Şimdi Ara

Yüce Galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok açık iki soru sorucam (soracağım)

Hakan Balta hayırdır ki?

Emre Çolak bir kurban mı?

Sanırım takımın rezalet olmasını örtmek için belirli kurbanlar seçiliyor. Şimdi kimse yok hakan balta çok iyi ön libero demesin onun alnını cetvel ile ölçmek isterim. Devamında ise Emre Çolak'ın bugüne kadar ne halt yediğini bizlere biri anlatırsa, onun, evet o kadar ileri gidiyorum ki, bakın bir gsli olarak o ilerilere gidiyorum, JPK'den, ki JPK hala yaşıyorsa, çünkü kendisini sadece 10 dakika Real maçında gördük, ne farkı olduğunu, daha da açık konuşmak gerekirse, JPK'den fazlasının ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Evet bunları öğrenmek istiyorum ya. Anlamadığım olay, sen şampiyonlar ligi maçına çıkıyorsun, karşında son yılların çeyrek, yarı ve final oynamış takımı, kemikleşmiş alan kapatma kadrosuyla Atletico var, ve sen sanki Balta'yı leblebi gibi libero (ön libero) oynatmışsın da bu maçta sahaya sürüyorsun. Ya afedersiniz ama benim 13 yaşında yeğenim var, o bunu yapmaz ya. Yapmaz. Bu bir katliamdır arkadaşlar. Bu bizim değerlerimizi alaşağı edip alay etmektir. Bu hüsranın habercisi olan cehalettir. Bu hamzanın hayalperestliğinin, terim özentiliğinin bir göstergesidir. Karşımıza geçen yıl Anderlecht geldi, hiç mi bundan ders almadık ya. Bakın benim Türkiye'nin üreticiliğine, sürerliğine, devamlığına olan, son yıllarda yıkılmamaya direnen, sarsılan, o inancın ayağa kaldırdığı gücüne güvenim bu akşam bitti. Bu çok büyük bir ayıptır arkadaşlar, bu görmezden gelinemez. Astrana ile olacakları tahmin etmek isteyen, gerçekçi insanlar varsa buyursunlar, içlerinden geçeni söylesinler. Bu böyle olmaz ya olmaz. Uçurumların kenarında yaşayan takımlar bile, 5 yıl öncesinde bizden geride olan o takımlar, şu an, evet şu an, parantez açalım (Arda Atletico'ya gittiğinde bu takım neydi?) bizi çoktan geçmiş gibi görünüyorlar. Yazıktır ki bu hale geldik, bundan sonra da kimse güzel bir futbol hayali kurmasın. Kuran olursa eğer, sadece kendini kandırmış ve objektif düşünceden uzaklaşmış demektir. Üzüntü verici, kalbi parçalayıcı, ama gerçek bu.

• Okumadım ama haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum ama haklısın.
  • Haklısın ama okumadım.

• Sanırım haklıyım ya, öyle bir şey sezinler gibiyim

Ama ayıp ya, çok ayıp Hakan Balta'yı o bölgede oynatabileceğini söylerken ben o adamın dalga geçtiğini düşündüm. Utanmasa oyun kurucu oynatacak adamı. Harf gelmiyor aklıma artık bu insanların yaptıklarını açıklayacak ya.
  • Atletico bizden her zaman iyi durumdadir son 10 seneye baktiginda zaten orada haklisin diyemem lakin su anda bu olaylar vesaire sanki galatasaray taraftariyla birileri cok fena dalga geçiyor diye dusunuyorum içimizde fenerliler mi var ne var hala cozemedim galatasarayin durumu kesinlikle içler acısı

• Çok açık koca 3 ay bir santrafor ve ön libero alamadılar bu gün en azından Mario Gomez olsa çok farklı olabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Çok açık koca 3 ay bir santrafor ve ön libero alamadılar bu gün en azından Mario Gomez olsa çok farklı olabilirdi.

Almeidayi alacaklardi artik cok gec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.