Şimdi Ara

Çapa tıp kampüs durumu hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul yazmayı da düşünüyorum ama İÜ ve cerrahpaşa çok eski ve depreme dayanıksız diye duydum. Yenileniyorlarmış ama bu sene nerede okuyacaklar? Çapanın yeni kampüsü ne zaman hizmet verir? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Senyval S kullanıcısına yanıt

Yeni kampüsten kastın hasdalsa sana yetişir mi bilmiyorum açıkçası , fiziki şartları çapanın en son kötüydü 1-2 yılda toparladıysa da ben bilmiyorum . Adamların bi kere lab binası çöktü mesela geldiler bizim okulda lab aldılar 1 yıl geçmiş senelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    İşte hocam ben de ondan korkuyorum orada okuyan varsa diye sordum.

• Hocam yeni kampüsten kastınız Hasdalsa onu göreceğinizi sanmam,okul onu kullanmak istemiyor genel olarak.

İlk 3 sene amfiler+temel bilimler binasında eğitim göreceksiniz.Amfiler eski ama çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum.Temel bilimler binası ise maalesef bayağı eski,hatta pandemiden önce temel bilimler binası kapatıldı.Amfilere paravan çekildi,malzemeler oraya getirilip laboratuvar yapıldı.Pandemiden sonra ise geri açıldı.Bir renovasyon çalışması vb.yapıldı mı bilmiyorum.Ama pek sanmam.

Klinik binalarımız ise şu an yenileniyor.Kütüphane,spor hekimliği binası,patoloji binası yenilendi.Pediatri binası hazıra yakın,dahili bilimler ise iyi ilerledi.Ayrıca ek poliklinikler diye yeni bir bina var,orası da pek çok anabilim dalını barındırıyor.Ama Çapa Tıp’ın en büyük ve en önemli binası olan cerrahi monoblok hala kullanımda ve yenilenme konusunda hala çok geride.Bina çok eski ve depreme dayanıksız.

• BaronVladimirHarkonnen kullanıcısına yanıt
    Sizce kampüs ve binaları okunmayacak kadar sıkıntılı mı? Ankara'daki diğer üniversiteler mi tercih edilmeli? Sosyal yaşam açısından nasıl

• Senyval S kullanıcısına yanıt

Bence okunamayacak kadar sıkıntı değil.2-3 aya alışıyorsunuz.Sosyal yaşam olarak bence okul gayet iyi.Hem en fazla kulüp bulunan tıp fakültesi hem de İstanbul’un çok merkezi bir konumunda,45 dakika-1 saate istediğiniz yere(Kadıköy,Üsküdar,Taksim…)gidebilirsiniz.Boğaziçi,ODTÜ kadar geniş sosyal bir ortam beklemeyin ama bir tıp fakültesi için olabilecek en güzel sosyal ortam bu bence.

Ankara’daki tıp fakülteleri ile ilgili bilgim arkadaşlarımdan aldığım kadarı ile.Hoca kalitesi olarak çok fark olduğunu sanmıyorum.Akademik olarak Ankara’daki fakülteler BELKİ bir tık daha kaliteli olabilir ama sosyal ortam olarak Çapa daha iyidir.

• ankaraya git

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.