|
Bildirim
|
Eğer o da açık ve net terör propagandası yapıyorsa ceza yer. Bu durumda kendini ihbar etmez heralde.
|
Bal gibide olur pkklıymış filan devlet sallamaz bile , mahkemede işler kesinlikle öyle dönmüyor sadece açılan davanın ifadesine göre değerlendiriliyorsun hakaret varsa suç vardır ister yahudi olsun ister pkklı o kadar saçma yani adalet ülkede. Ayrıca hemen cağırmazlar kapına 8 9 ay sonra bi tebligat gelir pat savcılığa ifade vermeye. Sonra üstüne mahkeme acılır sebebide senden dosya parasından tut donuna kadar almaktır.
2011'de 50 tl kontor için 4 yıl mahkemelerle uğraştım 3 ay her gün gidip imza attım , peşine 5 yıl denetimli serbestlik yedim hemde adamla uzlaşıp parasını ödememe rağmen kamu davasına döndü diye. Cebimden rahat mahkemeye avukatıyla beraber 2 bin tl cıktı , üstüne 5 yıl denetimli serbestlik. Hak etmedimmi ettim iyi caydırdılar beni ama dediğim gibi. Öyle önünüze gelene hakaret küfür vari şeyler yazmayın. Kapınıza bi tebligat gelir o 5yıl denetimli serbestlik geleceğinizi yakar. Ha şunuda belirteyim dava bana 1 yıl sonra geldi rusya vpn kullanarak yapıyordum bu işleri adamlar rusyadan vpn aldığım firmadan benim ana ttnet ipimi alıp ttnet savcılığa ip adresimi veriyor , ipden direk eve tebligat. Fake hesapla nasıl bi mantıkla beni bulamazlar diyorsun ki rusya vpn firması bile log tutup savcılık izni ile ip veriyorsa youtube , twitter, facebook anında verir o ipi. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 15 Ocak 2017; 19:6:24 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 15 Ocak 2017; 19:21:41 > |