Eem istedigim için ytü kom yazacaktim fakar stat kafami cok karistiriyor. İleri seviyede mat yapabilir miyim veya stat bana uygun mu bilemiyorum. Data scientist kafama yatti ama dersleri tam cozemedim. Ne yapayim sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ytü kom vs ODTÜ stat
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetis ya ally
hocam ytü kom'u ben kendi senemde de araştırmıştım (2 sene önce) hocalarına çok laf atılıyordu. ytü'lülerin hepsi okuyanlar dahil diğer bölümler kadar övmüyordu istersen o işi bir araştır. bence eem tarzı bişi istiyosan ilgi alakan o yöndeyse stat vs. yazmamalısın. ytü ehm'nin bu sene acayip öne gideceğini sanmıyorum... iyte berbat bir konumda kafii denebilecek bir okul ama harbiden ortam 0 hiç de övmeyeceğim artık doygunluk sıralamasına geldiği için ama onun ehbsine de bakabilirsin. yine ytü makine seçeneklerden biri olabilir temel mühendislik okursan ama mantıkrn 150 kişi aldıkları için ilgi alaka daha az olacaktır.
ders konusuna gelirsek ben statla mat arasında kalmıştım zaten. hatta matı daha öne yazacaktım (burs veriyor diye :D) sonra matta ortamın daha kasıcı ve paso mat odaklı olduğunu görüp olimpiyatçılarla yarışamayacağımı düşünerek stat yazdım, paso bilgisayar kullandığım, lisede aramın en iyi olduğu ders matematik olduğu için (fazlası yok cidden.) şu an bölümde ilk sınıf itibariyle iyi bir sıradayım. ilerisi ne getirir bilmiyorum ama alıştım aşırı zor olacağını sanmıyorum.
bir de yoğunluk olarak bizim bölüm mühendislerden derine inmediğin sürece özellikle lisansta bence daha rahat. bunu da tek bir şeye bağlıyorum fizik okuyan arkadaşlarım bu sene hocalarının bile umrunda olmayan ve düşük not aldıkları lab adında bir derse (her dönem) girdiler, çok fazla zamanlarını yedi. aynı şekilde mühte de lab yoğunlukları çok fazla. stat'ta bunun ilk sene olmayışı bana stat daha rahat dememe sebep oluyor. mat için de ilk sene aynı şey söylenebilir belki ama onlar daha farklı aralıkta değişik dersler alıyorlar adapte olması zor olabilir mata.
-
baya farkli bolumler, senin gelecekten ne istedigin en onemli kriter
-
Ytü kom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En sona gazi eem mi marmara eem mi hocam cok fark yoksa ankara oldugu icin gazi yazacan
Teşekkürler hocam kom konusunu araştıracağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X