Şimdi Ara

YTÜ davutpasa yakınlarında yurt var mı bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne okucaksin kardesim
  • Biraz ilerisinde Atatürk öğrenci yurdu var kızlar için

Okulun arka tarafında fatih sultan mehmet erkek yurdu var kyk ya bağlı

• Fatih yurdu yürüyüş mesafesindemi

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    İnş.elektrik müh.

• Fsm yari ozel yurt, torpil isliyo diyolar

Bi de kadirga varmis capa tipin yaninda;----capaya degil, cerrahapasaya yakin galiba.. emin değilim..

Ama ben besiktasta abdi ipekci de kalmayi dusunuyorum.. 1saat yol var Davutpaşaya, bu sıkıntı degil yurda donunce her yere 20dk yürüyerek gidebiliyosun.. zaten hazirlik bitince yildiz kampusunde olcam yurt degistirme telasi olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 8 Ağustos 2016; 20:45:03 >
  • muhammed6060 M kullanıcısına yanıt
    Metro tarafından girişin tam ters tarafında ama bildiğim oradan da giriş var okula. Bşr de okuldaki kampüler arasındaki mesafe çok fazla, yani kampüse göre yürüyüş mesafesi değişir. Ama galiba okul içinde otobüs hattı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • osurgan kullanıcısına yanıt
    Kadırga çapa'ya uzak hocam. yanlış bilgilendirme olmasın diye söylüyorum.

Bu arada abdi ipekçi kyk mı?

• Erkek yurdu mu istiyorsun? Okulun içindeki KYK yurdunda kalıyorum, sorabilirsin istediğini
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comolokko97

beyler bu yarı özel ve kyklar torpilsiz zor mu çıkar

Torpilli torpilsiz tam bilmiyorum. Bana sene başında çıkmadı, akrabamda kaldım 3 ay. 3 ay sonunda Esenyurt civarlarında bir yurt çıktı. Orada da ikinci dönemin başına kadar kaldım. İkinci dönemin başında da FSM yurdu çıktı. Torpil vs yapmayı denemedim çünkü torpil yaptıracak bir tanıdık yoktu. Torpille girenler vardır elbet ama kaldığım yurtta o kadar da fazla yok gibi. Torpilsiz girenler çoğunlukta
  • Fsm var okulun içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: train123

Kadırga çapa'ya uzak hocam. yanlış bilgilendirme olmasın diye söylüyorum.

Bu arada abdi ipekçi kyk mı?

Abdi kyk hocam

Kadirga internetten baktim, cerrahpasaya yakin o zaman yanlış hatirliyorum..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comolokko97

hocam peki kyk çıkmazsa, çoğu kişi özel yurt yıllık anlaşma yaptığı için apart,öğrenci evi,1+1 tarzı yerlerde kalmamı tavsiye etti,2-3 ay burda kalırsen sonra kyk buyuk ıhtımal çıkar dediler,sizce de böyle yapmalı mıyım?

Ben okulun etrafındaki özel yurtlara bakmıştım, aylık yapan yoktu ama İstanbul büyük şehir, okula uzak da olsa birçok yerde var aylık kabul eden yurtlar. Bir arkadaş Küçükçekmece'de bir yurt ile aylık anlaşma yapmıştı. Mayısın sonunda yurt çıktı ona, yani yıllık yapsa da olurdu. Apartların da çoğu yıllık alıyor bu arada, tabi onlarda da istisna var.

Yedek sıralamana bak, eğer 100-120 civarındaysa en geç 3 ay içinde yerleşirsin. Ayrıca bizim yurda 3 tane ek bina daha yapılıyor yaklaşık 1500 kişilik. Bu sene biterse epey yedek eritir burası da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.