Şimdi Ara

YTÜ'den sonra hangi ceng yazılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 8.9bin. Birinci sıraya Hacettepe ikiye YTÜ bilgisayar yazacağım ama ikisinin de gelmemesi durumunda bunların altına hangisini yazayım bilmiyorum.

Seçenekler:
    Marmara
    İYTE
    Türk Alman
    Ege
    Dokuz Eylül

Ek: GTÜ hakkında birçok olumsuz şey okudum ve listeye eklemeyi düşünmüyorum. Yine de ciddi bir şekilde burayı tavsiye ediyorsanız sebebiyle birlikte yazarsanız memnun olurum.

Kendi düşüncelerim: İYTE ve TAÜ şehre uzak ve pek de güzel kampüsü olmayan yerler gibi gözüküyor. Alacağım eğitim de yukarıdaki diğer okullara göre çok çok iyi olmadığı sürece buraları yazmak pek kafama yatmıyor. Marmara hakkında açıkçası pek araştırma yapamadım bu nedenle nötrüm. Ege ve Dokuz Eylül'ün ise iyi ve kötü yanları var bu nedenle onlara da nötr gibiyim diyebilirim.

Sizler ne dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

• sırasıyla Marmara ve Ege eklenebilir ama bence YTÜ %90 gelecektir :)
  • Ytü gelir hocam rahat olun. Ya da yapay zekaya da kayabilirsiniz hacettepenin. Olmazsa da marmara ege 9 eylül yazın hocam iyte izmirde değilmiş
  • Yıldız gelir hocam bence fazla kafa yormayın

Yine de bir cevap istiyorsanız bence İYTE veya TAÜ.

İyte'nin eğitimi iyi, TAÜ'nün ise dil avantajı ve Avrupa fırsatları olması kısaca.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:31:48 >
  • İyte marmara diye devam et taü önermem daha oturmadı o okul ege ile deü de sana kalmış hangisini istiyosan ona git
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:31:40 >
  • amerikayı bilmem ama ytü mezunlarının yaklaşık %6 sı falan yurt dışında. genel okul olarak bakarsan çok da az değil bence, sonuçta her 20 kişiden 1i yurt dışında abd, almanya, ingiltere, hollanda, kanada gibi ülkelerde. makinada da bu oran aynı ülkelerde %13 falandı. bana kalırsa gayet makul oranlar bunlar, 100 kişi alan bir bölümün 6 sı çok iyi ülkelerde, ki linkedin kullanmayanlar ya da lisansına ytü yazmayanlar da vardır.
  • Hocam arkadaşı biraz rezil ettim. Hırs yaptığı için yazdığım bütün başlıklara aynı şeyleri copy-paste yapıyor

8k yapan adama odtü kkk öneriyor Başlığı falan okumadığı çok açık. Ciddiye almayın.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:31:23 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:31:11 >
  • Hocam YTÜ'deki hocaların çoğunun YTÜ dışına çıkmamış olmaları benim de dikkatimi çekti ama daha iyi bir alternatif yok gibi gözüküyor. Ve YTÜ mühendislik alanında daha düşük puanlı okullara göre biraz daha ismi bilinen bir okul diye düşünüyorum. ODTÜ Kıbrıs kampüsünü de sosyal olanaklardan dolayı düşünmüyorum açıkçası.
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Dostum sen de Marmara istiyordun sanırım, hocaları hakkında araştırma yaptıysan edindiğin bilgileri paylaşabilir misin rica etsem? Şu an köydeyim ve internet çok çok yavaş buraya bile zor giriyorum okulların siteleri 2 saatte yüklenir herhalde :D
  • GTÜ HAKKINDA OLUMSUZ ŞEYLER OKUDUM DAN SONRASINI OKUMADIM
  • droxly D kullanıcısına yanıt
    Hocalarının nereden mezun olduğuna baktım. %50 si yurtdışında doktora yapmış %40 ı boğaziçi odtü itüde yapmış %10 da marmaradan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.