Şimdi Ara

yu-gi-oh online en guzel online oyun :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt arkadaslar yugioh onlie gorup gorebilceginiz en guzel en cekismeli online oyun
    1 saattir oynuyorum abi harika birşey
    sizde hemen indirin kacırılmaz bu oyun
    oyun kart oynu ve duello yapıyorsunuz
    her duellodan sonra kazanırsanız hediye kart alıyorsunuz
    oynanabilirlik super
    daha geniş bilgi için 1 gun bekliceksiniz :P

• ya selçuk kardeş 7 saat diyo bi indirdim 14 saat zaten çalışmadı. bende sildim
  • arkadaslar sakın indirmeyin cunku oyun full paralı !!!!
    sadece 10 kere beleş oynuyorsunuz okadar
    sonra 90 kere oynuyabilmek için 7 dolar veriyorsunuz !!!!
    otobüs bilei gibi dolduruyon her oyunda 1 puanın gidiyor
    tam bir paralı oyun hemde trilyonun olcak bunu oynuyabilmek icin az uz paralar deil
    oynamanın kendisi para yani
    şok oldum vallahi okadarda oynu indirdim vs
    sakın sakın indirmeyin !!!!
  • ben bunu 1 yıl once fln indrdim oyun paralı soliyimde bir kac el oynadıktan sonra kredi alman gerekio oda parayla alınıor bu oyunu oynamak icin paso acc alırdım ama sıkıor beleş olsa durmam direk indiririm...
  • ben de o oyunun ps da vardı tabi single dı hala da oynadııım oluo ps açtııımda sarıodu tüm kombinasyonları ezberlemiştim:)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8118513/tm.htm

selçuk burada gerekenler var
  • ARKADAŞLAR BENDE OYNUYORUM O 10 HAK BİTİNCE YENİDEN REGİSTER OLUYORSUNUZ HOOP BİR 10 DAHA BÖYLE BÖYLE OYNARIZ BELEŞ BELEŞ OYUN DA HEMEN ÇALIŞMIYO ÖNCE 600 MB LIK OYUNU İNDİRİYONUZ SONRA OYUNU AÇARKEN ÇIKAN ŞEYE EVET DEYİN 145 MB LIK GÜNCELLEMESİNİ YAPIO ARDINDAN İNDİRDİĞİ DOSYAYI HEMEN MARGE EDİYO VEE HOOOP OYUNDASINIZ SÜPER ZEVKLİ BİŞİ TAM 1 MİLYON KİŞİ BUNU OYNUYO SİZ DE GELİN DE ŞU OYUNUN YENİ SÜRÜMÜNE TÜRKÇEYİ KOYDURTALIM TÜRKLER AKIN EDİNCE MECBUR KALIRLAR
  • zevkli bi oyun ama bir yere kadar habire en bastan oynamak sıkıor....
  • beyler şu işi çözelim yaa beleş bi server falan yokmu
  • hyr oyunun kendisi paralı zaten. bir kac el oynadıktan sonra kredi istior senden ama cok guzel oyun gercekten beleş olsa sırf onu oynardım
  • arkadaşım oyun paralı ayada bedava die bi şey söyleseydin ya paralı oyun oynamak istmio allah allah
  • oyun pahalıya indirmicem bana ne para mı verecem oyuna ya
  • kardeş ben bu oyunu yükledim ama güncellemesi falan olmuyo
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.