|
YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK
-
-
up -
Hocam bildiğim kadarıyla geçemezsin -
Hazırlıktan sonra myp ile Ytü mata geçip oradan ortalama ile itü'ye geçmek mümkün müdür? -
Usta ne mat mühmüş ya -
ytude kurum iciyle matematige gecebiliyorsun oraya da gecersin buyuk ihtimalle -
öncelikle gereksiz olduğunu belirtmek istememle beraber, ytü mat müh'e geçip ortalama kasıp dikey geçişle itü'ye geçebilirsin
-
Ytü'den İtü'ye geçme pişman olursun -
Neden hocam? -
Farklı bölümlerden geçiş yapamazsın kardeşim.
itüde yks puanının tutabildiği bir bölüme geçip (biliyorsun aynı bölümlerin sıralamaları iki okul arasında kıyaslanamayacak durumda, arada koca koca dağlar var) sonra yine itü içinde ortalama ile yatay geçiş yapmayı deneyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 16 Ağustos 2022; 21:57:39 > -
İki okula da isimsiz olarak baktığında Ytü daha iyi.Ama İtü ismi daha popüler olduğu için genelde İtü mne yazılıyor -
Öncelikle YTÜ EHM ye hoş geldin.Direkt itü mat müh e geçemezsin öbür türlü de 2 seneye mâl olur geçiş yapman tam olarak ne yönde bir kariyer planın var bilmiyorum ama Ytü ehm den de yönelebilirsin istediğin alana -
Ytü Ehm güzel bir bölüm ve burada alacağınız eğitim itü mat mühten daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ehm gerçekten çok güzel önü açık bir bölüm bir ceng furyasıdır gidiyor tamam güzel ve önü açık bir alan özellikle yapay zeka görüntü işleme vs gibi konular gelecekte çok iş yapar fakat gömülü sistemler ve güç elektroniği gibi harika iş yapacak dünyanın her köşesinde ekmek olan bir alan elektronik bunu yabana atmayın. Ayırca elektronik ve bilgisayarın ders içerikleri çok benzer ve alacağınız seçmeli derslerle bu farkı iyice kapatabilirsiniz. Ben bir itülü olarak size şunu tavsiye edebilirim. yıldız ehmden iyi bir ortalama ve bilgiyle mezun olun yüksek lisansı itü bilgisayar veya istediğiniz başka bir bölümde yapın.
-
ahahaahahwuwjagau. ytudekilere deseler ki İTUYE gecebilirsiniz okulda hademesinden, kedi kopegine, uçan kuşuna yerdeki karincasina kadar tek bir canlı kalmaz okulda
-
Onu bilmem ama pişman olurlar -
aynen
-
yatay geçiş yaptığımızda 1. sınıftan başlamıyor muyuz? -
itü ceng ve ehm için çok zor olur hocam sırlamam çok uzak oraya -
Ytü'de hazırlık okurken myp ile ytü mat'a geçmeyi oradan da ortalama ile itü mata geçmeyi düşünüyordum.Bu durumda herhangi bir yıl kaybı olmuyor diye biliyorum
ahahaahahwuwjagau. ytudekilere deseler ki İTUYE gecebilirsiniz okulda hademesinden, kedi kopegine, uçan kuşuna yerdeki karincasina kadar tek bir canlı kalmaz okulda |
Usta ne mat mühmüş ya
|
Bu ytücü arkadaşın zamanında ösym tercih listesinde itü yıldızın üstünde değilse bir şey bilmiyorum |
Ben yazmadım, odtü ee kazanırken itü ehb yazdım ve bölüme girdiğimde gördüm ki benim gibi davranan en az 30 kişi var. Ancak itü ehb kazanırken ytü ehm yazan kişi sayısı 0.
|
Benzer içerikler
- 25 yaşında mezun olmak
- eczacılık okunur mu 2024
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- özcan aykın tyt fizik pdf
- 1 günde kaç ders çalışılmalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X