|
Bildirim
O esnada anti anti AdBlocker yazılmaya başlandı bile.
|
Premium aldım kafam rahat
|
Başlığa Türkçe yetmemiş.
|
Baslik yaniltici olmus. Reklam engelleyicilere karsi yeni ozelligi test ediyor ... Gibi birsey olmaliydi ... Aksi komik duruyor inanasi gelmiyor da :D .
Premium uyeligim de reklam engelleyicim de var. Bakalim nasil olacak . |
Reklamları video içine koyma, eski usul banner olarak koy. 2 dakikalık video için 15 saniye reklam dayatmanın alemi yok. Videosu sitesisin, video reklam yayınlıyorsun.
|
Ublock yeni reklam engelleyicisi engelleme sistemini engelleme üzerinde çalışıyor :)
|
tek kuruş vermem bi yolunu buluruz merak etmesinler
|
Bu işin ucu sonu yok. Birileri engellemeye birileri engelleri aşmaya çalışır süreç böyle uzar gider. masaüstü Browser kullanıcılarını engellemek zor olacaktır bence ama mobil de zorlayabilir kullanıcıları.
YouTube premium olmasına rağmen Şu an deneteyim dedim Router da AdGuard adblock DNS aktif iPhone da ise safari için AdGuard adblock (premium) uygulaması var özel sekmede denedim reklamlara rastlamadım. |
Masaüstünde "firefox + ublock origin", mobilde "revanced" kullanıyorum bunlara para kazandırmayın.
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 15 Ağustos 2023; 12:35:14 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğru ama bunu tekel olmadan önce yapaydı da millet ona göre davranaydı. Tuzağı kurduktan sonra yersen demek oluyor bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YouTube reklamlı olarak kullanıyorum gösterilen reklamlar bana öyle çok rahatsızlık vermiyor. |
|
ben yahudiye mümkün olduğunca para kazandırmamaya çalışıyorum. herkese öneririm... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 15 Ağustos 2023; 18:35:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|