Şimdi Ara

YTÜ METALURJİ MALZEME Mİ KOCAELİ MAKİNE Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da yaşıyorum lütfen görüşlerinizi belirtin çok kararsızım, sizce hangisini yazmalıyım veya siz olsaydınız hangisini yazardınız ?

• ytu yaz gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion kullanıcısına yanıt
    Bölümün kimya yoğunluğu hakkında bilginiz var mı ?
  • Hacı ortalık makine müh. den geçilmiyo ya bence de metalurji yaz
  • casaryus96 C kullanıcısına yanıt
    Makineci çok ama iş alanı fazla metalci daha az iş alanı daha kısıtlı ama
    Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
  • Hem uni hem de bolum icin ytu derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalürji malzeme de spesifik bir bölüm makine kadar iş imkanı olmasa da yıldız etiketi ile oluşan iş imkanlarında tercih edilen olabilirsiniz. bence tercih edilir.

bölüm üniversite tercih analizleri için yazımızı okuyabilir, yorum ile merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Eğitmen kadromuz tarafından gün içinde yorumlarınız cevaplanacaktır.
    çok sayıda özel mesaj aldığım için özel mesajlara dönüş yapamıyorum kusura bakmayın

http://www.ozgurhaberci.com/egitim/2015-tercih-rehberi-tercih-tavsiyeleri-h554.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up..
  • Up
  • Bende takipteyim up
  • Bu soru bile komik bence bi iş ilanlarına baksanız anlıcaksınız metalurji ve malzeme mühendisliği makinenin alt dalıdır ayrıca iş ilanları nda makine zaten ezici bi üstünlüğü sahip diğer bütün bölümlere nazaran metalurji iş ilanlarına gelince bakın hep metalurji veya makineühendisi denir yani ortalıkta makinesi kaynıyor diyenler iş alanlarından oldukça habersiz

• bende ytü metalurji yazacam bence bence önü açık bir meslek

• casaryus96 C kullanıcısına yanıt
    Bölüm demişsin kardeşimde metalurji nin makinenin alt dalı olduğunu ve metalurji nin iş sahasında genelde makineci çalıştığını ve en çok aranan mühendisliğin makine olduğunu bilmen gerekir buraya yorum atıyosanız sallamadan atın ayrıca kocaeli makine en köklü makine mühendisliklerindendir

• cgln29 C kullanıcısına yanıt
    Yazık edersin kendine bence

• sen nerde ne okuyorsun

• cgln29 C kullanıcısına yanıt
    Ben kendim kocaeli makine okuyorum senin düşündüklerini bende zamanında düşünmüştüm kocaeli makine kalitelidir akademik kadrosu sağladır yıldız metalurji okursan iş sahası yoktur demiyorum ancak makineci onların yaptığın aynısını yapıyor ve sektörel olarak baya geniş

• Kardeşim abim gitti ytü metalurjiye ama iş imkanı fazla yok dedi sanırım metalurjici sayısı da baya artmış ben pek onermem tabi sen bilirsin ama ytü nün eğitimi iyidir ora ayrı
  • Pascal oklit P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Uppp...
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.