Şimdi Ara

Ytü inşaat vs ytü istatistik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum birbirinden biraz bağımsız bölümler ama kariyer ve biraz da üni hayatının güzel geçmesi için hangisi daha tercih edilebilir?

• Üni hayatı güzel geçecekse mühendislik ve özellikle ytü yazma kardeşim

• Biraz ilgi alanıyla alakalı ama data science gibi şeylerle ilgileniyorsan hiç düşünmeden istatistik yaz. YTU de üzmez hem eğlenirsin hem kötü eğitim almazsın

• İstatistik
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldıztechnical

Biraz ilgi alanıyla alakalı ama data science gibi şeylerle ilgileniyorsan hiç düşünmeden istatistik yaz. YTU de üzmez hem eğlenirsin hem kötü eğitim almazsın

Yani şöyle diyebilirim hocam ilgi alanımın inşaat olmadığı kesin iki seçenekten istatistik daha ılımlı geliyor bana
  • ben olaya akrabasal olarak bakıyorum şimdi teyzem sordu ne okuyosun

inşaat mühendisliği okuyorum teyze
    oo aferin der

istatistik okuyorum teyze
    o ne bitirince ne olcan
    data scientosto sciente presente diceb kadın oyle bakıcak bu ne dıcek sonra bankada işe girecen
  • SuparaFanı kullanıcısına yanıt
    Hocam makine, endüstri (ytü olmasa bile) falan deseydin bir kıyaslama yapılabilirdi ama inşaat ile istatistik bambaşka alanlar yakın da değiller hiç. Bence sen çalışmak istediğin ortamı, alanı falan belirle önce. Eğer daha masa başı ve iş geliştirme odaklı meslekler istiyorsan (audit, veri bilimi, risk, iş analizi vs.) istatistik çok daha mantıklı bir seçim olur. Ama diğer seçeneklerini de yaz ytü dışında baktığın varsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.