Bildirim
YTÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şuanlık iş bulma imkanı var ama bi dezaavantajı araştırdıklarıma göre bazen şehir dışına çıkabilion iş sebebiyle aile ayrı olabilion yani .. ama gerçekten şuanlık iyi bir bölüm 5 sene sonra ne olur bilemem... -
aslında bu bölümden mezun birisi varsa bilgi verebilirmi herkes bişey yazıyor aklım karıştı hocalar kötü diyor internette iyi şeyler söyüyorlar ne yapmalıyım -
Sınavlar çok zormuş. YTÜ de okuyan arkadaşım var oda harita müh. okuyor. Çocuk lys de mattan 76d 4y yapan birisi diyoki ben bile zorlanıyorum diyo sınavlarda çocuk yaz okuluna kalmış. 5 6 katlı integral soruyolarmış flan zormuş yani anlican -
quote:
Orijinalden alıntı: sensiz62
aslında bu bölümden mezun birisi varsa bilgi verebilirmi herkes bişey yazıyor aklım karıştı hocalar kötü diyor internette iyi şeyler söyüyorlar ne yapmalıyım
iyide kardeşim sen kimin ne söylediğine bakma ilk olarakkk en önemlisi sen o işi severek yapacağına inanıyormusun . ve o işin içeriğini tam olarak biliyor musun . sor kendine bunlarııı... -
quote:
Orijinalden alıntı: gothic10
Sınavlar çok zormuş. YTÜ de okuyan arkadaşım var oda harita müh. okuyor. Çocuk lys de mattan 76d 4y yapan birisi diyoki ben bile zorlanıyorum diyo sınavlarda çocuk yaz okuluna kalmış. 5 6 katlı integral soruyolarmış flan zormuş yani anlican
zorluğa artık bakmıyorum bi şekilde zaten mezun olucağız ama boş okumiyim diyorum bu bölüm okuyan arkadaşlar ileride mezun olunca sıkıntı çekiyormu iş açısından -
quote:
Orijinalden alıntı: muammed
quote:
aslında bu bölümden mezun birisi varsa bilgi verebilirmi herkes bişey yazıyor aklım karıştı hocalar kötü diyor internette iyi şeyler söyüyorlar ne yapmalıyım
iyide kardeşim sen kimin ne söylediğine bakma ilk olarakkk en önemlisi sen o işi severek yapacağına inanıyormusun . ve o işin içeriğini tam olarak biliyor musun . sor kendine bunlarııı...
ben araştırdım severek yapacağım bir mesleğe benziyor arazide çalışılıyor ölçüm bilgisayarda çizim vs... puanıma göre seçebileceğim en iyi yer gibi duruyor. -
1 ağustosta yıldız teknik üniversitesinede gidecem orda daha net bilgi alabilirmiyim yada bu forumda okuyan bulabilirsem en azından kafamda bişeyler netleşmiş olarak giderim -
yardım edebilecek biri varmı? -
konu yukarı... -
konu yukarı... -
quote:
Arkadaşalr sıralama 50 bin benim ytü harita yazma istiyorum ama rehber yada başka hocalar bu bölümü istediğimi söylediğimden pek iyi şeyler söylemediler bana bu konu hakkında kesin cevap vericek birileri varsa yardım etsin aklım çok karıştı
Cumhuriyet üniversitesinde geomatik mühendisliği okuyorum. Geçen yıl kış ayında bölümümüzde sempozyum oldu ve mesleğin duayenleri de aramızda idi. Öncelikle yukarıda birileri demiş ki hocalar kötü vs vs vs. Ben buna inanmıyorum. Hocaları internet ortamında araştırır iseniz sene içerisinde birbirinden iyi projelere katılmış ve yıllanmış insanlardır. Onun dışında okulun kalitesi belli. Eğer istiyorsan kimseyi dinlememeni öneririm. Sonuçta senin hayatın senin seçimlerin ve senin tercijlerin olacak. o yüzden ince ele sık doku. Benim yorumlarım bunlar. Meslek ile ilgili soru soracak olursan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hayırlısı olması dileği ile
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ateşle Barut
quote:
Arkadaşalr sıralama 50 bin benim ytü harita yazma istiyorum ama rehber yada başka hocalar bu bölümü istediğimi söylediğimden pek iyi şeyler söylemediler bana bu konu hakkında kesin cevap vericek birileri varsa yardım etsin aklım çok karıştı
Cumhuriyet üniversitesinde geomatik mühendisliği okuyorum. Geçen yıl kış ayında bölümümüzde sempozyum oldu ve mesleğin duayenleri de aramızda idi. Öncelikle yukarıda birileri demiş ki hocalar kötü vs vs vs. Ben buna inanmıyorum. Hocaları internet ortamında araştırır iseniz sene içerisinde birbirinden iyi projelere katılmış ve yıllanmış insanlardır. Onun dışında okulun kalitesi belli. Eğer istiyorsan kimseyi dinlememeni öneririm. Sonuçta senin hayatın senin seçimlerin ve senin tercijlerin olacak. o yüzden ince ele sık doku. Benim yorumlarım bunlar. Meslek ile ilgili soru soracak olursan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hayırlısı olması dileği ile
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekürler mezun olunca harita mühendisi ne yapar ne işle uğraşır internette ayrıntı bilgi bulamadım
bir başka sorumda mezun olunca iş olanağına ve ne kadar kendini geliştirmekle ilgiliyse iyi ingilizce bilen ve gerekli programları öğrenmiş yeni mezun bir harita mühendisi ne kadar alır bilgilendirirseniz sevinirim?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ateşle Barut
quote:
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekürler mezun olunca harita mühendisi ne yapar ne işle uğraşır internette ayrıntı bilgi bulamadım
bir başka sorumda mezun olunca iş olanağına ve ne kadar kendini geliştirmekle ilgiliyse iyi ingilizce bilen ve gerekli programları öğrenmiş yeni mezun bir harita mühendisi ne kadar alır bilgilendirirseniz sevinirim?
ben daha önce harita kadastro da okudum (2 senelik teknikerlik) ordan biliyorum. Az çok çalıştım da. Diyebilirim ki yeni mezun olmuş ingilizce bilen biri ve NetCad programına hakim biri en aşağı 2bin alır. Bu meblayı az buçuk tecrübelerim ve hocamlarımdan da duyduklarım gördüklerim ile söylüyorum. Gidip de bir harita mühendisi ile konuşabilirsin. Netten telefon numaralarını bulup arayabilrisin. Emin ol suratına kapatmazlar.
-
peki saolun yarım edebilecek başka kişiler varsa sevinirim :) -
quote:
peki saolun yarım edebilecek başka kişiler varsa sevinirim :)
rica ederim. ilgili birileri daha çıkacaktır umarım. -
quote:
Hangileri kötüymüş hocaların?
Hocaları, dersleri falan şimdiden düşünme. Sadece Matematik ve Geometri (Trigonometri) ağırlıklı bir bölüm olduğunu bil. Hesaplamayı, sayılarla uğraşmayı sevmen lazım. Bunun dışında Autocad'i bilirsin. Onu ve ona benzer (Netcad vs.) programları kullanıyoruz. Bunlarla da uğraşmayı seversen çok işine yarar. -
gittiğim rehberlik hocaları bu bölüm hakkında kötü diyor hangi hocanın yanına gitsem bu bölümü söylediğim zaman iyi şeyler söylemediler bana tercih etme dediler -
konu yukarı.... -
konu yukarı...
Benzer içerikler
- ikileme ve pekiştirme farkı
- hayvan gibi ders çalışmak istiyorum
- genlik neye bağlıdır
- 2 8 8 kuralı
- eyüp b geometri pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X