiniz. Alternatif olarak norton dns kullanılabilir. 198.153.192.1 / 198.153.194.1

Hocam
    Spotflux yükledim üye oldum. Fakat sürekli Disable modunda bir türlü aktif olmadı
    zanmate yükledim hiç bir sayfa açılmaz oldu
    198.153.192.1 / 198.153.194.1 Şu verdiğiniz DNS leri girdim yine giremedim.
  • Hiç bir program kullanmadan youtube linkinde "www." dan sonra "ss" koyarsan (www.ss) indirmek için bir yer çıkar oradan "mp4 720p" ye basarak hd indirebilirsin. Eğer program istiyorsan "VSO Downloader" indirebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.