Şimdi Ara

youtube yasagı kalktı ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hala mxtubeda dogru duzgun video indiremiorum.yarisina kadar gelio yada sonlara kadar sonrada kesilio video.
    bide bazen programi actigim gibi ana sayfaya geri donuo.
    sizdeki durumu nedir mxtubeun arkadaslar
    firmware:1.1.4

• Programı açtığın sayfaya dönmesi bende de ara sıra olan bir olay. Yarıda kesilmesi de bağlantınla alakalı olabilir.
    Firmware: 1.1.4
  • soyle soyleyeyim:yaklasik 2-3 saniyede bi mb indircek kadar hizli.buda 300-400 kb/s oluoki simdiye kadar bole bi hiza bu program disinda ulastigimi hic hatirlamiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahazaki -- 30 Mart 2008; 19:59:34 >
  • Bağlantı hızına bir şey demedim zaten.

¿ Bağlantı kopuyor olabilir ?

Bunun dışında; Reset bölümünden "Reset Network Settings" diyebilirsin. (Kayıtlı Wifi ağları silinir) Yani başka bir bağlantıda da video indirirken aynı sorunu verirse Reset'i deneyebilirsin.
  • evet zaten baska baglantidanda denemistim yine sorunlu oluo.saol ayrica denicem
  • mxweas.com da okumustumda eger baglanti yavassa yarida kesilebilir die onun icin baglantinda sorun var diince ole bi anlam cikardim.yeni versiyonu ciksada problemsiz calissa keske yaa
  • malesef benimde oyle oldu. okulda denedim inanılmaz yavaş indiriyor ve kopuyor.daha onceden arşiv düzmüştüm okulda =)
    başka bi yerde denedim ordada olmadı. acil bi çözüm lazım =)
  • simdi baktim.2.0 verisyonu cikcakmis ve bu versiyonda videolari youtube applicationdan yada ipoddan dinleyebilcekmisiz.butun buglar cozulcekmis.ayrica sync ettiimizde itunsela reverse sync yapip telefonumuzdaki videolari bilgisayarada atabilirmisiz eger mumkunse

kaynak:www.mxweas.com
  • videoları zaten alabiliyoruz içinden =) indirse sorunsuz yeter
  • peki sizdede programi calistirdiktan hemen sonra yada search yaparken yada bazen kendi kendine ana sayfaya atmasi(crash) gibi bi sorun varmi
  • evet oluyor. telefonu kapatıp açınca düzeliyor. daha programa bi daha girince düzeliyor.
  • nadiren bendede oluyor ama okadar da can sıkıcı seviyede olmuyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.