Şimdi Ara

YTÜ Mat müh vs İTÜ Fizik müh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksxi -- 4 Ağustos 2022; 13:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkçası özel ders vermeye hatta akademiye kaymayı düşünmüyorum finans konusunda da çok bi ısrarım yok ancak fizikçilere ibu sektörde ilgi gösterdiklerini duydum asıl ilgili olduğum alan veri bilimi.

• bence ytü mat müh yaz. 1. sınıfta ortalama kasıp itüye geçebilirsin. Türkiyede sadece itü ve ytü de mat müh olduğu için itüye geçmek için rakibin çok çok az olacak. en kötü ytü mat mühte kalmış olursun o da kötü bi sonuç değil zaten

• Öncelikle yorumun için teşekkürler

Bunun yerine itü fizik müh gidip yapabilirsem 1. Sınıfta ortalamayla (zaten 1. Sınıfta tüm mühlerin dersleri hemen hemen aynı) itü mat müh e hatta belki de endüstriye geçii yapabilirim ama tabii ki zor ihtimal olmadı diyelim fizik müh okurum ki burda fizik mühi sırf itüde puanım yetiyor diye söylemiyorum (kimya müh puanı daha yüksek ve ona da yetiyor puanım ama kimyaya en ufak bi ilgim yok)

Diyelim ki işler istediğim gibi olmadı fizik mğh de rahat etmedim ösym puanım zaten yettiği için ytü mat mühe geçerim diye düşünüyorum şuan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksxi -- 27 Temmuz 2022; 19:26:14 >
  • Fiziğe ciddi anlamda diğer insanlardan farklı derecede ilginiz yoksa kesinlikle YTÜ Mat müh.

• Ciddi derecede ilgim yok da bence bölüm hakkettiği ilgiyi görmüyor bu forumda tıp ve ceng harici sürekli mat müh ve istatistik güzellemesi yapılıyor (size yönelik söylemiyorum) okuyan birkaç kişiyle görüştüğümde iyi yerlerde çalıştıklarını öğrendim en büyük handikapı zor olması ve 4 senede bitirilmemesi.

• Ya o kadar dar bi bakış açısı ki anladık mat müh kariyee nette indekste 1 ve bi yutup kanalı ballandura ballandıra anlattı da itü fizik müh işsiz kaldığını nerden gördün çoğu okurken iş buluyor?

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

İşşiz mi kalırsın? Vay. Bunu çok engin bilgi ve deneyimlerinle söylüyorsun heralde, değil mi hocam?

• ytü mat müh okuyorum, finans ile alakalı pek ders yok. itü ile ytü arasında mat müh özelinde çok büyük farklar yok. ikisi de denk bana kalırsa. okul özelinde konuşmuyorum tabii ki. yazılım veri konusuna ilgiliysen yazabilirsin

• Harrylime01 kullanıcısına yanıt

İtü mat mühden bahsetmiyorum itü fizik mğhden bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksxi -- 29 Temmuz 2022; 16:26:27 >
  • konu başlığında ytü mat müh yazmışsınız. genel olarak cevap verdim ben de.

• freadtheholyone kullanıcısına yanıt

Siz burda mı okuyorsunuz

• Fizik Mühendisliği hakkında pek bir fikrim yok ama mat müh tercih etmiş olmak hayatımdaki en iyi kararlardan biri diyebilirim. Önümüzdeki sene son sınıf olacağım ve kesinlikle öneriyorum

• Evet güzel bir fırsat gibi gözüküyor ki ilkerde puanı daha da artacak ama bir yandan da itüde okumak istiyorum işte

• ytü 'de mi okuyorsunuz?

• Barış-111 B kullanıcısına yanıt

evet

• aile gelirimiz ortalamanın üzerinde. Yurt durumunu nasıl halledebilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.