Şimdi Ara

Youtube yorum suç duyurusu bişey olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
17.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen bir pkkli hesabın videosu hesabına küfürlü yorum yazdım kanal sahibi hakkımda suç duyursunda bulanacam şahsıma hakaret ettün diyor bişey çıkarmı bundan hesabım fake hiçbir bilgi doğru değil bi sıkıntı olurmu karakola çağırırlarmı yorumu kaldırmak istemiyorum

• Bal gibide olur pkklıymış filan devlet sallamaz bile , mahkemede işler kesinlikle öyle dönmüyor sadece açılan davanın ifadesine göre değerlendiriliyorsun hakaret varsa suç vardır ister yahudi olsun ister pkklı o kadar saçma yani adalet ülkede. Ayrıca hemen cağırmazlar kapına 8 9 ay sonra bi tebligat gelir pat savcılığa ifade vermeye. Sonra üstüne mahkeme acılır sebebide senden dosya parasından tut donuna kadar almaktır.

2011'de 50 tl kontor için 4 yıl mahkemelerle uğraştım 3 ay her gün gidip imza attım , peşine 5 yıl denetimli serbestlik yedim hemde adamla uzlaşıp parasını ödememe rağmen kamu davasına döndü diye. Cebimden rahat mahkemeye avukatıyla beraber 2 bin tl cıktı , üstüne 5 yıl denetimli serbestlik. Hak etmedimmi ettim iyi caydırdılar beni ama dediğim gibi. Öyle önünüze gelene hakaret küfür vari şeyler yazmayın. Kapınıza bi tebligat gelir o 5yıl denetimli serbestlik geleceğinizi yakar.

Ha şunuda belirteyim dava bana 1 yıl sonra geldi rusya vpn kullanarak yapıyordum bu işleri adamlar rusyadan vpn aldığım firmadan benim ana ttnet ipimi alıp ttnet savcılığa ip adresimi veriyor , ipden direk eve tebligat.

Fake hesapla nasıl bi mantıkla beni bulamazlar diyorsun ki rusya vpn firması bile log tutup savcılık izni ile ip veriyorsa youtube , twitter, facebook anında verir o ipi.
  • Ne yazdın?
  • Eğer o da açık ve net terör propagandası yapıyorsa ceza yer. Bu durumda kendini ihbar etmez heralde.
  • pkkli diyosun öyle dediyse yine küfür et hatta videonun linkini tüm dh üstünden geçsin
  • Arkadaşlar bana daha net şeyler yazın yorum baya saydırdım ana bacı düz linki atamam ama durum bu kapıma gelecekse polis kaldırım videosunda demirtaşın konuşması var bişe çıkmaz ama bana sıkıntı olurmu kimliğim karşı tarafa açığa çıkarmı bu önemli çünkü hep pkk taraftarı kişilere yorum atıorum
  • Merak etme bir şey olamaz.En fazla savcı ifadeni alıp serbest bırakır.
  • Mümkün değil seni bulmaları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link at sövelim. Eğer pkk propagandası yaptıysa vatan hainidir, vatana ihanet edene küfür de caizdir.
  • Peki ama bilgilerim hiçbiri doru deil nası beni suclicak hesabımda ismim bile doru deil inkar etsemde benden ifade alıp yada o yorum yazan ben oldumu anlayabilirki wifi üzerinden telefonla balanıorum benden baska kişilerde kullanıor benim hesap deil desem nası ispat edebilirlerki
  • Birader soyagacını bile bulur polis istese. Ama sanmıyorum bulacaklarını.
  • Ben pkklı birini ihbar ettim böyle, 2 güne sildi yorumlarını. İçişleri Bakanlığına yani polise intikal etmiş olay
  • Bal gibide olur pkklıymış filan devlet sallamaz bile , mahkemede işler kesinlikle öyle dönmüyor sadece açılan davanın ifadesine göre değerlendiriliyorsun hakaret varsa suç vardır ister yahudi olsun ister pkklı o kadar saçma yani adalet ülkede. Ayrıca hemen cağırmazlar kapına 8 9 ay sonra bi tebligat gelir pat savcılığa ifade vermeye. Sonra üstüne mahkeme acılır sebebide senden dosya parasından tut donuna kadar almaktır.

2011'de 50 tl kontor için 4 yıl mahkemelerle uğraştım 3 ay her gün gidip imza attım , peşine 5 yıl denetimli serbestlik yedim hemde adamla uzlaşıp parasını ödememe rağmen kamu davasına döndü diye. Cebimden rahat mahkemeye avukatıyla beraber 2 bin tl cıktı , üstüne 5 yıl denetimli serbestlik. Hak etmedimmi ettim iyi caydırdılar beni ama dediğim gibi. Öyle önünüze gelene hakaret küfür vari şeyler yazmayın. Kapınıza bi tebligat gelir o 5yıl denetimli serbestlik geleceğinizi yakar.

Ha şunuda belirteyim dava bana 1 yıl sonra geldi rusya vpn kullanarak yapıyordum bu işleri adamlar rusyadan vpn aldığım firmadan benim ana ttnet ipimi alıp ttnet savcılığa ip adresimi veriyor , ipden direk eve tebligat.

Fake hesapla nasıl bi mantıkla beni bulamazlar diyorsun ki rusya vpn firması bile log tutup savcılık izni ile ip veriyorsa youtube , twitter, facebook anında verir o ipi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 15 Ocak 2017; 19:6:24 >

• Arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur çünkü hiç durasım yok özellikle pkk dhkpc görürsem tehdit yorumlarını yazıorum sıradan bir toplantı videosuna bile yazıorum ama korkum şikayet üzere kimliğim karşı tarafa paket olacak
  • Söylediklerine pek inanasım gelmedi
  • bizim bi arkadaş da yazmıştı öyle bir sonraki ay görüşüne gittik
  • Biri diyor hicbi sey olmaz link ver biz de sovelim digeri diyor kimligine erisemezler.Sonra biri gelip dogrulari konusunca adam inanamadim diyo.Inanamazsin tabi devlet boyle isler.
  • Yok mu adam gibi anlatacak o kadar internete baktım bir kişi bile yok youtubedeki yorum yüzünden başına sıkıntı olan ki ben pkklılara saldırıorum devlet bizemi sıkıntı cıkaracak
  • uğraşırsa her türlü bulurlar seni
    istersen 1298392103 farklı hesap ıp cart curt vb değiştir bulurlar
  • Neyse umrumda değil ben yazarım olucağı varsa olur 3 sene oldu bile olmadı olucaksa olur o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

Söylediklerine pek inanasım gelmedi

Gelmedi derken ? git bi hukuk sürecini bilen adama sor bakalım süreç aynen böyle işliyor ilk önce ip adresin o platformdan savcılık izni ile istenir , ip adresin alınır , vpn türevi birşey kullanıyor isen süreç biraz daha uzun sürer vpn firmasından ana ip istenir , Sonra savcılık ttnetten aldığı adresden kapına tebligat gönderir.

Sen bilişim suçlarını masa başında oturup ekmek peynir yiyip çay içen adamlarmı sanıyorsun kardeş ?. r10.net'e gir bilişim hukuku bölümüne bak adamlara nelerden dava açıyolar sırf haber sitesinde birinin ismini izinsiz bulundurdu diye kaç yıl ceza yemiş adam. Yani olmaz diye hiç birşey yok yazın sabah uyurken tak diye kapına 2 sivil polis gelip tebligat bırakıp savcılığa cağırırsa görürsün neyin ne olduğunu.

Halen denetimli serbestliğim sürüyor bak 50 tl için.

Söz konusu hukuk kuralları ile 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesinde düzenlenen hakaret suçu "Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fgiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır.

al oku bakalım.
    www.alideniz.av.tr
    Internet Uzerinden Facebook Twitter Youtube Vs Uzerinden Hakaret Sucu Makalesi 17 için bir şey bulunamadı
    http://www.alideniz.av.tr/internet-uzerinden-facebook-twitter-youtube-vs-uzerinden-hakaret-sucu-makalesi-17.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 15 Ocak 2017; 19:21:41 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.