Şimdi Ara

youtube videoları ne yaptımsa açılmıyor(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • youtube dan video lara bakamiyorum...su uyari cikiyor hep: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player.

flash playernin en son versionu var..java scriptimde kapali degil...ne yapmam gerektigini anlamdim gitti..yardimci olursaniz sevinirim...

• codec yüklemen lazım. k lite mega codec pack öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Tifosi]

codec yüklemen lazım. k lite mega codec pack öneririm

hadi yaa ondan nı açılmıyoo bende yeni format attım daha film izlemediğimden codek aklıma gelmedi

saolasın kardeşim...yardımın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Tifosi]

codec yüklemen lazım. k lite mega codec pack öneririm

ne alaka codecle ordaki videolar flash tabanlı

@Despor19 kardeş sende plash playerını browserla senkorinize olup olmadığına bir bak
  • Flash playerı kaldırıp kendi sitesinden tekrar yükleyin. Normal flash videolarda sorun yapmıyorsa, sadece YouTube'da oluyorsa sorun IE'de olabilir.
  • Farklı java,flash gibi yazılımlari güncelle olmadı başka bir browser kullan.
  • saolun arkadaşlar haklısınız codekle bi alakası yok gibi çünkü yükledim açılmadı....

sorun flaş playerdeydi herhalde kaldırdım kendi sitesindekini indirdim kurdum açlıdı

saolun... yardmlarınız için....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Despor19

youtube dan video lara bakamiyorum...su uyari cikiyor hep: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player.

flash playernin en son versionu var..java scriptimde kapali degil...ne yapmam gerektigini anlamdim gitti..yardimci olursaniz sevinirim...

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma youtube ile ilgili bir açıklma var OKU DERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.