< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Aralık 2023; 14:42:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
x (2. sayfa)
-
-
Kaptanlık pazubandında lgbt bayrağı. Ne kadar da anlamlı....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela size çok ilginç bir olay anlatayım.toplumsal cinsiyet diye bir seçmeli ders var hocası da bu sol kafalardan.dersi secen muhammed diye bir arkadaşa sen bu dersi niye seçtin diye azarlamış sırf isminden dolayı sonra arkadaş da tepki amacıyla dersi değiştirdi.quote:
Orijinalden alıntı: santa loves kidsBen böyle insanlar yurt dışına gidince gram üzülmüyorum. Birlikte yaşamamız için böyle aşırılıkçıların gitmesi lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunlara bile girmişler her yeni fifada üşenmemiş formasını tasarlamışlar bedava dağıtıyorlar ben de o formaları direkt 🚮
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Aralık 2023; 14:45:43 >
Abi bu normal değil lan. Bir şekilde ifşa ederse biri bunları ceza almazlar mı? Hiç normal değil bu hareketler. Ben çok hızlı sinirleniyorum, biri bana böyle yapsa çıldırırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 10 Aralık 2023; 14:46:0 >
diğer tıplarda da böyle mi bilmiyorum ama burası için zıt görüşlü bir insan kolay kolay barınamaz burada
Top bazı tıplar harici bence olmuyordur. Çoğunlukla muhafazakar kesim tıpa daha yakın oluyor. Sekulerler daha çok mühendisliği tercih ediyorlar. Tabi bu benim gözlemim.
Doğrudur hocam zaten top tıpa gidenlerin çoğu top mühendisliklere de girebiliyor.herhalde başarı düzeyile sjwlik arasında korelasyon var.quote:
Orijinalden alıntı: santa loves kidsTop bazı tıplar harici bence olmuyordur. Çoğunlukla muhafazakar kesim tıpa daha yakın oluyor. Sekulerler daha çok mühendisliği tercih ediyorlar. Tabi bu benim gözlemim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 10 Aralık 2023; 14:52:22 >
Kendimden yola çıkarak bence değil
Bence okula daha çok bağlı, bizim hiçbir mühendislik bölümünde böyle bir şey duymadım, bizde kim ney hiç bilmiyoruz bile,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Aralık 2023; 14:54:36 >
Hocam ben de milliyetçi ya da seksist biri değilim de yani yaptıkları çok saçma. Çıkmış sorulara lgbt bayrağı koymak neee!? Neyse hocam bunların doğruları kendilerine bizimkiler kendimize. Sallamamak lazım. Deli ile deli olmamak en iyi seçenek gibi duruyor.
Hocam işte hacettepede politik olaylar pek yok ama odtüye bouna gidin bakalım nasıl bir ortam var.quote:
Orijinalden alıntı: Leopard76
Kendimden yola çıkarak bence değil
Bence okula daha çok bağlı, bizim hiçbir mühendislik bölümünde böyle bir şey duymadım, bizde kim ney hiç bilmiyoruz bile,
Benim arkadaş ODTÜ'de dağcılık kulübüne katılmış. Adamlar direkt biz pkkliyiz diyorlarmış. O da ayrılmış. Bizim arkadaş mühendislikten girdi ODTÜ'ye. Eminim onlar işletme falan okuyordur shshshshsh
Böyle deyince hem sevindim hem de ileride bozarsa diye korkmadım değil
Aslında derece yapmakla bu tip olaylara girmek arasında oran var mı pek bilmiyorum düz mantık bakınca herkes kendi işinde gücündedir diyorum ama sizde bile böyle olaylar varsa bilemedim
Bölüm ile bir alakası var mı onu da pek bilmiyorum
ODTÜ Dağcılık Kulübü Bomba Gibi Bir Kadro acaba hangi daga çıkıyorlar?
Kandil, cudi, gabar...ne vereyim abime?quote:
Orijinalden alıntı: santa loves kidsODTÜ Dağcılık Kulübü Bomba Gibi Bir Kadro acaba hangi daga çıkıyorlar?
O sırada spor olur diye giren masum odtülü
Yok abi ben bizim bilgisayar mühendisliği kulübünden devam her grubun açıklamasına ırkçılık siyaset dinî tartışma vs kesinlikle yasak diye belirtiyorlar en azından, ve ben bunu her üni için fix bir şey olarak biliyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Aralık 2023; 15:3:9 >
En iyisi. Üni grubunda ırk, din, dil konuşmak mantıksız. Madem bu konulara çok meraklılar. Gitsinler siyasete atılsınlar.
konu yine nasıl ODTÜ'ye geldi?
hangi arkadaşın kardeşim bu? twitter'dan okuduğun bir bilgi olmasın? hep de bu kadar komik olmaya çalışmayın. ODTÜ'ye sıra gelene kadar Ankara üniversitesi var. Şu var bu var. ODTÜ'lüler ne siyasette etkin ne başka bir şeyde.
LGBT'yi aşırılık olarak görüp en basitinden şu attığım YTÜ olayında bile çocukları tehdit edip normal bir ağaç süsleme işi için bile gecenin köründe süs sökmeye giden adamlara laf edemiyorsan çok da konuşmanın luzmü yok. iki tarafta birbirinden berbat. ayrıca 1.5 yıldır şu okuldayım marksistlerin biel toplayabildiği maks adam sayısı 30 falan. Geçen gün sol partilerden birinin genel başkanını getirdiler sınıfa 20 kişi bile toplayamamışlar. Çok fazla hurafe üretip konuşmaya gerek yok. Dediğim gibi bir okulu teröristlik ve benzeri ithamlarla nitelemeden önce kendi okulunuza bakacaksınız.
bknz. okulundan selahattin demirtaş, iyi veya kötü bir darbeci, abdullah öcalan ve türlü insan çıkartmış insanların okuduğu okuldan önce ODTÜ'ye laf atması. ODTÜ'de var olan iki siyasi aktör var onların da hiçbir zaman gücü olmadı biri sinan cemgil diğeri deniz gezmiş. deniz gezmiş'in de odtü'lü olduğu bile belli değil. hatta odtülü bile değil adam istanbul üni - hukuk'tan atılmış. Eski defterleri açmakta sıkıntı yok ama önce kendi okulunuza bakmanız gerekiyor. ODTÜ'den önce çok daha farklı okullar ön plana çıkıyor bu konularda. Açılım sürecinde bile ODTÜ'den önce Fırat Çakıroğlu olayları var oğlum ege'de falan
ayrıca admaın yazdığı çıkmışların arkasına lgbt ve benzeri bir şey koyulduğunu ben odtü'de bile görmedim bu zamana kadar. herkes kendi çapında destekliyor veya desteklemiyor niye bu kadar geriyor sizi bu mevzu.
allah aşkına attığım konunun alakası bile yok harbiden şunlarla ya. dümdüz ağaç süsleme mevzusu oğlum. AĞAÇ SÜSLEME. bir insan ağaç süsleyebilir. bundan eğlenebilir. gecenin köründe gidip niye sökersin ki daha büyük bir olaya dönüşeceğini bilmiyor musun yani?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 10 Aralık 2023; 15:43:53 >
-
Ya bana büyük ihtimalle kimse katılmayacak ama bence üniversiteler politize olmalı. Üniversiteler gençlerin dört yıl boyunca birlikte okudukları, sosyalleştikleri, siyasi fikirlerini daha düzene oturttukları bir yer. Bu açıdan üniversiteler siyasi fikirlerin çatışabileceği demokratik bir platform sunuyor gençlere. Böyle bir fırsat başka bir yerde olmaz. Bu fırsat ters tepilirse insanlarda tartışma kültürü, diğer siyasi fikirlere saygı nasıl yerleşecek? Aksine her türlü fikrin ham kalma, toplumun daha da polarize olma olasılığı var. Üniversitelerin bu rolünü kabul edersek üniversiteler toplumu daha iyiye, en azından daha saygılısına iterler bence.
Üniversitelerin akademi olma özelliği var, bu kabul ancak bir üniversitenin tek özelliği bu mudur? Hayır. Üniversiteler gelecek nesli, o neslin büyük adamlarını yetiştiriyor. Bu kişilerin siyasi fikirlerini gençken tartışmış, eksik yönlerini geliştirmiş olmasını mı istersiniz yoksa kendi echo-chamberlarında daha da radikalleşmesini mi? Üniversitelerde siyaset olmasın derseniz echo-chamberları güçlendirmiş olursunuz, çünkü siyaset illa konuşulur; açıkta, diğer görüşte olanların yanında değilse evde, twitterda, discordda, kendi gibi düşünenlerin yanında.
Bu kimseye bir cevap niteliğinde değil, otobüste sıkıldığımdan konuyla ve yorumlarla alakalı bir şey yazayım dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 10 Aralık 2023; 16:43:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ya hocam haklısın zaten. Dünya'nın her yerinde üniversiteler politize, ben açıkçası çok fazla sevmiyorum ama bu okula gelince fikrim değişti. herkesin istediği gibi takılabilmesi büyük nimet. Ama bu yeni nesil gençlikteki şeyleri anlamlandıramıyorum harbiden.
Bu çok özendikleri yurt dışındaki tüm üniversitelerin politize ve herkesin desteklediği gazeteleri var.
Harvard mesela Crimson var direkt: The Harvard Crimson (thecrimson.com)
UCLA DailyBruin: Daily Bruin - Since 1919
UC Berkeley: The Daily Californian | Berkeley's News
yine en büyükleri Stanford Daily: The Stanford Daily | Breaking news from the Farm since 1892 bu adamlar geçen sene rektör indirtti koltuktan. Ve bu okulların gazetelerinin geçmişi neredeyse kuruluşlarına dayanıyor yani tonla böyle örnek var.
Bizdeki yeni nesil harbiden beni korkutuyor, insanlar hiçbir şey yapmasın istiyorlar. Bir yandan da dünyanın bu en iyi üniversitelerine imreniyorlar. Geçen ay paso harvard'da filistine destek protestosu oldu diye bu okulları paylaştılar hani bizim odtü'müz ayakta dikilen bounumuz nerde dediler. Elemanlar bilmiyor ki bizim okullarda da oldu aynı şeyler. Ama harvard aynı zamanda en sağlam lgbti aktivisti okullardan biri ivy'nin nerdeyse tamamı öyle bu sefer de o okullara sövüyorlar tabii ki gavur okulu diye :) Bunların derdi kendilerinden taraf olması herkesin. Ben solda değilim ve okuldaki solculara da çok ağır gittiğim zamanlar sık sık oluyor ama övdükleri yabancı okulların tamamı sol. Filistin'i destekleme sebepleri de soldan dolayı yani.
Bizde ne oldu. Tüm bu çocukları apolitikleştirip minnet eylettiler. En sonunda rektörler direkt "okul bazında" şeyler paylaşıyorlardı. Öğrencilerin yaptığı şey okulu bağlamaz bir grup öğrenci diyip geçebilirsin ama şu an bizim tüm üniversitelerimiz yönetim bazında İsrail ile terste. Bu arkadaşlara sorsan buna tek aksi cevapları olmaz. "ne olacaktı israil'in yanında mı olacaklardı" falan tarzı düşüncelerini kusacaklar. harbiden korkutucu ya. Öğrencilerin en ufak söylemine müdahale eden adamlar geçen ay 3 4 defa israil'i kınadı.
şu attığım konuda konu lgbt ve çeşitli diğer aktivist hareketler bile değil bri anda konuyu buraya çekmişler. elemanlar ağaç süslemek istemiş. sadece ağaç süslemek istemişelr. internet kullanabilen forumu keşfeden insanların kafası bile burada. konuda ne paylaşımımda ne başka bir yerde lgbt veya aktivist hareketlerle alakalı bir şey geçmiyor sırf haklı çıkabilmek için atmışlar ortaya onu tartışmışlar 20 mesaj.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 10 Aralık 2023; 15:58:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X