+ Olarak WA üyesi olmalarının sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Sabancıdan mezun olan birisi sırf abeti olmadığı için geri planda kalmaz İTÜ'ye göre. Çünkü ikisini ayıran hiçbir şey yok Türkiye dışında :D. |
YTÜ EHM'DEN İTÜ MAT MÜH'E GEÇMEK (4. sayfa)
-
-
ABET or equivelent derler. Ya da is preferred but not required. Genellikle yoğun arandığı sektörler kimya endüstrisi, havacılık. Elektronik veya bilişim sektöründe akreditasyondan genellikle bahsedilmez bile. Tabii çok fazla derine inmedim arama kısmında. Özellikle ABET diye sonuçlara bakarsanız 10k ilan çıkıyor.
-
Müdek akreditasyonu Abet yerine geçebilecek bir akreditasyondur genellikle bu ikisi çok önem arz etmese de Abet akreditasyonu aranan yerde Mğdek akreditasyonu da kabul edilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam konu altındaki yorumları okumadım ama çok fazla istiyorsanız yapabileceğiniz sanırım tek bir şey var
1) itü ehm'ye yatay denemelisiniz ilk yıl sonu %50 yks puanınız + %30 agno + %20 fen mat derslerinin ortalaması. ehm bölümü sadece ytüde olduğundan biraz avantajlısınız açıkçası. itüye geçebileceğinizi düşünüyorum. itüye geçtikten sonra bence ehmyi seversiniz ama oldu da sevmediniz. itü 2. yılda da kurum içi şansı veriyor
- maddeden pek emin değilim
2.) ytü mat müh'e yatay geçiş yapacaksınız (myp) ardından itüye geçiş yapacaksınız ortalamanız ile
ama iyice araştırın gerçekten tek bir satır bile atlamanız her şeyin yok olmasına neden olur itü bu konuda çok iyi her bilgiyi sunmuşlar. umarım istediğiniz gibi olur
-
Hocam peki itunun ayni and birkaç bölümüne başvurma şansımız var mıdır? Yuzde 30 ve yuzde 100 bölümlerinin toplam 7 kontenjani var böylelikle geçme olasılığım artar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence böyle bölümlerin yaygınlaşması güzel. Devir teknoloji devri ve bu bölüm seni tek bir alana hapsetmiyor. Ben 2015 te girmiştim üniversiteye. Ygs 2015 matta 38-2 lys matta 42-4-4 tü 4 ü de yetişmemişti zaten ve her zaman matematik benim için iyi düzeydeydi ve seviyordum bayılıyordum soru çözerken zevkten. Ama bizim dönemimizde böyle bir bölümün varlığından bile haberdar değildim.17k ile dişe gittim. Şu an dişi bitirdim mesleği de seviyorum ama matematikle haşır neşir olsam çok daha mutlu olurdum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İtü ehm'ye 4. dönem sonu geçme ihtimalin aşırı yüksek. 2. sınıf sonunda artık yatay geçiş düşünen olmuyor.
-
matematik zordur.
-
Ehm de zor diye duydum hocam ama benim gönlüm halen mat müh'te .1 paunla kaçırmanın acısı halen geçmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X