Şimdi Ara

YTÜ yatay geçiş imkanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kurum içi ve kurum dışı hakkında bilgi verebilecek var mı? kontenjanlar, tahmini gereken ortalama hangi dönemlerde başvurulabiliyor vs.

büyük ihtimalle kom'a gideceğim asıl istediğim bölüm mat mühtü ancak gelmeyecek büyük ihtimalle ben de geçiş yaparım diye düşünüyorum ancak kafamda kurduğum kadar kolay mı onu bilmiyorum.

ytüden itü'ye geçiş hakkında bilgisi olan varsa da bilgilendirebilir mi mesela ytüde x bölümünü okuyorum itüye geçmek istediğimde x bölümüne mi geçebiliyorum?

• up

• Up ben makine gelecek gibi ben de koma geçmek istiyorum senin sırlama kaç hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

24800 hocam

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

27975 e makine gelir mi sence hocam

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

bence gelir hocam geçen seneye göre baktığımda bizim sıralamalarda yaklaşık 6-7k öne çekmiş ancak bu sene bu kadar çekeceğini sanmıyorum. taş çatlatsın 5k falan çeker ki sanmıyorum

• Kurumiçi geçişlerde mühendislikte çoğu bölüme 3 kontenjan veriliyor 1 2 kişi basvuru yapiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi yatay geçiş
    13 yıl önce açıldı
    tıp yatay geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt

hocam anlam veremedim o zaman 3. kişi başvursa istediği bölüme geçebiliyor mu , insanlar neden tercih etmiyor?

Evet 3.kisi basvursa sartlari sagliyorsa basvuru kabul edilir istedigi bolume gecer diger konuyu Ben de bilmiyorum çoğu uğraşmak istemiyor olabilir ama bazi sartlari da var tabi Bulunduğu yarıyıla kadar tabi olunan öğretim planındaki derslerin tümünden başarılı (her bir dersin not karşılığının 4.0 üzerinden en az 2.0) olması ve öğrencinin geldiği programdaki AGNO’sunun en az 3.0 olması gerekir yani 1.siniftaki tüm derslerden cc ile geçmen lazım bir dersten bile kalırsan yatay gecis yapamazsin ortalama 3.00 olması lazım vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 30 Temmuz 2023; 12:21:18 >

yatay geçişte şuna dikkat edin bir madde de sen matematik mühendisliğine geçmek istiyorsun anladığım kadarıyla eğer ülke içindeki en düşük matematik mühendisliği programından daha yüksek bir puanın olması lazım ytü de giremediysen başka bir üniversite de yok zaten yatay geçiş ihtimali 0

• Aynen Mat Müh 2 ünide varmış itü ve ytü ytüye giremediysen zaten yatay gecis yapamazsin ama çap veya yandal yapabilir

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt

kom da aynı şekil 

• Hocam iş hayatında itü de o kadar fark etmeyecek ytü de bunlar zaten top ünilerden rahat olun biraz ikisi de çok kaliteli okullar ytü içi yatay geçiş yapabilirsiniz bence araştırdığım kadarıyla çok talep olmuyormuş okuyan arkadaşlar aydınlatabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • herkese çok teşekkür ederim benim için çok faydalı oldu. evet mat mühe geçiş yapmam bölüm gelmezse imkansızmış öğrendiğim iyi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.