Şimdi Ara

YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen genel olarak alanin benzerligine bakiyorlar, yıldız bilgisayardan ituye gecen arkadasim başvururken transkripti vermeden/dersleri saydirmadan once bolum seçmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • refine1e kullanıcısına yanıt
    Başka konularda da yazdım ama burda da söyliyim.Öncelikle Ytü erasmusa en fazla öğrenci gönderen okul ve bu sayı İtü'ye göre çok daha fazla Erasmus da en az yarım sene veya bir senenizün yurtdışında geçmesi demek bu da size çok şey katacaktır.Ytü'nün bazı bölümlerinde(hepsinden emin değilim) ders programı İtü'ye göre daha iyi yani piyasada daha çok işe yarayacak bir programı var,İtü'nünki ise daha akademiye yönelik.Ytü'nün kulüpleri Türkiyenin en aktif kulüplerinden.İtü ile yakın konulara değincek olursak İtü ve Ytü'nün kampüsleri arasında çok fark yok aşağı yukarı aynı diyebilirim.Ayazağa ile Davutpaşa benzer.Beşiktaş kampüsümüz küçük ama güzel.Akademisyen sayısı da aşağı yukarı İtü ile yakın. İtü genellikle uluslararası sıralamalarda daha yukarda oluyor çok önemli bir kıstas mı bilmiyorum ama Ytü'de zirveye doğru yükselmeye devam ediyor.Son olarak yine bir bilgi olarak Ytü'nün teknoparkı Türkiye'dde birinci seçiliyor 3 yıldır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arjen_Robben18 A kullanıcısına yanıt

• Aerospace_ITU A kullanıcısına yanıt

Hocam iyi hoş diyorsun da şimdi tercih listende itü'nün üstüne odtü yazmadın mı  

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

Hocam herkes gücü yettiğine  

• taha178 kullanıcısına yanıt
    Yazmadım. Birçok insan da yazmadı. birçok bölümde sıralamalar yakın İTÜ ODTÜ arasında. İTÜ Uçak ODTÜ havacılıktan kıl payı daha yüksek, mimarlık, inşaat da öyle. Elektronik be endüstri benzer sıralamada, Bu insanlar yazmadı. Ama yıldız itünün fersah fersah altında, arada başka üniversitler var itüyle yıldız arasında. Siz İTÜ yazdınız.

neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Puan sıralaması genel olarak Boğaziçi Odtü İtü Yıldız ama Ytü İtü arasındaki puan farkı Odtü İtü den biraz daha fazla evet

Hocam ben ne ytüdeyim ne itüdeyim, sadece herkes daha üst puanlı üniyi üst sıraya yazıyor demeye çalışıyorum. Sakin  

Ne birazı yahu neyin kafasındasınız. Yukarıda paylaştım. Arada dağlar ve başka üniversiteler var itü ve yıldız arasında.

İstiyorsunuz ki yıldız kalsın teknik kalsın.

Ya hocam hasta mısın nedir bu sinir böyle bunun sebebi okuluna güvenmemek mi nedir bilmiyorum ama normal değil bu kadar takman.Kimsenin İtü'ye kötü dediği yok zaten

geçen sene ben yazmadım yazsam geliyordu zaten bilkenti de yazmadım, ve bölümündeki birçok arkadaş da ankarayı hiç düşünmedim bile dediler. birkaç tane sabancı gelmedi itüye geldim diyen falan var gerilerde.

Ben yazmadım, odtü ee kazanırken itü ehb yazdım ve bölüme girdiğimde gördüm ki benim gibi davranan en az 30 kişi var. Ancak itü ehb kazanırken ytü ehm yazan kişi sayısı 0.

• Acaba İTÜ kontrol otomasyona geçilebilir mi ?
    İTÜ ehm'nin puani bana göre yüksek biraz kazanması zor olur gibi.

• berat_38 B kullanıcısına yanıt
    2 seneye nasıl mal oluyor anlatsana çok merak ettim

YTÜ önce abet alsın sonra belki karşılaştırma seviyesine ucundan dokunur

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Bir kriter olduğunu düşünmüyorum koç ve sabancıda da abet yok ama İtü'den daha iyi okullar.Ytü'de de koç ve sabancıda olan Müdek var ve Abet ile aynı işlevi görüyor

Zorttt xd

• Amerika'da millet diplomasında abet akreditasyonu olmadığı için ise giremiyor çoğu şirket tarafından buda ikisi aynı diyor :D

Çoğu şirket değil. Ama bazı büyük şirketlerin ABET aradığı doğru. Özellikle havacılık sektöründe.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.