< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK (2. sayfa)
-
-
Bu ytücü arkadaşın zamanında ösym tercih listesinde itü yıldızın üstünde değilse bir şey bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecemezsin ders benzerligi %90 olmali. Ortalama kasip ehmye gecebilirsin ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yalan söyliyim evet yazdım ama sadece sıralaması daha yüksek kapattı diye yazmıştım.Araştırmalarıma ve yorumlara göre ytü daha çok içimden geçmişti hem de ytü de ingilizce idi bölüm.Ytü'yü İtü'nün üstüne yazdırmak için insanları ikna etmek zor ama bence gidişat böyle devam ederse bir gün o alışkanlık kırılacak ve Ytü daha yüksek olacak
E aynı şey itülüler için odtü ve bogazici'nde gecerli degil mi? Sonuçta itü yazanların %90ı tercih listesinde itü'nün üzerine odtü, boun yazıyor
-
Hocam bence genel olarak itü ytü den daha iyi ama öyle çok büyük farklar değil. (konum hariç ytünün konumu rezalet bence)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet öyle zzten mimarlık ve endüstri harici ODTÜ İTÜden daha iyi onu inkar eden yok
hahaahhahaa aw cok orıjın kahkaha attım
-
köpekler kalır davutpaşa kampüs özerklik alanları
Evet öyle ben itü ie deyim bana göre ie de odtüden iyi itü ama boğaziçi ie itüden daha iyi biz kabul ediyoruz zaten makina elektronik benzeri bölümlerde de odtü itüden iyi
insan ıcıne cıktın sonunda
-
Benzer/alakali bolumler yine okey sanirim. Gecen sene arkadasim yildiz bilgisayardan size yatay basvurusu yaparken bilgisayar ve yapay zekaya (ve emin olmamakla beraber ehm de olabilir ama olmayabilir de) basvurabiliyordu. Tabi mat ehm bu sartta bile alakasiz kalıyo orasi ayri.
+ Uçak-Havacılık, İnşaat ve yer bilimleri de eklenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 17 Ağustos 2022; 9:26:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benzerlik yüksekse doğrudur hocam.
-
Hocam benzerliği bakarken bütün yılların derslerine bakıyoruz değil mi?
Emin olamıyorum hocam. Öğrenci işlerine sorabilirsin. Ama çok yakın bölümler olması gerekiyordur. Farklı bölümlerden yapamıyorsunuz diye hatırlıyorum.
Boğaziçinin arkasına Odtü sonra İtü , İtü'den sonra da Ytü geliyor genellikle sıralama olarak bu alışkanlığı tersine çevirmek zor bir şey ama Ytü mevcut hali ile İtü'den biraz daha iyi bence.Aynı şeyi Boğaziçi ve Odtü'den de daha iyi olarak söyleyemeyebilirim ama İtü'nün maalesef puanının yüksek olmasının tek nedeni eskiden gelen isminin popülerliği.Tabi yine İtü'nün kötü bir okul olduğunu düşünmüyorum devletler içinde Ytü'den sonra İtü gelir bence
😃😃😃
peki neden ytü itüden iyi hocam sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X