Şimdi Ara

YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam size katıldıgım tek konu bu sanirim.

objektif olmak gerekirse

İTÜ>ytü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt

Bu ytücü arkadaşın zamanında ösym tercih listesinde itü yıldızın üstünde değilse bir şey bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecemezsin ders benzerligi %90 olmali. Ortalama kasip ehmye gecebilirsin ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marxınsakalı M kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyliyim evet yazdım ama sadece sıralaması daha yüksek kapattı diye yazmıştım.Araştırmalarıma ve yorumlara göre ytü daha çok içimden geçmişti hem de ytü de ingilizce idi bölüm.Ytü'yü İtü'nün üstüne yazdırmak için insanları ikna etmek zor ama bence gidişat böyle devam ederse bir gün o alışkanlık kırılacak ve Ytü daha yüksek olacak

E aynı şey itülüler için odtü ve bogazici'nde gecerli degil mi? Sonuçta itü yazanların %90ı tercih listesinde itü'nün üzerine odtü, boun yazıyor

• Arjen_Robben18 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bence genel olarak itü ytü den daha iyi ama öyle çok büyük farklar değil. (konum hariç ytünün konumu rezalet bence)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taha178 kullanıcısına yanıt

evet öyle zzten YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK   mimarlık ve endüstri harici ODTÜ İTÜden daha iyi onu inkar eden yok YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK  

hahaahhahaa aw cok orıjın kahkaha attım YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK  

köpekler kalır davutpaşa kampüs özerklik alanları

Evet öyle ben itü ie deyim bana göre ie de odtüden iyi itü ama boğaziçi ie itüden daha iyi biz kabul ediyoruz zaten makina elektronik benzeri bölümlerde de odtü itüden iyi

• insan ıcıne cıktın sonunda

• Aerospace_ITU A kullanıcısına yanıt

Benzer/alakali bolumler yine okey sanirim. Gecen sene arkadasim yildiz bilgisayardan size yatay basvurusu yaparken bilgisayar ve yapay zekaya (ve emin olmamakla beraber ehm de olabilir ama olmayabilir de) basvurabiliyordu. Tabi mat ehm bu sartta bile alakasiz kalıyo orasi ayri.

+ Uçak-Havacılık, İnşaat ve yer bilimleri de eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 17 Ağustos 2022; 9:26:28 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Benzerlik yüksekse doğrudur hocam.

Bizde bu oran o kadar yüksek değildir. yıldız yazan hemen herkes üste İTÜ yazar. Ama İTÜde karar kılıp Boğaziçi yazmayan çoktur. ODTÜ ile İTÜ arasında birçok bölümde sıralamalar çok yakın hatta bazılarında İTÜ üstte zaten kıl payı da olsa.

Yani Yıldız İTÜ durumu İTÜ ODTÜ durumuna hiç benzemez. Yıldızın ingilizceye geçmesinin sebebi bile eski itü rektörünün eski yıldız rektörüne ben yaptım sen de yap demesi. İTÜ ne yaparsa yıldız da arkasından yapar. Eskiden beri hep böyledir. Fakülte isimleri yapısı bile neredeyse aynıdır. Hocalar birbirini tanır ve aslında yıldız itünün kardeşi gibidir bu anlamda. Ama bazı yıldız öğrencileri arasında itü bir nirvana noktası gibidir, bunu hep dışa vururlar ve saçma tartışmalar başlatırlar.

Belki alttaki resimler tercih eğilimlerininin ODTÜ-İTÜ arasında, İTÜ-Yıldız arasında hiç benzer olmadığını daha iyi anlatır. Zaten bölümler başka üniversitelerde varsa Yıldız İTÜden hemen sonraya düşmüyor.

YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 17 Ağustos 2022; 9:50:34 >

Hocam benzerliği bakarken bütün yılların derslerine bakıyoruz değil mi?

• GENERAL KENOBI G kullanıcısına yanıt
    Emin olamıyorum hocam. Öğrenci işlerine sorabilirsin. Ama çok yakın bölümler olması gerekiyordur. Farklı bölümlerden yapamıyorsunuz diye hatırlıyorum.

Boğaziçinin arkasına Odtü sonra İtü , İtü'den sonra da Ytü geliyor genellikle sıralama olarak bu alışkanlığı tersine çevirmek zor bir şey ama Ytü mevcut hali ile İtü'den biraz daha iyi bence.Aynı şeyi Boğaziçi ve Odtü'den de daha iyi olarak söyleyemeyebilirim ama İtü'nün maalesef puanının yüksek olmasının tek nedeni eskiden gelen isminin popülerliği.Tabi yine İtü'nün kötü bir okul olduğunu düşünmüyorum devletler içinde Ytü'den sonra İtü gelir bence

😃😃😃

peki neden ytü itüden iyi hocam sizce?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.