Malum forumdan bayadır uzak kaldım, her yer ytü konusu dolmuş. |
YTÜ mevzusu ne?
-
-
Bilmiyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ytüye laf söylüyorlardı benim işime geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-5 tane elemanın işi gücü yok ytü'ye sallıyorlar durmadan ben de boş vakitlerimde mamalarını veriyorum
-
Mevzuyu çıtırından bu konuyla ben başlattım diyeyim. Konuda YTÜ ve İTÜ öğrencilerinde protesto kültürünün olmamasından bahsettim. Öncesinde çok küçük te olsa YTÜ kötüleniyordu ama bu konuda YTÜ Ehm çok saçma safsatalarla okulunu savunduğu için forum olarak topluca YTÜ Ehm ile dalga geçiyoruz. Kendisi "APOLİTİK" Osmaniye ülkücüsü. Protesto yapmak siyasi bir eylemmiş ona göre. O yüzden protesto yapmamak gerekirmiş. 17 yaşında olmamla dalga geçiyor bir de Yaşımın 17 olduğunu ona kim söylemiş, meçhul.
Kısaca okulun konumunun akepenin ve dızoların başkenti Esenlerde olması, hocalarının ve öğrencilerinin aşırı sünni veya tabiri caizse akepeli olması, kıytırık bir yıldızlı ağaç için ortalığı ayağa kaldırıp sabaha kadar nöbet durulması ama kampüsleri otopark ve müze yapılırken hiçbir sesin çıkmaması, EA 250K ile öğrenci alan Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım diye bir bölümünün olması, okulda yoğun zenci nüfusunun olması, okulun başıboş itlerden geçilmemesi ve YTÜ Ehm denen şahsın saçma şeyler yazması bizim YTÜ ile dalga geçmemizin başlıca sebepleri. Yoksa ben de bu sene YTÜ EHM kazandım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X