Şimdi Ara

YTÜ İngilizce hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soru yok ortada, neyin cevabini istiyosun?

• Nasıldır,zorluğu nedir?

• Ben bu sene gideceğim inşallah..

Ama birisi vakit kaybı olduğunu, ortalama bi çalışmayla geçileceğini söyledi.. Bu arada hiçbir şey öğretmediklerini de söyledi..

Kısaca öğrenmek istiyosan kendin de bir şey katmalısın.. Sana bağlı 1 seneyi verimli kullanmak kısaca..

Sırf geçmek için gidiyosan ne zor ne kolay, hafif bi çalışmayla geçen bir sürü kişi varmış.. Ama geçemeyenler de varmış..
  • Eylüldeki sınava çalışarak gir geçmeye çalış, ingilizcen olupta ben bir sene hazırlık okuyayım işime yarar deme yaramaz. Sürekli çalışıp kalan hatta okul değiştirmek zorunda kalan da gördüm, az çalışıp geçen de bu senin temel bilginle alakalı.

• itü ile kıyaslarsak ?

• YTÜ ile İTÜ hazirligi neredeyse ayni turkiyede adam akilli ingilizce egitim veren yerler sadece boğaziçi ve ODTÜ dur....bunun sebebi ise boğaziçi ve ODTÜ butun dersler ingilizce oldugundan ogrenciler ileriki seneleri dusunerek oldukca calismakta eger calismassalar ilerde ders gecemzler ama ytu ve itu genelde %30 ingilizce oldugundan öğrenciler haziligi kafa dagitma yili olarak gorurler...saten ingilizce ogrenenler bilir isim buyuk kismi ogrenciye duser sen git Oxford da oku calismadiktan pratik yapmadiktan sonra ogrenemssin ne kadar iyi egitim verselerde!!!!(ytu hazilik okudum bu arada)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.