Şimdi Ara

YTÜ Hakkında Bilgi Verilir(Makine Müh Hazırlık ve 1. Sınıf Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• makine mühendisi olup robotik alanına yönelsek robotun ne yönüyle uğraşırız ?
  • bu senin kendini yetiştirdiğin alana bağlı mekanik tasarımından tut yazılımına kadar herşeyi yaparsın ilgi alaka meselesi makine mühendisi yazılım bilmez diye kural yok
  • kontrol mühendisliği hakkında düşünceniz nedir makine öğrencisi olarak eğer seçim yapmak zorunda olsanız kontrolümü seçerdiniz elektriği mi
  • Makine mühendisliğinin beşiktaşta olması nasıl bir sosyal hayat sağlıyor?Kampüsün davutpaşaya taşınması kesin mi?Taşınırsa ne zamana taşınır?Beşiktaş kampüsünün lab olanakları nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko07

Makine mühendisliğinin beşiktaşta olması nasıl bir sosyal hayat sağlıyor?Kampüsün davutpaşaya taşınması kesin mi?Taşınırsa ne zamana taşınır?Beşiktaş kampüsünün lab olanakları nasıl?

Davutpaşa sandığınız kadar kötü bir kampüs değil kafelerden tut market hatta go kart dahi beşiktaş kampüsünün havası bir başka tabiki merkezi yerde benim yurduma da yakın abdi ipekçide kalıyorum devlet yurdu
    makine 3 yıl daha beşiktaşta sonrası belli değil makine fakültesi dekanı söylemişti
  • Mekatronik hakkında ne dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

Mekatronik hakkında ne dersiniz.

mekatronik aynı binada makine ile bir arkadaşım yabancı dili iyi olmadığından şikayet ediyordu derslerden benim bir fikrim yok
  • merhaba bn 20331im yığılma olup girememe durumum olabilir mi nasıl değerlendiriosn ..yurt olanakları nasıl makinede ve bunun yanı sıra hazırlık atlama sınavı nasıl oluyorr??
  • anadoluda bir üniversitede hazırlık okudum gelirse muaf olma durumu var mı
  • 21500 üm yıldız makine mi mamara ee mi açıkçası ee daha çok ilgimi çekiyor ama yıldız da kafa karıştırıcı bir etken tabi ya da başka önerebileceğin bir bölüm var mı :)
  • ytü kimya müh. nasıl bir bölüm? acaba metalurji malzeme mi iyi kimya müh. mi? iş olanakları ne durumda?
  • davutpasa kopegi vs yildiz kedisi sence bu karsilasmayi hangisi kazanir

bu arada makinada adam basina kac gr kiz dusuyor

davutpasa okadar kotu degil mi ?

duzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytumatmuh -- 14 Temmuz 2014; 16:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinecii

merhaba bn 20331im yığılma olup girememe durumum olabilir mi nasıl değerlendiriosn ..yurt olanakları nasıl makinede ve bunun yanı sıra hazırlık atlama sınavı nasıl oluyorr??

kesin girersin makineye , hazırlık sınavı çalışmadan ya da belli bir alt yapın olmadan zor beşiktaş civarında bir sürü yurt var ama pahalı , ben beşiktaşta kyk abdi ipekçi yurdunda kalıyorum aylık 120 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

anadoluda bir üniversitede hazırlık okudum gelirse muaf olma durumu var mı

bence muaf olmazsın sadece yds ielts gibi sınavlar geçerli emin olmak adına ara sor yabancı diller yüksek okulunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.