![]() Ne Mutlu Türküm diyene 🇹🇷🇹🇷 https://twitter.com/kazimarslan66/status/1783248994384159192![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Nisan 2024; 10:57:21 > |
Yrp ye gecen yozgat belediyesi belediye girisine TC amblemi ekledi odalara Atatürk portresi koydu !
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Komik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yozgat'ta düşman püskürtülmüş, işgal sona erdirilmiş demek ki. Darısı diğer şehirlere
-
başıboş köpekleri de toplarsa kimse yrp nin önünü alamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YRP'nin yolu açık görünüyor. Buradan yürür gider bunlar.
Niye mesela? Ne gördün yrpden? Millet de bir şey görmedi. Akpden sıkıldılar bir diğer yeşil partiye oy atıyorlar bu kadar basit. Kimse ekonomik programmış, dış politikaymış, mülteci sorunuymuş umrunda değil. Rasyonel bir şey yok. Aşırılar israil olayından akpye atmadı, kalan çoğunluk bir seçim ders verelim falan dedi. Bir dahaki seçimde dönerler geriye. Bir şey değişmez.
Yrp iyidir kötüdür ayrı, bundan bağımsız bir durum var.
Kafama takılan bir soru var !
Yozgat'ı YRP adına kazanan kişi AKP eski Yozgat belediye başkanı zaten :D 2014-2019 yılılları arasında Yozgat Belediye başkanı AKP adına.
Vee benim hatırladığım TC tabelaları 2013-2015 arası kaldırılıyordu. Yanii Tam bu belediye başkanı döneminde kalkmış olmalı
5 yıl TC tabelası yoktu sorun yoktu ses edilmedi de şimdi birden bu popülist tavırlara girmek bunu video ya çekmek buradan PR yapmaya çalışmak komik geliyor bana. Madem öyle neden 2014-2019 arasında asmadınız o tabelayı !
-
Sen akpyi falan bos ver cin tarzi otoriter sistemleri savun anca
-
Bir de ne anlattığını ne dediğini bile bilsen çok güzel olacakta laf olsun torba dolsun diye konu açtığın gibi aynı şekilde yorumda yapıyorsun.
-
Laf olsun torba olsun diye yorum yapan sensin adina konu bile acilmis adminler yinede silmemis
-
Siz bayraktan rahatsizniz ya her turlu milliyetciligi ayaklar altina aliyordunuz hani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdıklarım birilerine dert oluyor ve CEVAP VEREMEYİP saçma sapan işler yapıyorsalarsa ben ne yapayım ? veya gözümde değeri yok diye engelleyip geçtiysem sonrasında ne yazdığından bana ne ! Bu senin açtığın konuların boş olduğu gerçeğini değiştirir mi ? Veya sırf konu açmak için konu açtığın laf olsun torba dolsun diye cevap yazdığın gerçeğini değiştirir mi ? Ben ne yazıyorum orada sen saçma sapan git CİN flan savun gibi akla mantığa aykırı şeyler yazıyorsun.
YRP'den Yozgat'ı kazanan kişinin geçmişine bak eski AKP'li zaten.
2014-2019 arasında AKP'nin Yozgat belediye başkanı. 5 yıl AKP'den orada belediye başkanlığı yapmış ve o zaman TC tabelası asmayıp hatta onun döneminde bile kaldırılmış olabilir. 1 yıl AKP'den aday gösterilmeyip başka partiye geçip seçilince şov yapar gibi tabela asması ve sizin gibilerin bunu koşunnn diye sunmanız komik sadece. Aynı isim yarın gene AKP'ye geçse karalama kampanyalarına saldırılara başlarsınız ama...
-
Bayraktan rahatsız olan kim ya ? Bayraktan rahatsız olan sizin ittifak ortağınızdır anca... Veya CHP genel merkezinden bile Türk bayrağını kaldıranlardır. Bayrak bizim kırmızı çizgimiz.
Not: Halen daha her türlü ırk ve kafatası milliyetçiğine karşıyım ayaklar altına alınması doğru bir söylem. Ben Türk'üm ama Türk olmam üstün olduğum veya başka ırklara milletlere laf etme hakkı vermez bana bunu anlayabilseniz yetecek...
-
Olaydan rahatsız olanlar toplanmış konuya. PR yada gösteriş yada adına ne dersen de.... Aynını akp neden yapamadı madem öyle... Onlar pr, gösteriş vs.. yapmadan yapsaydı madem öyle..
Bazılarının cidden zoruna gidiyor bu hareketler. TC den, bayraktan rahatsız olanlar bunları bir dönem kaldırttı diye seviniyordu ama artık hükümleri kalmadığını görünce sinirden çıldırıyorlar. Çıldıranları görmek için yukarıda yazanlara bakmanız yeterli.
-
Bizimkimi sizinkimi iyi bak bakim
Madem oyle yallah arabistana hadi bakim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 27 Nisan 2024; 15:11:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gene saçmalama modunu açtın. Yallah Arabistan'a ne alaka ?
3-5 oy gelecek diye her türlü taklayı atan sizsiniz bilmem farkıda mısn ? En son Atatürk'e ve Cumhurbaşkanına hakaret edildi tek kelime edemediniz kızarlar küserler diye. İstiklal Marşı okumadılar Tek kelime edemediniz. Türk bayrağını sitelerinden kaldırdılar ses edemediniz. Öcalana özgürlük diyorlar SES EDEMİYORSUNUZ...
Ne yiyor ne içiyor ne yaşıyorsunuz çözemedim gitti. Allah ıslah etsin ne diyeyim sizi...
-
Nasıl bir topluluk T.C. ibaresinden rahatsızlık duyabilir aklım almıyor. Bir de bunlar kamuda türlü türlü konumlarda görev alıyor ve vatandaşlardan oy alabiliyor. Akıl alır gibi değil.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Yozgat'ta düşman püskürtülmüş, işgal sona erdirilmiş demek ki. Darısı diğer şehirlere |
başıboş köpekleri de toplarsa kimse yrp nin önünü alamaz
|
YRP'nin yolu açık görünüyor. Buradan yürür gider bunlar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X