evt arkadaslar yugioh onlie gorup gorebilceginiz en guzel en cekismeli online oyun 1 saattir oynuyorum abi harika birşey sizde hemen indirin kacırılmaz bu oyun oyun kart oynu ve duello yapıyorsunuz her duellodan sonra kazanırsanız hediye kart alıyorsunuz oynanabilirlik super daha geniş bilgi için 1 gun bekliceksiniz :P
ya selçuk kardeş 7 saat diyo bi indirdim 14 saat zaten çalışmadı. bende sildim
arkadaslar sakın indirmeyin cunku oyun full paralı !!!! sadece 10 kere beleş oynuyorsunuz okadar sonra 90 kere oynuyabilmek için 7 dolar veriyorsunuz !!!! otobüs bilei gibi dolduruyon her oyunda 1 puanın gidiyor tam bir paralı oyun hemde trilyonun olcak bunu oynuyabilmek icin az uz paralar deil oynamanın kendisi para yani şok oldum vallahi okadarda oynu indirdim vs sakın sakın indirmeyin !!!!
ben bunu 1 yıl once fln indrdim oyun paralı soliyimde bir kac el oynadıktan sonra kredi alman gerekio oda parayla alınıor bu oyunu oynamak icin paso acc alırdım ama sıkıor beleş olsa durmam direk indiririm...
ben de o oyunun ps da vardı tabi single dı hala da oynadııım oluo ps açtııımda sarıodu tüm kombinasyonları ezberlemiştim:)
ARKADAŞLAR BENDE OYNUYORUM O 10 HAK BİTİNCE YENİDEN REGİSTER OLUYORSUNUZ HOOP BİR 10 DAHA BÖYLE BÖYLE OYNARIZ BELEŞ BELEŞ OYUN DA HEMEN ÇALIŞMIYO ÖNCE 600 MB LIK OYUNU İNDİRİYONUZ SONRA OYUNU AÇARKEN ÇIKAN ŞEYE EVET DEYİN 145 MB LIK GÜNCELLEMESİNİ YAPIO ARDINDAN İNDİRDİĞİ DOSYAYI HEMEN MARGE EDİYO VEE HOOOP OYUNDASINIZ SÜPER ZEVKLİ BİŞİ TAM 1 MİLYON KİŞİ BUNU OYNUYO SİZ DE GELİN DE ŞU OYUNUN YENİ SÜRÜMÜNE TÜRKÇEYİ KOYDURTALIM TÜRKLER AKIN EDİNCE MECBUR KALIRLAR
zevkli bi oyun ama bir yere kadar habire en bastan oynamak sıkıor....
beyler şu işi çözelim yaa beleş bi server falan yokmu
hyr oyunun kendisi paralı zaten. bir kac el oynadıktan sonra kredi istior senden ama cok guzel oyun gercekten beleş olsa sırf onu oynardım
arkadaşım oyun paralı ayada bedava die bi şey söyleseydin ya paralı oyun oynamak istmio allah allah
oyun pahalıya indirmicem bana ne para mı verecem oyuna ya
kardeş ben bu oyunu yükledim ama güncellemesi falan olmuyo
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme