Şimdi Ara

YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İTÜ mat mühü 1 puanla kaçırıyorum sıralamam 11.1k .Ortalama ile yatay geçiş için derslerin en az %80 aynı olması lazımmış bu yüzden elim kolum bağlı.

Siz hocalarımın bildiği başka bir yol var mıdır acaba?

TEŞEKKÜRLER.

• up
  • Hocam bildiğim kadarıyla geçemezsin
  • Hazırlıktan sonra myp ile Ytü mata geçip oradan ortalama ile itü'ye geçmek mümkün müdür?
  • Usta ne mat mühmüş ya
  • ytude kurum iciyle matematige gecebiliyorsun oraya da gecersin buyuk ihtimalle
  • öncelikle gereksiz olduğunu belirtmek istememle beraber, ytü mat müh'e geçip ortalama kasıp dikey geçişle itü'ye geçebilirsin

• Ytü'den İtü'ye geçme pişman olursun
  • Arjen_Robben18 A kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?
  • Farklı bölümlerden geçiş yapamazsın kardeşim.

itüde yks puanının tutabildiği bir bölüme geçip (biliyorsun aynı bölümlerin sıralamaları iki okul arasında kıyaslanamayacak durumda, arada koca koca dağlar var) sonra yine itü içinde ortalama ile yatay geçiş yapmayı deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 16 Ağustos 2022; 21:57:39 >
  • GENERAL KENOBI G kullanıcısına yanıt
    İki okula da isimsiz olarak baktığında Ytü daha iyi.Ama İtü ismi daha popüler olduğu için genelde İtü mne yazılıyor
  • Öncelikle YTÜ EHM ye hoş geldin.Direkt itü mat müh e geçemezsin öbür türlü de 2 seneye mâl olur geçiş yapman tam olarak ne yönde bir kariyer planın var bilmiyorum ama Ytü ehm den de yönelebilirsin istediğin alana
  • Ytü Ehm güzel bir bölüm ve burada alacağınız eğitim itü mat mühten daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ehm gerçekten çok güzel önü açık bir bölüm bir ceng furyasıdır gidiyor tamam güzel ve önü açık bir alan özellikle yapay zeka görüntü işleme vs gibi konular gelecekte çok iş yapar fakat gömülü sistemler ve güç elektroniği gibi harika iş yapacak dünyanın her köşesinde ekmek olan bir alan elektronik bunu yabana atmayın. Ayırca elektronik ve bilgisayarın ders içerikleri çok benzer ve alacağınız seçmeli derslerle bu farkı iyice kapatabilirsiniz. Ben bir itülü olarak size şunu tavsiye edebilirim. yıldız ehmden iyi bir ortalama ve bilgiyle mezun olun yüksek lisansı itü bilgisayar veya istediğiniz başka bir bölümde yapın.

ahahaahahwuwjagau. ytudekilere deseler ki İTUYE gecebilirsiniz okulda hademesinden, kedi kopegine, uçan kuşuna yerdeki karincasina kadar tek bir canlı kalmaz okulda 

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Onu bilmem ama pişman olurlar

aynen  

• yatay geçiş yaptığımızda 1. sınıftan başlamıyor muyuz?
  • mfbmfb kullanıcısına yanıt
    itü ceng ve ehm için çok zor olur hocam sırlamam çok uzak oraya
  • berat_38 B kullanıcısına yanıt
    Ytü'de hazırlık okurken myp ile ytü mat'a geçmeyi oradan da ortalama ile itü mata geçmeyi düşünüyordum.Bu durumda herhangi bir yıl kaybı olmuyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.