Şimdi Ara

YUFKALI PİLAV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HAZIRLAMA SÜRESİ: 20 DK.
    PİŞME SÜRESİ: 45 DK.
    4 KİŞİLİK

    MALZEMELER
    1 su bardağı Amerikan pirinci
    2 çorba kaşığı sıvı yağ
    1 kutu konserve garnitür
    1,5 su bardağı et suyu
    1 adet yufka
    Tuz

    HAZIRLANIŞI
    Pirinçleri yıkayıp bir tencereye alın ve 3 çorba kaşığı sıvı yağla kavurun. Garnitürün suyunu süzüp, tencereye ekleyin. Tuz ve 1,5 su bardağı et suyunu ilave edin.15 dakika kısık ateşte pişirin. 1 adet yufkayı yağlayın ve yuvarlak bir kalıba serin. Üzerine pilavı yayın. Yufkanın kenarlarını pilavın üzerine kapatın. Üzerine biraz yağ ve su sürün 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Sonra servis tabağına ters çevirip sıcak olarak servis yapın.



  • Herkes bilmez bir de fotoğrafını paylaşalım :)

     YUFKALI PİLAV
  • Emrece14 E kullanıcısına yanıt
    :)) teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dalından Taze Antep Fıstığı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.